Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Λάβρος ο Μίκης κατά Τσίπρα:Είσαι αληθινός «μάγκας» που κοροϊδεύεις τον κόσμο για το κέφι σου

Λάβρος ο Μίκης κατά Τσίπρα: Σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας...
Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Μίκης Θεοδωράκης με ανοικτή του επιστολή του στην προσωπική του ιστοσελίδα. 
Στη δημοσίευσή του ο συνθέτης με σφοδρή ειρωνία, αναφέρει ότι ο

Η ΑΟΖ υποδέχεται την Χαλκίδα ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου δοκιμάζεται στην Αμαλιάδα


Με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή να έχει ρεπό, συνεχίζεται αύριο Κυριακή, στις 3:00 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής,  το πρωτάθλημα στο 3ο όμιλο της  Εθνικής κατηγορία..
Στο Ζευγολατιό η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Χαλκίδα και θα προσπαθήσει για το τρίποντο, ενώ καινούργια δοκιμασία περιμένει τον ΑΟ Λουτρακίου στην Αμαλιάδα, κόντρα στον γηπεδούχο Αστέρα. 
Εκτός έδρας αγωνίζονται ο Παναρκαδικός με τον Τσικλητήρα στην Πύλο, όπως και  η Ερμιονίδα στην Κάτω Αχαΐα, με την ουραγό Αχαϊκή. 
Από τους ενδιαφέροντες αγώνες της ημέρας είναι η αναμέτρηση  στη Μεγαλόπολη ανάμεσα στη τοπική Δόξα και στο Φωστήρα, όπως και μάχη της Θήβας απέναντι στην ομάδα της Βάρδας. 
Τέλος ο Αιολικός στη Μυτιλήνη υποδέχεται τον Παναργειακό

Η 11η αγωνιστική
Τσικλητήρας Πύλου - Παναρκαδικός
Αιολικός - Παναργειακός
 Αστέρας Αμαλιάδας  -  ΑΟ Λουτρακίου
 Αχαϊκή - ΑΕ Ερμιονίδας
 ΑΟ Ζευγολατιού - ΑΟ Χαλκίς
 ΑΟ Θήβα - ΠΑΟ Βάρδας
 Δόξα Μεγαλόπολης - Φωστήρας
Ρεπό η Παναχαϊκή



"Αθώα" τα κορεσμένα λίπη;

logo newsletter


FattyFood.jpg Να καταρρίψει τα ερευνητικά δεδομένα και τις διατροφικές οδηγίες των τελευταίων 50 ετών ήλθε νέα νορβηγική μελέτη, η οποία υποστηρίζει ότι το διατροφικό λίπος, και πιο συγκεκριμένα τα κορεσμένα λίπη δεν βλάπτουν την υγεία.
Διαβάστε περισσότερα


Μήπως είστε εθισμένος/η στο στρες;

stressed-woman.jpg
Οι ειδικοί συμφωνούν ότι μια μικρή ποσότητα στρες τονώνει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα και διεγείρει τον «δραστήριο» εαυτό σας. Όταν όμως η καθημερινή πίεση, σας ακολουθεί σαν σκιά παντού, τότε δεν αποκλείεται να είστε θύμα εξάρτησης. Ο «εθισμός στο στρες» αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στο λεξιλόγιο της Κλινικής Ψυχολογίας, οι αρνητικές επιδράσεις του οποίου έχουν όμως ήδη

Νέα ΝΔ: Κόμμα α(χ)ρίστων; Ερωτήματα για τα χ(α)ρίσματα και τα εκλογομαγειρέματα


mitsotakis-spanakis.jpgΟ Βασίλης Σπανάκης (φερόμενος ως εμπλεκόμενος στη λαθροχειρία των εκλογών της ΑΔΕΔΥ), στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιαζόταν σε όλους ως ο ιθύνων νους της μεγάλης επιτυχίας του αρχηγού του, στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρου ΝΔ. Βέβαια δεν γνωρίζουμε για ποιο θέμα ήταν ακριβώς υπερήφανος ο κ. Σπανάκης, αφού η εξακρίβωση δηλώσεων συμμετοχής στις ίδιες διαδικασίες εκλογής,  που κράτησε για μήνες μετά

Η Θύελλα Κάτω κόντρα στον πρωτοπόρο 'Αγιο Γεώργιο ( ραδιοφωνική αναμετάδοση0


To ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Θύελλα Κάτω Διμηνιού και τον πρωτοπόρο 'Αγιο Γεώργιο δεσπόζει στους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας Κορινθίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαστικό γήπεδο του Κιάτου και θα τον μεταδώσουν live ραδιοφωνικά - διαδικτυακά  το Greekradio Web Channel και oi "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" , σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου.
 Ενδιαφέρον παρουσίάζει και ο αγώνας στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων  στην 5η θέση , ΑΟ Περαχώρας και του ΠΑΣ Κλένια, την ίδια ώρα που η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου αντιμετοπίζει τον ΑΟ Ρομά. Τέλος στο Συνοικισμό , στο ντέρμπι της ουράς ο ουραγός ΠΑΣ Κύψελος αναζητεί την πρώτη του νίκη,απέναντι στο ΠΑΟ Κουταλά, ενώ ρεπό έχει ο Άρης Βοχαϊκού.
Στην αυλαία της αγωνιστικής, σήμερα το απόγευμα, ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου επικράτησε με 1 - 0 επί των Αγίους Θεοδώρους.Την ομάδα των Αγίων Θεοδώρων προσπέρασε στον πόντο η Δάφνη Εξαμιλίων που επιβλήθηκε με 3 - 0 επί  του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, ενώ στο Σπαθοβούνι η τοπική ομάδα έμεινε στο 1 - 1 με τον Σαρωνικό Γαλατακίου.

Υπενθυμίζεται όπως έγινε και σήμερα ότι σε όλους τους αυριανούς αγώνες θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε.

Η 11η Αγωνιστική
3/12/16, 15:00 
Άρης Αρχ. Κορίνθου - Αγ. Θεόδωροι 1 - 0
Δάφνη Εξαμιλίων - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών 3 - 0
ΑΟ Σπαθοβουνίου - Σαρωνικός Γαλατακίου 1 - 1
4/12/16, 15:00 
ΑΟ Περαχώρας - ΠΑΣ Κλένια
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Αγ. Γεώργιος
ΠΑΟ Κουταλά - ΠΑΣ Κύψελος
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου - ΑΟ Ρομά
Ρεπό ο Άρης Βοχαϊκού

Έμειναν στο μηδέν οι πρωτοπόροι στην Κορινθία, με τον ΠΑΣ να τους πλησιάζει στο + 2. Αν και "νοσοκομείο" ο Αστέρας έφυγε με πόντο από το Ξυλόκαστρο και με παράπονα γιά την διαιτησία. Στην ουρά της Βαθμολογίας ο Ηρακλής Λεχαίου

Αμετάβλητη παρέμεινε η βαθμολογία στην κορυφή της Α΄κατηγορίας Κορινθίας , ενώ αλλαγές σημειώθηκαν στην ουρά , μετά τα αποτελέσματα της σημερινής  11ης αγωνιστικής. 
Στο 0 - 0 έμεινε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πέλοπα Κιάτου  με την Κόρινθο '06, όπως έληξε  και στο Σοφικό ό αγώνας του Πανσολυγειακού με τον Ισθμιακό, με τους γηπεδούχους , εδώ να αστοχούν σε πέναλτι στο α΄ημιχρόνιο., ενώ βρίσκονται σε κίνδυνο, ένα πόντο μπροστά από την ουραγό ομάδα της κατηγορίας.
Στον Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος, επικράτησε με 1 - 0 επί του Παννεμεατικού και βρίσκεται στους - 2 απο την κορυφή με  ελπίδες για τίτλο και άνοδο. 
Χωρίς νικητή και σκορ έληξε στο Ξυλόκαστρο το ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ανάμεσα στις ισόβαθμες ομάδες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου και του Αστέρα Δερβενίου. Αναφορικά με τον αγώνα ο Αστέρας αν και παρουσιάστηκε στο γήπεδο,  "νοσοκομείο" ελλιπής με ενδεκάδα έκτακτης  ανάγκης , χωρίς πάγκο, ήταν ανώτερος του αντιπάλου του. Οι νεαροί ποοδοσφαιριστές του, παλικαρίσια απέσπασαν τον πόντο, αν και μπορούσαν να έφευγαν από το Ξυλόκαστρο , με την νίκη καθώς , στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής Ρούσσος δεν του έδωσε καταφανέστατο πέναλτι , μετατρέποντας αυτό σε επιθετικό φάουλ εκτός περιοχής.

Τις συνδημότισσες ομάδες Ξυλοκάστρου και Δερβενίου ισοβάθμησε ο επίσης συνδημότης τους , Πανκαμαριακός μετά το 3 - 0 που σημείωσε στο " Θώδειο" επί  του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Ανάσα με νέο "τρίποντο" πέτυχε η Θύελλα Πετρίου 1 - 0 επί του Τενεάτη Αθικίων, και ξέφυγε από ουραγός της βαθμολογίας
Την ίδια ώρα στο Βέλο η Ελλάδα  αν και έχανε με  1 - 2 από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου , απέσπασε ισοπαλία 2 - 2 στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Χιλιομοδίου  βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει ούτε ένα βαθμό 
Στην ίδια  δύσκολη θέση και ουραγός,  βρίσκεται ο Ηρακλής Λεχαίου που έχασε με 3 - 1 από το Ολυμπιακού Άσσου στο γειτονικό ντέρμπι. Στο σκορ  προηγήθησαν οι γηπεδούχοι στο 54'  με πλασέ του Ρουσίτα, ενώ είχαν προηδοποιήσει με το δοκάρι του Παπαδόπουλου στο 52'. Στο 82΄ ο Ποτήρης με διαγωνιο σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του Λεχαίου σε 1 - 1, αλλα οι του Ολυμπιακού με δυο τέρματα του Ραπουσάι , στα τελευταία λεπτά του αγωνα, πήραν την μεγάλη νίκη, στέλνοντας τους Ηρακληδείς , στο "πατο" της βαθμολογίας.
Σε όλους τους αγώνες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος που συνέβη στην Κολομβία και μεταξύ των οποίων ήταν τα μέλη του ποδοσφαιρικού συλλόγου Σαπεκοένσε.  
 .
Η 11η Αγωνιστική
Ολυμπιακός Άσσου -  Ηρακλής Λεχαίου 3 - 1
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Αστέρας Δερβενίου  0 - 0 
Πανσολυγειακός -  Ισθμιακός 0 - 0
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Πανκαμαριακός  0 - 3
Θύελλα Πετρίου - Τενεάτης Αθικίων 1 - 0
Πέλοπας Κιάτου - Κόρινθος '06  0 - 0 
ΠΑΣ Κόρινθος - Παννεμεατικός  1 - 0
Ελλάς Βέλου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 2 - 2


Η Βαθμολογία
( Σε 11 αγώνες)


1
Κόρινθος '06
25 - 2
27
2
Ισθμιακός
20 - 4
27
3
Πέλοπας Κιάτου
20 - 4
26
4
ΠΑΣ Κόρινθος
21 - 5
25
5
Ελλάς Βέλου
18 - 17
17
6
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
17 - 11
16
7
Αστέρας Δερβενίου
19 - 16
16
8
Πανκαμαριακός
18 - 14
16
9
Παννεμεατικός
12 - 15
13
10
Ολυμπιακός Άσσου
19 - 22
10
11
Θύελλα Πετρίου
6 - 13
9
12
Τενεάτης Αθικίων
6 - 17
9
13
ΣΦΛ Ολυμπιακός
8 - 20
9
143
Πανσολυγειακός
5 - 24
8
15
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
10 - 31
8
16
Ηρακλής Λεχαίου
13 - 22
7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ ( Ζωντανή ραδιοφωνική μετάδωση)


Το Ειδησειογραφικό διαδικτυακό κανάλι της Κορινθίας Το αθλητικό ραδιόφωνο της Κορινθίας

EΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ: Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοινώνεται η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται από άτομα που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν με ανιδιοτέλεια για την αναγέννηση της Ελλάδας, ιδρύοντας την «Ελεύθερη Πατρίδα»!

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

  • Βασιλειάδης Νικόλαος, Δικηγόρος, Δρ Ιστορίας, Λέκτορας (εκλεγμένος Επίκουρος Καθηγητής) Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
  • Δρακωνάκης Ιωάννης, Αντιστράτηγος (ε.α) - Επίτιμος Διοικητής Ι Μεραρχίας (Ειδικών Δυνάμεων).
  • Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, MSc, πρώην Διοικητής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).
  • Μιχαλόπουλος Σταύρος, Δικηγόρος.
  • Μήτσιος Ιωάννης, MΑ, Πολιτικός Επιστήμων-Διεθνολόγος.
  • Μπραΐλας Αντώνιος, Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Παρθένης Νικόλαος, Οικονομολόγος - Διπλωματούχος Πληροφορικής.
  • Σπαλιώρας Κωνσταντίνος, Δρ Θεολογίας, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων.
  • Ταμουρίδης Νικόλαος, Αντιστράτηγος (ε.α) - Επίτιμος Α' Υπαρχηγός ΓΕΣ.
  • Χιωτακάκος Δημήτριος, Δρ Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Σύμβουλος ανάπτυξης αγορών και στρατηγικών συμμαχιών.
Επιπλέον, ακολουθούν τα ονόματα 100 Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, όλων των ηλικιών και από όλους τους κοινωνικούς χώρους, ενδεικτικά της ανθρωπογεωγραφίας των ιδρυτικών μελών της Ελεύθερης Πατρίδας, ενώ

Με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας

Στον Α΄ όμιλο ενώ ο εκ των πρωτοπόρων Εθνικός Ξυλοκερίζης έχει ρεπό , ο έτερος ΑΠΣ Αγιάννης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Απέσσα Χαλκίου. Στο Συνοικισμό ο Αστέρας Κορίνθου αντιμετωπίζει τον Μαψό, ενώ ο Ποσειδών Κ. Βρύσης, δοκιμάζεται στο Σοφικό κόντρα στον Αετό Αγγελοκάστρου. Στο Σολομό η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αίαντα Κορίνθου, ενώ ο ΑΣ Λουτρακίου αγωνίζεται με το Σοφικο ΄05.

Η 8η Αγωνιστική
ΑΟ Σολομού - Αίας Κορίνθου
ΑΣ Λουτρακίου - Σοφικό '05
Αστέρας Κορίνθου - ΑΟ Μαψού
ΑΠΣ Αγιάννης - Απέσσας
Αετός Αγγελοκάστρου - Ποσειδών Κ. Βρύσης
Ρεπό ο Εθνικός Ξυλοκερίζης




Στο Β΄όμιλο η 8η αγωνιστική περιλαμβάνει συναρπαστικούς αγώνες, καθώς οι έξι από τις 10 ομάδες του ομίλου διεκδικούν τα δύο "εισιτήρια" ανόδου στη β΄ κατηγορία. Τα πρωτοπόρα Ταρσινά '97, δοκιμάζονται στο Κιάτο, κόντρα στον Ασπρόκαμπο. Σε αγώνες
ντέρμπι μάχονται ο Πανευρωστινιακός  με τον Αετό Κρυονερίου και ο ΑΟ Λεχαίου με την Λυκοποριά. Στη Στιμάγκα οι Νέοι αντιμετωπίζουν την Αναγέννηση Κιάτου, ενώ τέλοςστη Λαύκα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παμφενεατικό , στο ντέρμπι της ουράς.



Η 8η Αγωνιστική
ΑΟ Λαύκας - Παμφενεατικός
ΑΟ Ασπροκάμπου -  Ταρσινά '97
Νέοι Στιμάγκας - Αναγέννηση Κιάτου
ΑΟ Λεχαίου - ΑΟ Λυκοποριάς
Πανευρωστινιακός - Αετός Κρυονερίου


Κι όμως, ο Σόιμπλε… καθαρίζει το “ματσάκι” για χάρη της Ελλάδας

screen-shot-2016-12-02-at-3-30-54-pm
Για εκείνους τους “αφελείς” που είχαν τις αμφιβολίες τους… Το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για άμεση δρομολόγηση και εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το ελληνικό χρέος, στα οποία έχουν δεσμευτεί από τη συμφωνία του Ιουλίου του 2015 οι Ευρωπαίοι εταίροι της χώρας, ήταν εκκωφαντικό.