Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Πέθανε σε ηλικία 104 ετών ο πραξικοπηματίας Στ. Παττακός



Σε ηλικία 104 ετών (γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1912), ο Στυλιανός Παττακός, ο άνθρωπος που διέταξε τα τανκς στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, «έφυγε» από τη ζωή σήμερα Σάββατο.
Το ρεπορτάζ της κρητικής (τόπος γέννησης του Παττακού) «neakriti.gr» αναφέρει: «Λίγες ώρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του στην Αθήνα, όπου άγνωστοι του αφαίρεσαν κοσμήματα και το “Παράσημο της Ανδρείας”, ο μακροβιότερος από τους πρωταίτιους του πραξικοπήματος και της 7χρονης δικτατορίας στην Ελλάδα, Στ. Παττακός εξέπνευσε πριν από λίγο σε ηλικία 104 ετών.
Αποτέλεσμα εικόνας για παττακος
Ο καταγόμενος από το Ρέθυμνο πραξικοπηματίας που είχε αποφυλακιστεί για λόγους ανήκεστου βλάβης, παρότι καταδικαστείς σε ισόβια, θα κηδευτεί σύμφωνα με τους οικείους του την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη με σοβαρό το ενδεχόμενο η τελευταία του κατοικία να είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου».

  Πηγή: neakriti.gr

Η "Μπάρτσα" μόνη στην κορυφή , ΄΄Ηττες γιά Ελλάδα Βέλου και Ηρακλή Λεχαίου σε Δερβένι και Νεμέα

 
Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της  Α΄κατηγορίας Κορινθίας πέτυχε , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Δερβενίου καθώς στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", εσπασε το αήττητο της Ελλάδος Βέλου, της οποίας  επεβλήθηκε με 4 - 2  και την έριξε από το βαθμολογικό ρετιρέ το οποίο μοιραζόταν με τον ΠΑΣ Κόρινθο και τον Ηρακλή Λεχαίου. Με την νίκη του αυτή ο Αστέρας έφθασε στους 5 βαθμούς ( 1 νίκη και 2 ισοππαλίες), ενώ τον σημερινό αγώνα τον τελείωσε με παίκτη λιγότερο. Από το ρετιρέ έπεσε και ο Ηρακλής Λεχαίου που έχασε με 2 - 1 στη Νεμέα από τον Παννεμεατικό.
Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε  μόνος ο ΠΑΣ Κόρινθος καθώς επικράτησε με 3 - 1 της Θύελλας Πετρίου, στο γήπεδο του Συνοικισμού. Καί οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες. 
 Στο ΔΑΚ η Κόρινθος ΄06 επικράτησε με 3 - 0 επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός επικράτησε με 1- 0 επί του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.  Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός επικράτησε με 3 - 0 του Ολυμπιακού Άσσου, ενώ ο Ατρόμητος στο Χιλιομόδι συνετρίβει 0 - 4 από τον Πέλοπα Κιάτου. Τέλος στα Αθίκια ο Τενεάτης ο Πανσολυγειακός έμειναν ισόπαλοι 1 - 1.

Η 3η αγωνιστική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 4 - 2
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 3 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ. - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 0 - 4
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 1 - 1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3 - 0
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗς ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 1 - 0
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 3 - 0
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 2 - 1



Η βαθμολογία
( Σε 3 αγώνες)

ΠΑΣ Κόρινθος                      8 - 1    9
 Ισθμιακός                          6 - 1    7
Πέλοπας Κιάτου                   6 - 1    7
Κόρινθος 06                       5 - 1    7
Ηρακλής Λεχαίου                8 - 5    6
Ελλάς Βέλου                      8 - 6    6
Αστέρας Δερβενίου             5 - 3    5
Παννεμεατικός                   2 - 1    5
Πανκαμαριακός                   5 - 5   3
Ολυμπιακός Άσσου              5 - 7   3
Ηρακλής Ξυλοκάστρου         2 - 4   3
Ολυμπιακός Λουτρακίου       2 - 5   2
Τενεάτης Αθικίων              3 - 6   2
Πανσολυγειακός               2 - 5    1
Θύελλα Πετρίου               1 - 6    0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου      2 - 13  0 
  

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έκανε Tweet: .@MakisVoridis: Ο ενορχηστρωτής του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου κ. Παππάς, δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά, ούτε σε ένα ερώτημα. #adeies

Οι πολλές selfies "βλάπτουν" τη σχέση

selfiefreak.jpgΟι πολλές selfies "βλάπτουν" τη σχέση


Πολλές φορές οι selfies και η ανάγκη κάποιων ανθρώπων να μοιράζονται τα πάντα με τους διαδικτυακούς φίλους τους, τους στερεί την πραγματική χαρά της ζωής, όπως τις αληθινά όμορφες στιγμές με το έτερό τους ήμισυ.

Διαβάστε περισσότερα

yoga.jpgΓιόγκα: Λύση για τους πάσχοντες από αγχώδη διαταραχή


Σημαντική μείωση των συμπτωμάτων τους μπορούν να πετύχουν κάνοντας γιόγκα τα άτομα που πάσχουν από Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 691 μόνιμων σε νοσοκομεία από επιλαχόντες προκηρύξεων (πίνακας)

Με την υπ’ αριθ. 12/2016 απόφασή της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ εγκρίθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 8 του ν. 4210/2013 (ΦΕΚ 254/Α/21-11-2013), το αίτημα του Υπουργείου Υγείας για την πλήρωση εξακοσίων ενενήντα μία (691) θέσεων διαφόρων κλάδων ειδικοτήτων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης από επιλαχόντες των Προκηρύξεων 4Κ/2015 (ΦΕΚ 5/15-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και 5Κ/2015 (ΦΕΚ 6/27-10-2015 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) του ΑΣΕΠ με τα ίδια τυπικά και τυχόν πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονταν στις ανωτέρω προκηρύξεις.

Νέο «μπλόκο» ΚΕΔΕ στους συμβασιούχους: Απειλεί με αύξηση δημοτικών τελών

Μετά την χθεσινή επιστολή προς Χρ. Βερναρδάκη με την οποία τόνιζε την αδυναμία των δήμων να προσλάβουν τους συμβασιούχους καθαριότητας των οποίων παρατείνονται οι συμβάσεις έως την 31η Δεκεμβρίου 2017 αν δεν εξασφαλιστούν επιπλέον κονδύλια από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ επανέρχεται σήμερα με ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον υπουργό Εσωτερικών Π. Κουρουμπλή και νεότερη δήλωσή του. Σε αυτή στην ουσία «απειλεί» με αύξηση των δημοτικών

Η αύξηση στο αγροτικό πετρέλαιο εκτοξεύει το κόστος παραγωγής

*του Αναστάσιου Λυμπερίου
 
 Μετά τη καλοκαιρινή φοροεπιδρομή, οι αγρότες, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα βρεθούν από την 1η Οκτωβρίου αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα επιβαρύνσεων, ξεκινώντας με την αύξηση του ΕΦΚ στο αγροτικό
πετρέλαιο. Όπως είναι ήδη γνωστό  οι  αγρότες  της χώρας μας θα δουν το κόστος παράγωγης να εκτοξεύεται πληρώνοντας  με χρυσάφι από την 1η Οκτωβρίου 2016 το πετρέλαιο κίνησης λόγω της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ).

Ο Αστέρας γκρέμισε απο το ρετιρέ την Ελλάδα Βέλου , στο οποίο παρέμεινε η Κόρινθος

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwV2S2Wyjy1r7LVvFtEAvRJrTYrqQRJqvTp1y8oBQWU4karOG5cwRX2EGkLk8Un6NRiTZhXza_6_X2Xqw-fdmD7aSC96LfXappIOvHrPXLgjFt5jLaF3vEcaYgdNVRvA3e_CepOon_4JL7/w140-h105-p/me%252520belo%252520entos4.jpg
Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της  Α΄κατηγορίας Κορινθίας πέτυχε , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Δερβενίου καθώς εσπασε το αήττητο της Ελλάδος Βέλου, της οποίας  επεβλήθηκε με 4 - 2  και την έριξε από το βαθμολογικό ρετιρέ το οποίο μοιραζόταν με τον ΠΑΣ Κόρινθο και τον Ηρακλή Λεχαίου. Με την νίκη του αυτή ο Αστέρας έφθασε στους 5 βαθμούς ( 1 νίκη και 2 ισοππαλίες), ενώ τον σημερινό αγώνα τον τελείωσε με παίκτη λιγότερο.
Στην κορηφή της βαθμολογίας παρέμεινε ο ΠΑΣ Κόρινθος καθώς επικράτησε με 3 - 1 της Θύελλας Πετρίου, στο γήπεδο του Συνοικισμού. Καί οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες.

Δύσκολη έξοδος του ΠΑΟ Βάρδας στην Μεσσηνία - Κορινθιακό ντέρμπι το Λουτρακι κοντρα στο Ζευγολατιο

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Ο πρωτοπόρος με το απόλυτο των βαθμών ΠΑΟ Βάρδας , κάνει επικινδυνη έξοδο , στη Καλαμάτα, στην κόντρα του με το νεοφώτιστο Τσικλητήρα Πήλου, την ίδια ώρα στην Πάτρα η Παναχαϊκή υποδέχεται την Δόξα  Μεγαλόπολης. Στην Τρίπολη ο Παναρκαδικός αγωνίζεται με την Αχαϊκή, ενώ ο Φωστήρας μεταβαίνει στη Χαλκίδα στην κόντρα του με την τοπική ομάδα.
Στο " Θώδειο" θα γίνει το ντέρμπι της Κορινθίας ανάμεσα στον ΑΟ. Λουτρακίου και τον ΑΟ Ζευγολατιού, ενώ η Ερμιονίδα υποδέχεται την Θήβα.
Στην Αμαλιάδα ο τοπικός Αστέρας μάχεται με το Αιολικό Μυτιλήνης, ενώ τέλος ρεπό έχει ο Παναργειακός.

Η 5η αγωνιστική
Τσικλητήρας Πήλου - ΠΑΟ Βάρδας 
 Παναχαϊκή- Δόξα Μεγαλόπολης
Παναρκαδικός - Αχαϊκή
ΑΟ. Λουτρακίου - ΑΟ Ζευγολατιού
 Χαλκίδα - Φωστήρας 
Ερμιονίδα - Θήβα
Αστέρας Αμαλιάδας - Αιολικός
Ρεπό Παναργειακός

Visit Greece | Gods, Myths, Heroes 30min (English) (***


Καταπληκτικό! Διαθέστε λίγη ώρα να το δείτε.Αξίζει!