Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ερευνες στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Ξυλοκάστρου. Αγνοείται αεροσκάφος τύπου Cessna που θα πήγαινε στα Μέγαρα- Το στίγμα του χάθηκε πάνω από τα Καλάβρυτα

Συναγερμός! Αγνοείται αεροσκάφος Τσέσνα που θα πήγαινε στα Μέγαρα 
Ελαφρύ αεροσκάφος Τσέσνα που είχε προορισμό το αεροδρόμιο Μεγάρων ανγοείται, σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο αεροσκάφος επιβαίνουν δυο άτομα. Πρόκειται για ελαφρύ Cessna 172 που ανήκει σε ιδιώτη και είναι δηλωμένο σε αερολέσχη. Το δορμολόγιο που ακολουθούσε ήταν Μέγαρα - Καλάβρυτα - Μέγαρα. 

Συνεδριο ΣΥΡΙΖΑ: Με συντριπτικό ποσοστό και πάλι πρόεδρος ο Τσίπρας - Μόλις 210 σύνεδροι δεν τον ψήφισαν - Τη Δευτέρα η νέα ΚΕ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκαν οι ψηφοφορίες για εκλογή προέδρου και ΚΕ [pics, vid]
Ο Αλέξης Τσίπρας επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2ο Συνέδριο του κόμματος. Από τους 2.926 που πήραν μέρος στις εργασίες του Συνεδρίου, συμμετείχαν στην ψηφοφορία, 2758. Από αυτούς, τον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα ψήφισαν οι 2.548. Το ποσοστό του πρωθυπουργού φτάνει το 93,54%.
Μόλις 176 ήταν τα λευκά ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στην κάλπη και 34 τα άκυρα. Η σχετική ψηφοφορία, επιβεβαιώνει στην πραγματικότητα και την απόλυτη κυριαρχία του πρωθυπουργού στο κόμμα του. Αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές αν συγκρίνει κανείς τα φετινά αποτελέσματα με εκείνα του συνεδρίου του 2013, όταν ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε το Αριστερό Ρεύμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και ο Αλέξης Τσίπρας είχε εκλεγεί με ποσοστό 74,08% και ψήφους λιγότερες σε απόλυτο αριθμό από όσες του έδωσε το σώμα του φετινού συνεδρίου που ήταν σαφώς μικρότερο από το προηγούμενο.
Οι υποψήφιοι για την ΚΠΕ ανήλθαν σε 419 και από το ψηφοδέλτιο απουσίαζαν κυβερνητικά στελέχη όπως ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης,
Με ενδιαφέρον αναμένεται και η ανακοίνωση για τα 151 μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, που θα γίνουν γνωστά το πρωί της Δευτέρας αφού συνυπολογιστούν και οι ποσοστώσεις.

Η Πρεμιέρα της Γ' Κορινθίας ( αποτελέσματα)


 ΠΡΕΜΙΕΡΑ
1 ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ Α.Ο. ΣΟΛΩΜΟΥ Ανάβαλεται
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ 1 - 4
Α.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Π.Σ. ΑΓΙΑΝΝΗΣ 1 - 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΟΦΙΚΟ ‘05 2 - 1
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 3 - 1

 2 ος ΟΜΙΛΟΣ 
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ Αναβάλεται
Α.Ο. ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 5 - 0
ΤΑΡΣΙΝΑ ‘97 - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 3 - 1
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 1 - 2
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 2 - 2

Ο Άγιος Γεώργιος πέτυχε το 4Χ4 πέρασε από το γήπεδο του Σολομού, με 3 - 0 επί του ΠΑΟ Κουταλά - Θύελλα κτύπησε τους Αγίους Θεοδώρους

http://www.espressonews.gr/sites/default/files/33f66g98959.jpg
Η ποδοσφαιρική δράση στη Β' κατηγορία Κορινθίας  συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής.
Ο Άγιος Γεώργιος πέτυχε το 4Χ4 καθώς πέρασε από το γήπεδο του Σολομού, με 3 - 0 επί του ΠΑΟ Κουταλά και βρίσκεται με το απόλυτο επικεφαλής στη βαθμολογία . Στους - 2 πίσω τον ακολουθεί η Θύελλα Κάτω Διμηνιού που πέρασε με 3 - 1 από τους Αγίους Θεοδώρους.Στα Ίσθμια η Περαχώρα και ο ΑΟ Ρομά, έμειναν στο ισόπαλο 1 - 1, την στιγμή που η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου σάρωνε με 4 - 0 τον Κύψελο Κορίνθου.
Στα Εξαμίλια η τοπική Δάφνη νίκησε σε ενδιαφέροντα αγώνα με 3 - 1 τον Άρη Βοχαϊκού, ενώ στην Αρχαία Κόρινθο ο τοπικός Άρης έχασε με 1 - 2 από τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Την ίδια ώρα στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα επικράτησε με 3 - 2 επί  του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Ρεπό είχε ο ΠΑΣ Κλένια.


Η 4 αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 1 - 2
Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ 3 - 2
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 3 - 1
  ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 1 - 2
Α.Ο. ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - Α.Ο. ΡΟΜΑ 1 - 1
 ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -Π.Α.Σ. ΚΥΨΕΛΟΣ 4 - 0
 Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΑΛΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0 - 3

H  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4 12
ΔΙΜΗΝΙΟ 4 10
ΕΞΑΜΙΛΙΑ 4 9
ΠΡΟΟΔΟΣ 4 8
ΒΟΧΑΙΚΟ 4 7
ΡΟΜΑ 4 7
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 4 6
ΠΕΡΑΧΩΡΑ 4 5
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 3 4
ΚΛΕΝΙΑ 3 4
ΚΟΥΤΑΛΑΣ 4 3
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 3 4
ΑΡΧΑΙΑ 4 0
ΦΩΚΑΣ 3 0
ΚΥΨΕΛΟΣ 4 0

Το Κύπελλο της Γ’ εθνικής, στον Γ΄όμιλο Το Ζευγολατιό 4 - 3 στα πέναλτι τη Θήβα, Νοκ άουτ το Λουτράκι στην Αμαλιάδα

Τσικλητήρας: Ιστορικό ματς με ΠαναχαϊκήΤο Κύπελλο της Γ’ εθνικής, στον Γ΄όμιλο
Στο Ζευγολατιό ο ΑΟΖ  σε νοκ - αουτ αναμέτρηση απέκλησε με σκορ 4 -3 στα πέναλτι την Θήβα μετά απο κανονικό αγωνα και παράταση ισόπαλο 3 - 3, πήρε την πρόκριση στη β φάση όπου θα αγωνιστεί στην έδρα του με τον Παναργειακό που νίκησε με 3 - 1 την Ένωση Ερμιονίδας, την ίδια ώρα ο ΑΟ Λουτρακίου έχασε με 3 - 0 στην Αμαλιάδα από τον τοπικό Αστέρα, ο οποίος θα αγωνιστεί στη δευτερη φάση με τον Παναρκαδικό που απέκλεισε με 1 - 0 την Δόξα Μεγαλόπολης. Νικήτρια έφυγε από την Πύλο  η Παναχαϊκη όπου στα πέναλτι με σκορ 1 - 3απέκλεισε τον τοπικό Τσικλητήρα , μετά από ισόπαλο , 1 - 1 , αγώνα και παράταση και στην δευτερη φάση θα αντιμετωπίσει εντός τον Αιολικό που πέρασε με σκορ 2 - 3 από τη Βάρδα. Νικήτρια έφυγε η Αχαϊκη από την Χαλκιδα με σκορ 2 - 3 , που επόμενος αντιπαλός της στο Κύπελλο είναι ο Φωστήρας

Οι αγώνες του Κυπέλλου
Τσικλητήρας Πύλου - Παναχαϊκή 1 - 1 καν. αγωνας και παράταση ( Στα πέναλτι 1 - 3 η Παναχαϊκή)
Χαλκίδα - Αχαϊκη 2 - 3
ΑΟ Ζευγολατιού - Θήβα 3 - 3 καν. αγωνας και παράταση ( Στα πέναλτι 4 - 3 το Ζευγολατιό_
Παναρκαδικός - Δόξας Μεγαλόπολης 1 - 0
Παναργειακός - Ερμιονίδα 3 - 1
Αστεράς Αμαλιάδας - ΑΟ Λουτρακίου 3 - 0
ΠΑΟ Βάρδα - Αιολικός  2 - 3




Οι αγώνες της 2ης φάσης
Αχαϊκή -Φωστήρας
ΑΟ. Ζευγολατιό -Παναργειακός
Αστέρας Αμαλιάδας -Παναρκαδικός
(Παναχαϊκή -Αιολικός

Νοκ άουτ ο ΠΑΟ Βάρδας από το Κύπελλο τον νίκησε στην έδρα του ο Αιολικός

aiolikos
Ο… μισός Αιολικός κέρδισε με 2-3 τον ΠΑΟ Βάρδας εκτός έδρας, για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής και έστειλε… εγκεφαλικά πίσω στη Μυτιλήνη.
Η ομάδα της Μυτιλήνης απέδειξε ότι έπαιξε για την ιστορία της, έστω κι αν η απόφαση της διοίκησης ήταν να ταξιδέψει με μόλις 14 παίκτες και χωρίς το νέο της προπονητή, Γιάννη Πολλαετίδη, ο οποίος έμεινε στη Μυτιλήνη. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Αιολικού, Βάϊος Ρίππης παρέταξε τους Ζαχαρή κάτω από τα δοκάρια, Μουτζούρη και Τόλια στα άκρα της άμυνας, Καπταγιάννη και Τάχια κεντρικό δίδυμο, Κεσίδη και Παληγεώργο στα αμυντικά χαφ, τον Σπάρταλη επιτελικό, τους Ραζακ, Ευσταθίου ακραίους μεσοεπιθετικούς και τον Χρήστου στην κορυφή της επίθεσης.
Ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο ΠΑΟ Βάρδας άνοιξε το σκορ. Δράστης ο Φωτόπουλος, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Αιολικός αντέδρασε και στο 20ο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε όμορφη ατομική προσπάθεια του Αμπντούλ Ραζάκ. Όμως και πάλι οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να «τρυπήσουν» τα μετόπισθεν της ομάδας της Μυτιλήνης, πετυχαίνοντας το 2-1 στο 34ο λεπτό ξανά με τον Φωτόπουλο. Πριν όμως ο διαιτητής Χρονάς από την Εύβοια σφυρίξει για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Αιολικός έφερε ξανά το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Παληγεώργο, που «κεραυνοβόλησε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ολοκληρώσουν με αξιοπρέπεια την… αγγαρεία του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ενός θεσμού που δεν έχει να προσφέρει τίποτα κυριολεκτικά, παρά μόνο να επιβαρύνει τους προϋπολογισμούς εξόδων κάθε συλλόγου. Οι παίκτες του Αιολικού, σεβόμενοι τους εαυτούς τους, έψαξαν το τρίτο γκολ και ο Ραζάκ στο 88ο λεπτό, χάρισε τη νίκη-πρόκριση στους Μυτιληνιούς!

Ο δεύτερος γάμος (δεν) φέρνει την ευτυχία


 

stogiatro.gr

Ο δεύτερος γάμος (δεν) φέρνει την ευτυχία

marriagep.jpg
Πολλές φορές είναι το «εισιτήριο» για την ευτυχία, άλλες φορές εστία σημαντικών προβλημάτων, ένας ...οικείος «εφιάλτης» που επαναλαμβάνεται. Ο λόγος για το δεύτερο γάμο, στον οποίο προχωρούν κάθε χρόνο περίπου 7.000 άνδρες και κάπου 6.500 γυναίκες στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Προσλήψεις: Όλες οι θέσεις που «τρέχουν» σε δημόσιο & ΟΤΑ

Δείτε αναλυτικά στην aftodioikisi.gr τις θέσεις που έχουν ανοίξει στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ τις τελευταίες ημέρες:

ΥΠΕΣΔΑ: Πώς γίνεται η αναπλήρωση προϊσταμένων σε οργανικές μονάδες (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο που αφορά τον τρόπο αναπλήρωσης προϊσταμένων σε οργανικές θέσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 87 του ΥΚ, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Δείτε τις προϋποθεσεις όπως καθορίζονται από την ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Νεκρός σε τροχαίο Έλληνας DJ

http://i1.wp.com/cyclades24.gr/wp-content/uploads/2016/10/sioutis-mike.jpg?w=457Την τελευταία του παράσταση στην νύχτα έδωσε εχτές πασίγνωστος  Έλληνας DJ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, φεύγοντας  με την μηχανή του, απο το νυχτερινό μαγαζί που εργαζόταν στην Νίκαια. Οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι κάποιος ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το στόπ με αποτέλεσμα τον άδικο χαμό του Μιχάλη Σιούτη.
Ήταν Πασίγνωστος σε όλη την Ελλάδα. Έπαιξε στα μεγαλύτερα Club της Αθήνας, αλλά και σε αρκετά νησιά τις καλοκαιρινές περιόδους όπως την Σύρο και την Νάξο.
Καλό Παράδεισο να έχεις Μιχάλη.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Cyclades24.gr ΜΜΕ

Κάνει πίσω η κυβέρνηση - Αποσύρθηκε η τροπολογία Παππά

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την τροπολογία Παππά με την οποία θα έπεφτε μαύρο στα κανάλια 5 ημέρες μετά την υπογραφή της απόφασης για τις τηλεοπτικές άδειες και την δημοσίευση στο ΦΕΚ, η κυβέρνηση έκανε πίσω και την απέσυρε εκτάκτως αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Μετά την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ θα λάβει χώρα η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για την μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
pappas_eu_zontanos.jpg«Είχα πριν από λίγο επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον κ. Βούτση. Εξέφρασε την άποψη ότι η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για την μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι καλύτερο να λάβει χώρα μετά τη νέα προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της βουλής», δήλωσε ο κ. Παππάς. «Αυτό και θα κάνουμε», τόνισε.
Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «είναι η ώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συναινέσεων, τόσο για τη συγκρότηση της ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης όσο και για τις ευρύτατες δυνατές συναινέσεις σε σχέση με τον τρόπο μετάβασης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο».
«Ήρθε η ώρα νομίζω», είπε ο κ. Παππάς, «όλα τα κόμματα να κινηθούν με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι με γνώμονα την υπεράσπιση ειδικών, ιδιαίτερων, συμφερόντων».
Τι ανέφερε η τροπολογία

Δεκάδες οι μετασεισμοί Στους δρόμους πέρασαν το βράδυ οι κάτοικοι των Ιωαννίνων από τα 5,5 Ρίχτερ

Ένα δύσκολο βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων μετά τα απανωτά χτυπήματα του εγκέλαδου, τα οποία συνεχίζουν και αυτή την ώρα.
Πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν ολόκληρο το βράδυ στο δρόμο.
Ο πρώτος και κύριος σεισμός σημειώθηκε στις 23:14 του Σαββάτου και ήταν μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό Ινστιτούτο Πάτρας, το επίκεντρο ήταν στην περιοχή του Πωγωνίου, 16 χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο σεισμός είχε διάρκεια αρκετών δευτερολέπτων, ενώ προηγήθηκε βοή.
 Το βασικό είναι πως ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα ούτε τραυματισμοί, ωστόσο όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr, υπήρξαν ζημιές σε σπίτια του δήμου Πωγωνίου, χωριό στο οποίο εντοπίστηκε και το επίκεντρο του σεισμού.
Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Κέρκυρα, στην Πρέβεζα, στην Άρτα και στη Θεσπρωτία.
Σεισμός στα Γιάννενα: Κατολισθήσεις και ζημιές! Μπαράζ μετασεισμών και φόβοι πως τα 5,3 Ρίχτερ δεν ήταν ο κύριος σεισμός!

Εργατικό δυστύχημα στον κόμβο της Πούντας με ένα νεκρό


Διεκόπησαν μέχρι νεωτέρας οι εργασίες στον υπό διαμόρφωση κόμβο της Πούντας στην Ολυμπία Οδό, όπου χθες το πρωϊ σημειώθηκε εργατικό δυστύχημα. Είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας εργάτης αλβανικής καταγωγής και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του μοιραίου φορτηγού. Οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται από τις αρχές. Ωστόσο, σύμφωνα με  πληροφορίες από την Αστυνομία, φέρεται να υποχώρησε ο χωματόδρομος και να ανατράπηκε το φορτηγό όχημα.
Το φορτηγό τύπου 'παπαγάλος' εξετράπη για άγνωστο λόγο από την πορεία του και σύρθηκε για λίγα μέτρα προς στον δρόμο από κάτω, χτυπώντας όμως ακολούθως και στο τοιχίο και γι'αυτό το λόγο και ντελαπάρισε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός από τους επιβαίνοντες.

Πρεμιέρα με ανατροπή τα Ταρσινά 3 - 1 τον αξιόμαχο Πανευρωστνιακό

 Πρεμιέρα με ανατροπή σημείωσε η ομάδα των Ταρσινών που νίκησε με σκορ 3 - 1 τον αξιόμαχο Πανευρωστινιακό. Η ομάδα της Δυτικής Κορινθίας έπαιξε δυναμικά ιδίως στο πρώτο ημίχρονο όπου πήρε προβάδισμα με τον Κατούφα στο 27'. Τα Ταρσινά ισοφάρισαν 1 - 1 στο τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η ομάδα της Βόχας ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα και πήρε την νίκη με το τελικό 3 - 1.

ραδιοφωνική - μετάδοση του αγώνα Ταρσινά 97 -Πανευρωστινιακός

Σε απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση από το γήπεδο του Ζευγολατιού οι Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες και το Greekradio web channel  μεταδίδουν το αγώνα της πρεμιέρες για το πρωτάθλημα της Γ Κατηγορίας Κορινθίας ΤΑΡΣΙΝΆ 97 - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
το σκορ έχει ανοίξει η ομάδα της Ευρωστίνης με τέρμα του Κατούφα από το 27' λεπτό.