Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

"Αέρας" ο Ερμής Κιβερίου στην Αργολίδα

Σε αγώνες που έγιναν σήμερα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, στην Αργολίδα, ο Ερμής Κιβερίου νίκησε με 3 – 0 τις Σπέτσες και με το απόλυτο προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα, με +3 από τον Αργοναύτη Ν. Κίου πού έχει ένα αγώνα λιγότερο, ( αγωνίζεται αύριο εντός έδρας με τον Αριστείωνα), ενώ με το ίδιο σκορ πέρασε από το Κουτσοπόδι, σε αγώνα ντέρμπι επί του τοπικού ΠΑΟΚ, η Ενωση Λέρνας που βρίσκεται – 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Κιβερίου. 
Τέλος σε άλλο αγώνα σήμερα ο Ασκληπιός Επιδαύρου αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1 .

Αύριο διεξάγονται οι αγώνες
Κορωνίς Κοιλάδας – Ποσειδών Διδύμων
Τροιζηνιακός – Πανασιναϊκός
Αστέρας Δρεπανιακός – Παναυπλιακός 2011
Ατρόμητος Παναριτίου – Εθνικός Τολού και
Αργοναύτης – Αριστείωνας

Στην βαθμολογία:  Ερμής Κιβερίου 24 (8), Αργοναύτης 21 (7), Ένωση Λέρνας 19 (8), ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 15 (8) , Τροιζηνιακός 13 (7)…

Διακοπές αγώνων στο πρωτάθλημα Αχαΐας λόγω κακοκαιρίας

Λειψή ήταν  η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας , στην γειτονική Αχαΐα , καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ο αγώνας της Θύελλας Αιγίου με τον Άρη Πατρών αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, ενώ  οριστικά  διεκόπησαν  σε 2 παιχνίδια λόγω έντονης βροχόπτωσης,

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης

Θλίψη! Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος και βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής, Γιώργος Γεωργιάδης. Πάλεψε για πολλούς μήνες με την επάρατη νόσο καταλήγοντας, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Γιώργος Γεωργιάδης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1955. Ασχολήθηκε με την

Η Κόρινθος ΄06 ισοφάρισε στο τέλος 1 - 1 τον ΠΑΣ Κόρινθος , και την έπιασε στο "ρετιρέ" ο Ισθμιακός που "έπνιξε" 3 - 1 τον Παννεμεατικό


Ισόπαλο με σκορ 1 – 1 τελείωσε στο ΔΑΚ Κορίνθου το ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Κόρινθος 06 και την ιστορική ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Ο αγώνας παρουσίασε  όλα εκείνα τα στοιχεία , ενός μεγάλου ντέρμπι καθώς είχε πάθος δύναμη φανατισμό και λίγα… επεισόδια, ιδίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για όλα για την νίκη.  Οι γηπεδούχοι είχανε μία επιθετική πρωτοβουλία που σταματούσε πότε ο γκολκίπερ του ΠΑΣ , Αθανασόπουλο και πότε τα δοκάρια… Η Κόρινθος ΄06 στο πρώτο ημιχρόνιο έχασε κλασικές ευκαιρίες στο 30΄ με τον Σπέτσι και στο 36΄με τον Τσουμάνη.               Η επιθετική πρωτοβουλία  των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όπου στο δίλεπτο 51 -52΄ με αλλεπάλληλα σουτ ο Σιδέρης και ο Αράπογλου σημάδεψαν τα δοκάρια ( κάθετο + οριζόντιο) της εστίας του ΠΑΣ. Και ενώ η ΄06 «σφυροκοπούσε» χωρίς αποτέλεσμα την εστία του Αθανασόπουλου, ο ΠΑΣ Κόρινθος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 78΄, όταν ο Χίσο που είχε περάσει ως αλλαγή τρία λεπτά πριν τροφοδότησε τον Λάλαϊ που με κεφαλιά , βρήκε  τον Γρηγόρη Ράπτη που με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0 – 1 , παγώνοντας τους γηπεδούχους, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των οπαδών της «Μπάρτσα» . Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Κόρινθος ΄06, ισοφάρισε στο τελικό 1 – 1. Σε μια φάση διαρκείας από τα αριστερά ο Αράπογλου με μια σέντρα ακριβείας βρήκε τον Σπέτσι που πήδηξε ποιο ψιλά από όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αθανασόπουλου.
Προς στιγμή απειλήθηκαν επεισόδια, όπου ο διαιτητής Νεοφυτιάδης μοίρασε αρκετές κίτρινες κάρτες ( Φίλη , Χίσο, Χανδρινό και Κυριακίδη), ενώ με κόκκινη κάρτα απέβαλε τον Στίλα της ΄06.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Χανδρινός, Ροθώνης, Φίλης, Σιδέρης Δ., Σπέτσι, Καζάλοφ, Πασαλίδης,  Στίλα (83’ Γκολέμης), Τσουμάνης ( 64΄ Κόκκας), Λελούδας,  Αράπογλου
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αθανασόπουλος, Μούστα, Εμμανουήλ, Σγούρος, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης, Καλογέρης, Λαλάης, Κούσης ( 55΄ Σιδέρης Κ.), Γεωργίου (74΄ Χίσο), Ράπτης.

Με το αποτέλεσμα αυτό επωφελήθηκε ο Ισθμιακός, ο οποίος «έπνιξε» στον Ισθμό με 3 – 1 τον Παννεμεατικό, πού έπιασε στο «ρετιρέ» την Κόρινθο ΄06.  Οι δύο πρωτοπόρες ομάδες νιώθουν τώρα την «καυτή ανάσα» του Πέλοπα που πέρασε με  1 – 5 σαν σίφουνας από το Σοφικό, επί του Πανσολυγειακού.

 Στην πρώτη πεντάδα ανέβηκε και ο Αστέρας Δερβενίου που με γκολ του Χάντη στο 48΄ και του Μετεβελή στο 84 υπέταξε στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» τον Ηρακλή Λεχαίου. Την ίδια ώρα στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής σε αγώνα ντέρμπι με την Ελλάδα Βέλου μοίρασαν βαθμούς και γκολ με το ισόπαλο 3 – 3, ενώ στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης επικράτησε με 1 – 0 επί του Ολυμπιακού Άσσου. Στο Πετρί η τοπική Θύελλα  πήρε βαθμό μετά το ισόπαλο 0 – 0 με τον Ολυμπιακό  Λουτρακίου  και ισοβάθμησε στην ουρά της βαθμολογίας τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου που έχασε εντός έδρας με 0 – 3 από τον Πανκαμαριακό .

H 8η αγωνιστική
Κόρινθος '06 -  ΠΑΣ Κόρινθος  1 - 1
Τενεάτης Αθικίων - Ολυμπιακός Άσσου  1 - 0
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Πανκαμαριακός 0 - 3
Θύελλα Πετρίου - ΣΦΛ Ολυμπιακός  0 - 0
Αστέρας Δερβενίου - Ηρακλής Λεχαίου 2 - 0
Πανσολυγειακός - Πέλοπας Κιάτου 1 - 5
Ισθμιακός - Παννεμεατικός  3 - 1
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Ελλάς Βέλου 3 - 3 

Η Βαθμολογία
( Σε 8 αγώνες)
1
Κόρινθος '06
19 - 2
20
2
Ισθμιακός
15 - 4
20
3
Πέλοπας Κιάτου
16 - 3
19
4
ΠΑΣ Κόρινθος
17 - 5
16
5
Αστέρας Δερβενίου
13 - 8
14
6
Ελλάς Βέλου
15 - 14
13
7
Πανκαμαριακός
12 - 9
12
8
Παννεμεατικός
8 - 9
12
9
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
13 - 10
11
10
ΣΦΛ Ολυμπιακός
7 - 12
8
11
Τενεάτης Αθικίων
5 - 14
8
12
Ηρακλής Λεχαίου
12 - 14
7
13
Πανσολυγειακός
5 - 20
7
14
Ολυμπιακός Άσσου
11 - 14
6
15
Θύελλα Πετρίου
4 - 12
3
16
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
5 - 27
3

Ντέρμπι κορυφής αύριο στη 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα των ομίλων της Γ΄ Κορινθίας.


5η αγωνιστική αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στο πρωτάθλημα των δύο ομίλων της Γ'  Κορινθίας. Στον Α΄όμιλο ενώ ο πρωτοπόρος Εθνικός Ξυλοκέριζας αγωνίζεται εκτός έδρας ( Αρχαία Κόρινθο) με τον Αίαντα Κορίνθου, στο γήπεδο Αθικίων διεξάγεται το ντέρμπι των ισόβαθμων ΑΠΣ Αγιάννη και Αστέρα Κορίνθου , που ακολουθούν στο πόντο. Εκτός έδρας αγωνίζονται  και οι Ποσειδών Κυραβρύσης , Αετός Αγγελοκάστρου και ΑΟ Μαψού  με Απέσσα Χαλκείου, ΑΣ Λουτρακίου και ΑΟ Σολομού, αντίστοιχα. Ρεπό έχει ο ΑΟ Σολομού.
Στο Β΄ όμιλο δεσπόζει το πρωινό ντέρμπι κορυφής μεταξύ των πρωτοπόρων ΑΟ Λεχαίου και ΑΟ Ασπροκάμπου, ενώ η έτερος των πρωτοπόρων ομάδα των Ταρσινών 97 , το απόγευμα, δοκιμάζεται στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου, στην κόντρα της με τον ΑΟ Λυκοποριάς. Την ίδια ώρα στο Κιάτο η τοπική Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον Πανευρωστινιακό, σε ενδιαφέροντα αγώνα . Στον ίδιο όμιλο οι Νέοι Στιμάγκας αγωνίζονται με τον ΑΟ Λαύκας και ο Αετός Κρυονερίου με τον Παμφενεατικό.


5η Αγωνιστική
Α΄  Όμιλος
Απέσσας - Ποσειδών Κ. Βρύσης
ΑΣ Λουτρακίου - Αετός Αγγελοκάστρου
ΑΟ Σολομού - ΑΟ Μαψού
Αίας Κορίνθου - Εθνικός Ξυλοκερίζης
ΑΠΣ Αγιάννης - Αστέρας Κορίνθου
Ρεπό το Σοφικό ΄05

Β΄όμιλος
ΑΟ Λεχαίου - ΑΟ Ασπροκάμπου
ΑΟ Λυκοποριάς - Ταρσινά '97
Αναγέννηση Κιάτου - Πανευρωστινιακός
Νέοι Στιμάγκας - ΑΟ Λαύκας
Αετός Κρυονερίου - Παμφενεατικός



NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η μόνη υπηρεσία που έχει να προσφέρει ο κ. Τσίπρας στη χώρα, είναι η παραίτησή του

Αρχική
«Ο κ. Τσίπρας ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος. 
 
Είναι ο πολιτικός που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, ιδιαίτερα την μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους. 
 
Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γιατί  φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία.
 
Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο. 
 
Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, συνεχίζει να επιδεικνύει ανικανότητα, ανεπάρκεια, ανευθυνότητα και να είναι όμηρος των εσωκομματικών του τάσεων.
 
Εφόσον εξαιτίας όλων αυτών, δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία.
 
Ας πάψει να φορτώνει τις δικές του τραγικές ευθύνες στην αντιπολίτευση.
 
Η μόνη  υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα, είναι η παραίτησή του»


nd.gr

Kαφεΐνη: Τι σχέση έχει με την κατάθλιψη;

logo newsletter


caffeinedepression.jpgKαφεΐνη: Τι σχέση έχει με την κατάθλιψη;


Oι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να ξεκιήσουμε τη μέρα μας και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας χωρίς μια γενναία κούπα καφέ. Οι επιστήμονες ωστόσο ερίζουν σχετικά με τις επιδράσεις της καφεΐνης στην ψυχική μας υγεία.

Διαβάστε περισσότερα 

backstretching.jpgΠονάει ο αυχένας σας; Ασκήσεις για άμεση ανακούφιση


Ο πόνος που σαν ηλεκτρικό ρεύμα διαπερνά την πλάτη και «οδηγεί» το χέρι στην ωμοπλάτη είναι οικείος σε όσους δουλεύουν μπροστά σε Η/Υ. Τρεις απλές ασκήσεις αρκούν για την άμεση ανακούφιση του αυχένα, απ’ όπου και προέρχεται ο πόνος.

Διαβάστε περισσότερα 

Τι ισχύει για τη μισθολογική κατάταξη των δημοσίων υπαλλήλων (εγκύκλιος)


Διευκρινίσεις σε σχέση με τη μισθολογική κατάταξη των δημοσίων υπαλλήλων δίνει με εγκύκλιο του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σύμφωνα την εγκύκλιο η οποία εκδόθηκε μετά από “σωρεία ερωτημάτων”, “το χρονικό διάστημα από 1.1.2016 έως 31.12.2017 δεν λαμβάνεται υπόψη για μισθολογική εξέλιξη , καθώς ισχύει η αναστολή για όλους τους υπαλλήλους, υπηρετούντες και νεοδιόριστους, ανεξαρτήτως της

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος Επίτιμος Δημότης Καστοριάς: "Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική!"


Καστοριά, 11.11.2016
Κύριε Δήμαρχε,
Ο εξαιρετικά τιμητικός τίτλος του Επίτιμου Δημότη Καστοριάς, τον οποίον απονείματε όχι φυσικά στο πρόσωπό μου αλλά στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, λειτουργεί εφεξής, όπως είναι πολιτειακώς ευνόητο, ως παρακαταθήκη χρέους κι αντίστοιχος δείκτης πορείας κατά την άσκηση των καθηκόντων μου. Η παρακαταθήκη χρέους και ο δείκτης πορείας που προσδιορίζεται απ’ αυτήν νοηματοδοτούνται από την μακραίωνη Ιστορία και από την απαστράπτουσα Πολιτιστική Κληρονομιά της Καστοριάς. Κι εξηγούμαι:

Ελεύθερη Πατρίδα. Νέα πατριωτική κίνηση.



Ανακοινώνεται ότι από τις 24 Οκτωβρίου 2016 μια νέα πολιτική παράταξη, η Ελεύθερη Πατρίδα, αποτελεί πλέον τμήμα της πολιτικής γεωγραφίας της χώρας.
Στην Ελεύθερη Πατρίδα, μια νέα δύναμη με Ελληνίδες και Έλληνες όλων των ηλικιών και από όλους τους κοινωνικούς χώρους, θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα πραγματικά ελεύθερη από τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πνευματικά δεσμά, τα οποία της έχουν επιβάλλει οι σύγχρονοι κατακτητές με τους εγχώριους εντολοδόχους τους.
 Έχουμε ως βασικό μας στόχο να επανακτήσουμε την χαμένη εθνική κυριαρχία, την πραγματική δημοκρατία και την αξιοπρέπειά μας!
Θέλουμε μια πατρίδα ελεύθερη!

 Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή


Λίγα λόγια για την Ελεύθερη Πατρίδα

Είμαστε η «Ελεύθερη Πατρίδα» !