Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Παπάς καβάλα σε άλογο εισβάλλει στο γήπεδο για να τα… ψάλει στον προπονητή [εικόνα]

Αυτοπροσχέδιο
Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια τοπικού ποδοσφαιρικού αγώνα στη Λάρισα, όταν παπάς εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο καβάλα σε άλογο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα postlarissa.gr, κωμικοτραγικά γεγονότα συνέβησαν σε γήπεδο και την ώρα που εξελισσόταν ο αγώνας τοπικού ποδοσφαίρου (Γ’ ΕΠΣΛ) στο Κουλούρι Λάρισας ανάμεσα στους Καλαρρύτες και τη Λάρισα ’88.
Παπάς την ώρα που παιζόταν το παιχνίδι, και συγκεκριμένα στο β’ ημίχρονο, εισέβαλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο καβάλα σε άλογο και κάλπασε προς τον προπονητή των Καλαρρυτών για να… του πει κάτι στο αυτί. Τι του ψιθύρισε άγνωστο, μόνο ο προπονητής το ξέρει, αλλά η εικόνα με τον ιερωμένο καβάλα στο άσπρο άλογο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
 postlarissa.gr

Νέα Δημοκρατία: Ο διχαστικός κ. Τσίπρας θα είναι σύντομα παρελθόν

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/neadimokratia_0_0-2.jpg

Στη ΝΔ, σχετικά με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, λένε ότι «ο πρωθυπουργός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τα ζητήματα διαφάνειας, για να ξεφύγει από την δεινή πολιτική θέση όπου τον έχει οδηγήσει η αποτυχία της πολιτικής του και τα ψέματα στα οποία τη στήριξε».

«Μόνο που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Νόμιζε ότι θα στριμώξει τη Νέα Δημοκρατία με τις χιλιοειπωμένες λασπολογικές αναφορές του», συνεχίζουν και προσθέτουν πως τελικά ο κ. Τσίπρας «βρέθηκε να απολογείται ο ίδιος:

Στα προκριματικά Μουντιάλ Η Εθνική πέρασε από το Ταλίν με 2-0 και έκανε το 3Χ3

Η Εθνική πέρασε από το Ταλίν με 2-0 και έκανε το 3Χ3
Τρίτη νίκη σε τρία παιχνίδια μετρά η Εθνική ομάδα, που πέρασε από το Ταλίν επικρατώντας της Εσθονίας 2-0 με γκολ των Τοροσίδη στο 2ο και Σταφυλίδη στο 61ο λεπτό. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε στην κορυφή του 8ου προκριματικού ομίλου, μαζί με το Βέλγιο και περιμένει πια στις 13 Νοεμβρίου τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε παιχνίδι-κλειδί για τις πρώτες δύο θέσεις.

Τα σπίτια, οι πλειστηριασμοί και η αλήθεια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρκετή φασαρία γίνεται, τις τελευταίες μέρες, στον Τύπο και τα social media, αλλά και με σχετικές κινητοποιήσεις, για τους πλειστηριασμούς ακινήτων. Ασφαλώς, η ανησυχία για την κατοικία είναι παραπάνω από ευεξήγητη -είναι από τις πιο τραυματικές εμπειρίες να χάνεις το σπίτι σου και να βρίσκεσαι στον δρόμο, όπως έχουμε δει να γίνεται στην Ισπανία.
Πρόκειται, όμως, περί αυτού; Γιατί ασφαλώς είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις το πρώτο σπίτι ενός άνεργου ή εργαζόμενου, που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, με ένα ακίνητο αξίας άνω των 300.000 ή 400.000 ευρώ ή το ακίνητο ενός μεγαλοεπιχειρηματία που χρωστάει και

Τα ραβασάκια έχουν ονοματεπώνυμο.Ομοίως το 'μαύρισμα' που ακολουθεί.


 Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Το ζούμε καθημερινά.
Χιλιάδες ραβασάκια για κάλεσμα πληρωμής φόρων,τελών,εισφορών αποστέλλονται ονομαστικά σε φορολογούμενους.
Η λαίλαπα της επαχθούς μέχρις εσχάτων φορολόγησης μαίνεται αμείωτη.
Όλα στο βωμό της σίτισης του κράτους τέρατος.
Όλα θυσία στη διαιώνιση της προστασίας των ημετέρων κάθε απόχρωσης, οι οποίοι κάθε τόσο αλλάζουν κομματικό στρατόπεδο προκειμένου να προστατέψουν τη πλουσιοπάροχη (εν μέσω χρεοκοπίας) διαβίωση χωρίς μόχθο, με τα λεφτά των υπολοίπων.

Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή του Galaxy Note 7 μετά τα κινητά που άρπαξαν φωτιά

Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή του Galaxy Note 7 μετά τα κινητά που άρπαξαν φωτιάΗ Samsung Electronics σταμάτησε προσωρινά την παραγωγή των έξυπνων κινητών Galaxy Note 7, καθώς μερικές από τις συσκευές αυτές έπιασαν… φωτιά, ακόμη και μετά την αντικατάστασή τους, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap της Νότιας Κορέας, επικαλούμενο έγκυρο υποκατασκευαστή της εταιρίας..
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η παραγωγή του αναφερόμενου κινητού έχει ήδη ανασταλεί στα εργοστάσια παραγωγής της εταιρίας στο Βιετνάμ, που έχουν την ευθύνη για την παραγωγή και για τις εξαγωγές.
Η απόφαση αυτή, ελήφθη για την ασφάλεια των καταναλωτών στις διεθνείς αγορές όπως, οι ΗΠΑ, η Κίνα, αλλά και η αγορά της Νότιας Κορέας, μετά τις διαβουλεύσεις με τις τοπικές αρμόδιες αρχές.

Η ώρα έφτασε: Ευρωπαϊκή Ενωση και Ρωσία προσεδαφίζονται στον Αρη την επόμενη εβδομάδα

Η ώρα έφτασε: Ευρωπαϊκή Ενωση και Ρωσία προσεδαφίζονται στον Αρη την επόμενη εβδομάδα

Μέχρι στιγμής, η NASA είναι η μοναδική διαστημική υπηρεσία που μπορεί να… καυχιέται για τις επιτυχημένες αποστολές της στον κόκκινο πλανήτη.
Η αμερικάνικη υπηρεσία είναι η μόνη που έχει καταφέρει να προσγειώσει ανιχνευτές στην επιφάνεια του Αρη, αλλά από ο,τι φαίνεται η αποκλειστικότητα δεν θα της ανήκει για πολύ ακόμα.
Αν η αποστολή ExoMars στεφθεί με επιτυχία, τότε οι υπηρεσίες διαστήματος της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ESA) και της Ρωσίας (Roscosmos) θα καταφέρουν να στείλουν τους δικούς τους ...

Επί προσωπικού

tsipras-mitsotakis.jpg
Η νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, δυστυχώς, για την Ελλάδα έχει εγκλωβιστεί στην υπεράσπιση των προσωπικών – οικογενειακών επιλογών και διαδρομών.
Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κακό χάλι και χρειάζεται μία στιβαρή αξιωματική αντιπολίτευση, η νέα ηγεσία της ΝΔ, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Το προσωπικό πρόβλημα του αρχηγού της ΝΔ έχει αναχθεί σε συνολικό του κόμματος.
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έθετε υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, ήταν γνωστό σε όλους ακόμη και στον ίδιο, πως για να περπατήσει έπρεπε να «απαλλαγεί» όσο μπορούσε από το επίθετό του. Γι αυτό και όλη η ...

Γίνε Εθελοντής Σαμαρείτης-Διασώστης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου ξεκινάει την νέα εκπαιδευτική σειρά και καλεί τους ενδιαφερόμενους να κάνουν την εγγραφή τους. 

Όταν το μήνυμα της κάλπης οδηγεί σε εκτροπή

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Οι ειδήσεις από τη Βρετανία δεν είναι καλές.
Και όχι μόνο επειδή η οικονομία της κλυδωνίζεται λόγω του επερχόμενου Brexit.
Ως γνωστόν, η προοπτική ενός «σκληρού Brexit», προκάλεσε την προηγούμενη εβδομάδα αυτό που ονομάστηκε «στιγμιαίο κραχ», με τη στερλίνα να υποχωρεί έναντι του δολαρίου σε ιστορικό χαμηλό 31 χρόνων, αλλά και έναντι του ενισχυμένου ευρώ, δημιουργώντας κραδασμούς όσον αφορά στην προοπτική των ξένων επενδύσεων.
Αναμενόμενο, καθώς ένα «σκληρό Brexit» θα οδηγήσει τη χώρα εκτός ενιαίας αγοράς και σε αυστηρότερους συνοριακούς ελέγχους, κάτι που θα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό εμπόριο και θα περιόριζε τις ξένες επενδύσεις που χρειάζονται για να χρηματοδοτηθεί το τεράστιο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών της.

Κούρεμα χρέους και μετά Grexit! Τα εφιαλτικά σενάρια επιστρέφουν!

Κούρεμα χρέους και μετά Grexit! Τα εφιαλτικά σενάρια επιστρέφουν!

Στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup να μην δώσει μια κι έξω την υποδόση των 2,8 δισ ευρώ στην Ελλάδα ο γερμανικός Τύπος σχολιάζει και περιγράφει ακόμα ένα σατανικό σχέδιο του Σόιμπλε για να μπορέσει να ξεπεράσει την άρνηση του ΔΝΤ να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα. Όπως εξηγούν οι γερμανικές εφημερίδες, η κυβέρνηση της Μέρκελ είναι σε αδιέξοδο και πρέπει να βρεθεί μια λύση έτσι ώστε και να μην εξεγερθεί η κοινή γνώμη της χώρας αλλά και να ξεμπερδεύουν μια κι έξω με την Ελλάδα.

Kηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κρήτη ο Στυλιανός Παττακός.

ΦΩΤΟ από ekriti.grΟ πραξικοπηματίας Στυλιανός Παττακός κηδεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Οι φωτογραφίες πριν και μετά την κηδεία προκαλούν πολλές συζητήσεις... Με το πλοίο της γραμμής έφτασε στη Σούδα η σορός του αρχιπραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού, που πέθανε το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου σε ηλικία 104 ετών για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο Ρέθυμνο. Η σoρός του μεταφέρθηκε στις 11:00 το πρωί Τρίτης στην Αγία Παρασκευή Αμαρίου και η κηδεία του έγινε το μεσημέρι. Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν ήταν και ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής, μαζί με φίλους και συνεργάτες του, που κέντρισαν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων...

Αυτή είναι η διαθήκη του Ανδρέα Μπάρκουλη: Τι όρο έβαλε στη σύζυγό του

mparkoulis-andreas-8-708_0-600x275-890x395_c

Τη διαθήκη του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον όρο που της είχε θέσει για να κληρονομήσει την περιουσία του, αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία Μπάρκουλη.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Χάι», αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης ...

Σαρωτικές αλλαγές στα σχολικά βιβλία – Τι θα γίνει με την Ιστορία Με νέο εγχειρίδιο τα Μαθηματικά της Β’ και της Στ’ Δημοτικού από του χρόνου

Αλλάζουν από την επόμενη σχολική χρονιά δύο βασικά βιβλία των Μαθηματικών, ενώ το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) προχωρεί σε εκτεταμένο πρόγραμμα αλλαγής των σχολικών βιβλίων με χρονοδιάγραμμα παρουσίασης και εφαρμογής τους τη σχολική χρονιά 2018-19.

Δωρεάν η ψηφιακή μαστογραφία από τον ΕΟΠΥΥ

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20140212/low/newego_LARGE_t_1101_54309525.JPGΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη, η ψηφιακή μαστογραφία θα συνταγογραφείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ. Η απόφαση βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής, από τον αν. υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, ενώ οι συναρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχουν ήδη υπογράψει.

Τώρα πρέπει να κοιτάμε και προς… Δυσμάς;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Με δεδομένο ότι συμφωνήσαμε όλοι πως οι δηλώσεις Εντογάν σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης έγιναν για εσωτερική κατανάλωση και με βάση την ανάγκη του, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, να είναι ο νέος ηγέτης του «νέου τουρκικού κράτους» - οπότε λογικά θέλει να σβήσει από τη μνήμη την πραγματική γέννηση του τουρκικού κράτους και τις συνθήκες που το επέτρεψαν – καλό είναι να στρέψουμε την προσοχή μας όχι μόνο προς Ανατολάς, αλλά και προς Δυσμάς.
Δηλαδή στον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να τοποθετηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, επί του θέματος, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μάρτιν Σέφερ, ο οποίος είπε:

Τάκης Λαζαρίδης: «Η Αριστερά ευθύνεται για τον εμφύλιο»


Απίστευτα όσα λέει ο συναγωνιστής και συγκατηγορούμενος του Μπελογιάννη ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο και πέρασε 15 χρόνια στην παρανομία!
«Η αριστερά ηττήθηκε στο πεδίο των μαχών αλλά κυριάρχησε στο πεδίο της