Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Την ημέρα ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας προσδιόρισε σωστά ο Κ.Μητσοτάκης  ως εκείνη που ο ελληνικός λαός θα του δώσει την εμπιστοσύνη στις εκλογές. Την αποδοχή της απογοήτευσης του λαού αναγνώρισε σωστά ο Α.Τσίπρας γιατί ήλπιζε σε μία πιο γρήγορη έξοδο από την κρίση, σε μία εύκολη νίκη. Γιατί όμως δεν εμπιστεύεται ακόμα ο ελληνικός λαός τον Κ.Μητσοτάκη και γιατί είναι απογοητευμένος από τον κ. Τσίπρα ο ελληνικός λαός που πίστεψε σε μία γρήγορη νίκη που δεν ήρθε ποτέ;

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου "Νίκη της Περιφέρειας και των πολιτών η θετική γνωμοδότηση της ΣΜΠΕ" "Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την υπογραφή της ΣΔΙΤ"

"Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την υπογραφή της ΣΔΙΤ"
 
"Μεγάλη νίκη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση της ΣΔΙΤ για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων" χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την υπερψήφιση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.

Η ΣΜΠΕ συνάδει απόλυτα με το στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό και το χωροταξικό σχεδιασμό της Περιφέρειας, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε ότι "είναι ξεκάθαρο ότι η ΣΜΠΕ και ο ΠΕΣΔΑ προκρίνουν το σενάριο της κεντρικής διαχείρισης, αποδεικνύοντας στην πράξη την ορθότητα του σχεδιασμού μας, τόσο σε περιβαλλοντικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Το παραδέχεται πλέον και η Κυβέρνηση, όπως αποτυπώνεται στις εισηγήσεις των γενικών γραμματέων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Εσωτερικών". 

Πέτρος Τατούλης: "Μαύρη στιγμή για την αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο η αντιδημοκρατική συμπεριφορά Δημάρχου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

«Αποτελεί μαύρη στιγμή για τον εκπρόσωπο της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης που με τη συμπεριφορά του αμαύρωσε με το χειρότερο τρόπο το θεσμό που υπηρετεί» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και τόνισε ότι «πρόκειται για ενέργεια στρεφόμενη εξαιρετικά ενάντια στο θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη δημοκρατία και το σεβασμό στη λειτουργία συλλογικού οργάνου, καθώς παραβιάζει την αυτοτέλεια και το διακριτό θεσμικό ρόλο».
«Αντίθετα περιποιεί τιμή την παράταξη της πλειοψηφίας ότι κανένα μέλος της ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στη λειτουργία κανενός συλλογικού οργάνου και ήταν εξαιρετικά προσεκτικά στη διακριτή θεσμική λειτουργία» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «ο κύριος Δήμαρχος ούτε δήλωσε την παρουσία του, ούτε ζήτησε το λόγο, ούτε δήλωσε ότι εκπροσωπεί το ΦΟΔΣΑ. Ήταν προσχηματική η συμπεριφορά του για να καλύψει τα προβλήματά του, την ανυπαρξία του στα συλλογικά του όργανα και για να βρεί βήμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο».
«Θα πρέπει άμεσα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από το σύνολο του Περιφερειακού Συμβουλίου για να μπορέσει να σωθεί στα μάτια των Πελοποννησίων πολιτών» τόνισε ακόμη ο κ. Τατούλης και υπογράμμισε ότι «εδώ δεν είναι γήπεδο, ούτε επιτρέπονται χουλιγκανισμοί».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξήρε τέλος την ευαισθησία, τη δημοκρατική αντίληψη και στάση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, που «επέτρεψε» την εκδήλωση της αντίδρασης μελών της «Ανταρσύα», «η οποία ωστόσο είναι καταδικαστέα, καθώς στερείται πολιτικού υποβάθρου και υπακούει στη λογική της βίαιης αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συμπεριφορά του Δημάρχου την καταδίκασε ως απαράδεκτη και ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Δημοκρατικής Συνεργασίας» κ. Παναγιώτης Αλευράς.   


Εντάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τα απορρίμματα

Aγεφύρωτο είναι πια το χάσμα μεταξύ της περιφερειακής αρχής και μερικών δημοτικών αρχών σε σχέση με τα απορρίμματα. Αυτό είναι το συμπέρασμα από τα τεκταινόμενα της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη γνωμοδότηση επί της ΣΜΠΕ του ΠΕΣΔΑ.
Μερικοί δήμαρχοι και αιρετοί οι οποίοι βρίσκονταν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης ζήτησαν τον λόγο για να τοποθετηθούν για να εισπράξουν την άρνηση του προεδρείου, του περιφερειάρχη αλλά και της πλειονότητας των συμβούλων. Ύστερα από τη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε, οι δήμαρχοι αποχώρησαν από την αίθουσα φανερά απογοητευμένοι και έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Πεδία μάχης τα ελληνικά νησιά


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Άγριες νύχτες και μέρες περνούν τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου πλέον οι πρόσφυγες και μετανάστες είναι διπλάσιοι σε σχέση με την χωρητικότητά τους, με τους εγκλωβισμένους να μετατρέπουν πόλεις και χωριά σε πεδία μάχης.
Σπάνε βιτρίνες καταστημάτων, εκτοξεύουν βεγγαλικά προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, πετούν πέτρες σε πολίτες και διερχόμενα αυτοκίνητα, καταστρέφουν περιουσίες, καίνε τους καταυλισμούς.
Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι εδώ και μήνες. Στη Μυτιλήνη, στη Χίο, στη Σάμο.
Στη Χίο έγιναν παρανάλωμα του πυρός ακόμη και οι τρεις οικίσκοι όπου λειτουργούσε το ιατρείο του καταυλισμού, η αποθήκη παραϊατρικών υλικών αλλά και ο χώρος διανομής των φαγητών.

ΣΟΚ ΑΠΟ FINANCIAL TIMES: Προετοιμαστείτε για το τέλος του ευρώ και την μεγαλύτερη χρεοκοπία στην ιστορία!

euro-collapse.top_Σάλο έχει προκαλέσει το κύριο άρθρο των Financial Times με τίτλο: Το ιταλικό δημοψήφισμα και η αρχή του τέλους της ευρωζώνης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα εάν ο Ρέντσι χάσει το Ιταλικό δημοψήφισμα για τις αλλαγές στο Σύνταγμα στις 4 Δεκεμβρίου και παραιτηθεί, τότε αρχίζει το ξήλωμα της ευρωζώνης, κάτι που είναι πιο πιθανό από ποτέ, λόγω του Brexit, της νίκης Τραμπ, της ανόδου της Λεπέν, αλλά κυρίως της λιτότητας από την Μέρκελ.
Το άρθρο υπογράφει ο Wolfgang Munchau.
«Το ιταλικό δημοψήφισμα και η αρχή του τέλους της ευρωζώνης»

Ο άνθρωπος που υπηρέτησε τον Στεφανόπουλο μέχρι το τέλος -Ποιος είναι ο Αντιστράτηγος που κρατούσε τα παράσημα στην κηδεία

stratigos708_0
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η εξόδιος Ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό...
Ωστόσο, μια έντονη συμβολική κίνηση από την τελετή είναι εκείνη που προκαλεί δέος και συγκίνηση ως ένδειξη τιμής προς τον εκλιπόντα πρώην Πρόεδρο.
stratigos601Ο Αντιστράτηγος που προπορεύεται της πομπής και κρατά τα παράσημα που έλαβε ο Κωστής Στεφανόπουλος ως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, είναι ο άνθρωπος που τότε τον είχε υπηρετήσει από την θέση του Υπασπιστή του και σήμερα έχει τον υψηλότερο βαθμό στο Σώμα του Στρατού Ξηράς. Πρόκειται για τον Αντιστράτηγο, Αλκιβιάδη...

Ο ΡΕΝΤΣΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ: «Η ΕΕ πρέπει να αρχίσει να ελέγχει…»

urar1SFDRiXnEGqBFbsHΟ Ματτέο Ρέντσι σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σόιμπλε, σχετικά με την ανάγκη να… σεβασθούν όλες οι χώρες τους ευρωπαϊκούς κανόνες για το δημόσιο έλλειμμα δήλωσε πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αρχίσει να ελέγχει τον γερμανικό προϋπολογισμό».
«Το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας δημιουργεί προβλήματα σε όλη την Ευρώπη. Δεν πρέπει να συμβεί ότι έγινε με το μεταναστευτικό: μας άφησαν μόνους και οικοδομούν τείχη», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροαριστερής κυβέρνησης.
Arouraios.gr

Επίσκεψη του Προέδρου και Κλιμακίου της ΔΗΜΤ.Ο. στα χωριά Λέχαιο και Άσσος.

 ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 23-11-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 6944 775437 / 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στα χωριά Λέχαιο και Άσσος οι επισκέψεις του Προέδρου και κλιμακίου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κορίνθου στους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους του Δήμου Κορινθίων. Ο Πρόεδρος και το κλιμάκιο άκουσε και συζήτησε με τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολίτες στα εν λόγω χωριά τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Παρόν στην εν λόγω επίσκεψη ήταν και ο Τομεάρχης ΝΔ του Νομού Κορινθίας κ. Νίκος Φατούσης.

Η ανησυχία των πολιτών επικεντρώθηκε στον δύσκολο χειμώνα που περιμένουν να ζήσουν. Όλοι οι φόροι συνολικά (άμεσοι και έμμεσοι) που ήδη ισχύουν και οι αυξήσεις από την 1η Γενάρη του 2017 σε συνάρτηση με την μειωμένη παραγωγή σε σταφύλια και ελαιόλαδο δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Η αγωνία ήταν εμφανής για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Η βαριά φορολογία και η ανεργία βρέθηκαν στο επίκεντρο για άλλη μια φορά.

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την αίσθηση της αλλαγής στην Νέα Δημοκρατία που έχει επέλθει υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης προκειμένου ως Πρωθυπουργός να αλλάξει τα κακώς κείμενα της χώρας. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης έκανε γνωστές τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας της Οργάνωσης με τους παρευρισκόμενους να δίνουν τα εύσημα για τον τρόπο διοίκησης της Οργάνωσης και τις επισκέψεις που πραγματοποιούνται σε αυτές τις δύσκολες εποχές.



   Εκ του γραφείο Τύπου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο Παναρκαδικός σταμάτησε την Παναχαϊκή στην Τρίπολη

Παναρκαδικός - Παναχαϊκή 1-0, Πύλος - ΑΟΛ 3-0, ήττα Άργους, κόλλησαν Αχαϊκή, Αιολικός, ΑΟΖ, ανάσα ΑμαλιάδαςΣτα πλαίσια της 9ης  αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, στον Γ΄όμιλο, η πρωτοπόρος Παναχαϊκή ,  έχασε στην Τρίπολη, με 1 - 0 από τον  Παναρκαδικό, που περάσε  στη δεύτερη  θέση του ομίλου , καθώς  η Βάρδα  έχασε με       2 - 1 ,από τον Αστέρα στην Αμαλιάδα, στο ντέρμπι της Ηλείας.
 Στο ντέρμπι της Αργολίδας  , στο Άργος νικήτρια αναδείχθηκε με 1 - 0 η Ένωση Ερμιονίδας ,επί του  Παναργειακού ,   ενώ  η αναμέτρηση των νησιωτών, του Αιολικού με την Χαλκίδα , στη Μυτιλήνη έληξε ισόπαλη 1 - 1, σκορ με το οποίο  έληξε  και ο αγώνας του ΑΟ Ζευγολατιού με τη Θήβα. Ισόπαλος χωρίς σκορ τελείωσε και ο αγώνας τηςΑχαϊκής με τον Φωστήρα.  Ο Τσικλητήρας στη Πύλο νικήσε με 3 - 0 τον ΑΟ Λουτρακίου, ενώ τέλος ρεπό είχε η Δόξα Μεγαλόπολης

Η 9η αγωνιστική στο 3ο όμιλο 
Τσικλητήρας Πύλου – Λουτράκι 3 - 0
Παναργειακός – Ερμιονίδα 0 - 1
Παναρκαδικός – Παναχαϊκή 1 - 0
Αιολικός – Χαλκίδα 1 - 1
Αστέρας Αμαλιάδας – ΠΑΟ Βάρδας 2 - 1
Αχαϊκή – Φωστήρας 0 - 0
Ζευγολατιό – Θήβα 1 -1
Ρεπό: Δόξα Μεγαλόπολης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.
Παναχαΐκή
9
11-2
22
2.
Παναρκαδικός
9
9-3
18
3.
Ερµιονίδα
8
11-7
16
4.
ΠΑΟ Βάρδας
9
10-6
16
5.
Φωστήρας
8
11-5
12
6.
Αιολικός
8
8-6
11
7.
ΑΟ Θήβα
8
9-10
11
8.
Τσικλητήρας Πύλου
9
10-8
10
9.
Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλου
9
7-11
10
10.
Δόξα Μεγαλόπολης
8
10-13
9
11.
Χαλκίδα
8
6-6
8
12.
ΑΟ Ζευγολατιού
8
4-9
8
13.
Παναργειακός
8
4-9
7
14.
ΠΑΟ Λουτρακίου
9
5-12
7
15.
Αχαϊκή
8
4-12
5

16 Νοεμβρίου 2003. Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος στο Δερβένι όπου ο Δήμος Ευρωστίνης τον αναγόρευσε Επίτιμον Δημότη του.


Στο χώμα της γενέτειράς του αναπαύεται για πάντα πια ο Πατρινός πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος. Πριν από λίγη ώρα έγινε η ταφή του στο Α΄Νεκροταφείο Πατρών,  παρουσία της οικογένειάς του, συγγενών, εκπροσώπων αρχών και φορέων...

O εκλιπών πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος   έτυχε διαφόρων τιμητικών διακρίσεων , ενώ ήταν  Επίτιμος δημότης του Δήμου Ευρωστίνης.



Πριν 13 χρόνια, στις 16 Νοεμβρίου 2003 , ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, επισκέφθηκε το Δερβένι ( πρωτεύουσα του Δήμου Ευρωστίνης), όπου έκανε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του εκ Δερβενίου  νομικού και πολιτικού και Υπουργού  Κωνσταντίνου Αδαμόπουλου,  που ως Υπουργός Γεωργίας στην Κυβέρνηση 

Κωνσταντίνου  Καραμανλή  πραγματοποίησε  σημαντικό έργο, καθώς επί των ημερών του με τους νόμους 3487/55 περί αγροτικής ασφάλισης και 4169/61, οργανώθηκε ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) και θεσμοθετήθηκαν οι αγροτικές συντάξεις και η περίθαλψη των αγροτών με την ίδρυση (με νόμο) και τη γενίκευση των αγροτικών ιατρείων. 

Μετά την τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Κωνσταντίνου Αδαμόπουλου επί της ομώνυμης πλατείας , όπου έγινε παρουσία και της τότε Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Άννας Ψαρούδα - Μπενάκη, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, και πλήθους κόσμου , ο Δήμος Ευρωστίνης , τίμησε με λαμπρή τελετή, στην κατάμεστη αίθουσα του Ενοριακού 
Πνευματικού κέντρου του Τιμίου Προδρόμου Δερβενίου, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Κωστή Στεφανόπουλο. 


Το τότε Δημοτικό Συμβούλιο Ευρωστίνης με Δήμαρχο τον κ. Δημήτριο Δούσκα και Πρόεδρο τον κ. Χρήστο Λύρα με την 261/ 20 - 10 -2003 απόφαση αναγόρευσε "...εις ένδειξιν  βαθυτάτου σεβασμού προς τον έξοχον πολιτικόν, τον εξοχότερον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, πρωτευόντως δε τον εξοχότατον πολίτην και Άνθρωπον Κύριον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΝ..." Επίτιμον Δημότη του ημέτερου Δήμου ενώ του απονεμηθεί    τιμητική πλακέτα "εις μνημόνιον αέναον."

Ακολούθως η Δημοτική Αρχή Ευρωστίνης παρέθεσε δεξίωση και γεύμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τις λοιπές αρχές στο Δημοτικό Περίπτερο Δερβενίου .

Στην παραπάνω φωτογραφία  διακρίνονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος πλαισιούμενος από τον Δήμαρχο Ευρωστίνης Δημήτριο Δούσκα, την Αντιδήμαρχο Ηλιάνα  Λάλου - Αλιφέρη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Λύρα, τον Αρχιερατικό επίτροπο Ευρωστίνης π. Ιωάννη Γιαννακά, τους επικεφαλείς των συνδυασμών μειοψηφίας του Δήμου Παναγιώτη Γκέκη και Άγγελο Γαρούφο , τον τότε Δημοτικό σύμβουλο Ευρωστίνης και σημερινό Αντιδήμαρχο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Δημήτριο Κάσσιο, κ,α,..

Συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου

Συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου
Τη Κυριακη 27 Νοεμβρίου 7.30 μμ  στο Θέατρο "Αγγελος Σικελιανός" στο Ξυλόκαστρο ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
Ένα μουσικό ταξίδι ,μέσα από διεθνείς σύγχρονες pop-rock επιτυχίες, αλλά και μουσικά θέματα από κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες,
Σας περιμένουμε!

Στην αγκαλιά της Πάτρας ο Κωστής Στεφανόπουλος

Στην αγκαλιά της Πάτρας ο Κωστής Στεφανόπουλος- Στο Α΄ Νεκροταφείο η σορός  για λαϊκό προσκύνημα- Στη 1 η ταφή-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Συγκεντρώνεται κόσμος στο Α΄Νεκροταφείο
Στην αγκαλιά της γενέτειρας πόλης του επιστρέφει για πάντα ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος. Στη μια το μεσημέρι στο Α΄Νεκροταφείο Πατρών θα γίνει η ταφή του. Η σορός του μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 12.00 στον ιερό Ναό των Αγγέλων στο νεκροταφείο για τον κόσμο που θέλει να προσκυνήσει. 

Στη συνέχεια θα τελεστεί τρισάγιο και θα ακολουθήσει η ταφή στον οικογενειακό τάφο. Μετά την ταφή η οικογένεια θα δεχτεί συγγενείς και πολύ στενούς φίλους, στο σπίτι της στο Ρίο.
Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, η οικογένειά του επιθυμεί τα χρήματα να διατεθούν ως δωρεά στα Ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου και στο Ίδρυμα Κιβωτός της Αγάπης. Στο Ά Νεκροταφείο της Ανθούπολης έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος και εκπρόσωποι φορέων, στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας...

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ


Τη μοίρα της Ελλάδας χωρίς την Ελλάδα υφαίνουν οι δανειστές της ζωής μας, αποδεικνύοντας απόλυτα τον ορισμό μας ως αποικία. Αλίμονο σε αυτούς που δεν ορίζουν τη ζωή τους. Σεαυτούς που υποθηκεύουν τους αγέννητους απογόνους του. Σε αυτούς τους πατριώτες που βαυκαλίζονται στα σκαλοπάτια της δειλίας.

Καστελόριζο, Ζάππειο, Θεσσαλονίκη. 7 χρόνια εθνικής φαγούρας. Τρεις παρωχημένες κοινωνικές ιδεολογίες στο καλάθι της ιστορίας για έναν και μόνο σκοπό. Τον εκβιασμό για μία δανεική ζωή. Φρούδες ελπίδες, αγωνιστικές μπαρούφες, πολιτικοί σαρδανάπαλοι και εθνικές υποχωρήσεις σε ένα κακόγουστο θέατρο ευρωπαϊκών Λεσχών και εθνικών κυκλωμάτων διαβολής με μόνο σκοπό την εξαθλίωση των Ελλήνων. 

" ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης " : Γιατί καταψηφίσαμε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για το τεχνικό πρόγραμμα 2017.

   ananeotikisinergasia.gr
Από το Συνδυασμό " ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ " με επικεφαλή  τον Βλάσιο Τσιώτο , αρχηγό της μείζονος μειοψηφίας  του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης,  εξεδόθη  Δελτίο τύπου, σχετικά με το τεχνικό πρόγραμμα 2017 του Δήμου, .
 Στο Δ. Τ. αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ο συνδυασμός του κ. Τσιώτου καταψήφισε την εισήγηση της  Δημοτικής Αρχής για το τεχνικό πρόγραμμα 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ              


ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017

Στο χθεσινό συμβούλιο ένα από τα βασικά θέματα αποτελούσε η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος 2017, δηλαδή όλων των τεχνικών έργων τα οποία η Δημοτική Αρχή προτίθεται να εκτελέσει την νέα χρονιά. Ως μείζων μειοψηφία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης καταψηφίσαμε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για τους εξής λόγους: