Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ο "μπέμπης" ήταν βιάστκός , γεννήθηκε μέσα στο ΚΤΕΛ πριν φτάσει στην Κυπαρισσία

http://www.eleftheriaonline.gr/media/k2/items/cache/a76139b6144f2d025af9d0205099c7b5_XL.jpgΜία γυναίκα γέννησε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας ένα υγιέστατο αγοράκι, σε όχημα που εκτελούσε το δρομολόγιο Καλαμάτα – Κυπαρισσία το βράδυ της Δευτέρας.
Όταν το λεωφορείο βρισκόταν στο ύψος του Ζευγολατιού έπιασαν οι πόνοι τη γυναίκα, η οποία ταξίδευε με τον σύζυγό της. Τελικά λίγο προτού το λεωφορείο φτάσει στην Καλλιρόη, η γυναίκα έφερε στη ζωή, με τη βοήθεια του συζύγου της και δύο επιβατών, ένα αγοράκι.
Ο οδηγός έδωσε στο νεογνό και τη μητέρα του μία κουβέρτα, ενώ σταμάτησε το λεωφορείο στο Δώρο. Επικοινώνησαν με το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, το οποίο όμως δεν έχει γυναικολόγο και τελικά τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο μετέφερε το μωρό και τη μητέρα του στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

 

Το έστρωσε μετά από 30 χρόνια στην παραλία του Μακρύ Γιαλού της Κρήτης, Σε κλοιό κακοκαιρίας το νησί

Το έστρωσε μετά από 30 χρόνια σε παραλία της Κρήτης Τρεις δεκαετίες είχε να ξημερώσει «άσπρη μέρα» στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα.
Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται σήμερα ολόκληρη η Κρήτη με τα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα.
Εντύπωση προκαλεί που η κακοκαιρία δεν είναι τόση σφοδρή ωστόσο το έστρωσε στην παραλία του Μακρύ Γυαλού δημιουργώντας ένα ευχάριστο τοπίο ιδιαίτερα για τους μικρούς και τους μεγάλους που είχαν να δουν χιόνια στην περιοχή τους για πάρα πολλά χρόνια.

 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

01
02

Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου - Χριστούγεννα στην πόλη μου

Φουσκωτά παιχνίδια, μπαλόνια, face painting
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 10:00 - 21:00 
στο Ξυλόκαστρο.

Εμπορικός Σύλλογος & Φιλαρμονική Δερβενίου - Οδός Χριστουγέννων

"Οι νότες ταξιδεύουν και μας μαγεύουν" , χριστουγεννιάτικα κεράσματα, δώρα σε μικρούς και μεγάλους, ο Άι-Βασίλης με την άμαξα του
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα 18:30
στο Δερβένι.

Εκστρατεία ενημέρωσης για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών από θερμαντικά μέσα και χριστουγεννιάτικα είδη

Εκστρατεία ενημέρωσης για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών από θερμαντικά μέσα και χριστουγεννιάτικα είδη 

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης και ο Αρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος παραχώρησαν  συνέντευξη τύπου, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), με θέμα την κοινή δράση της ΓΓΠΠ και του Π.Σ. για την εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με οδηγίες προστασίας προς αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών από θερμαντικά μέσα και χριστουγεννιάτικα είδη.
Αιτία της συνέντευξης τύπου αποτέλεσε το γεγονός ότι την τελευταία πενταετία, σημειώνεται τους μήνες των εορτών μια  σημαντική αύξηση των αστικών πυρκαγιών σε καταλύματα, λόγω της εκδήλωσης περιστατικών από τη χρήση θερμαντικών σωμάτων και τζακιών. Μόνο την περσινή χρονιά, ο αριθμός αυτών των πυρκαγιών ανήρθε στα 972 περιστατικά σε σύνολο 5.241 για ολόκληρο το έτος.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν δύο ψηφιακές αφίσες και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με σχετικές οδηγίες προστασίας και συμβουλές ορθής χρήσης διάφορων θερμαντικών μέσων και εορταστικού εξοπλισμού, για την καλύτερη προετοιμασία όλων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων ατόμων, ενόψει μάλιστα και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
 http://civilprotection.gr/sites/default/gscp_uploads/afisa_thermansi_2016.pdf


 http://civilprotection.gr/sites/default/gscp_uploads/media/entypo_thermansi_2016.pdf

 

Μέτρα για τη στήριξη των εξαγωγών ζητά ο Kώστας Μίχαλος


 Μέτρα για τη στήριξη των εξαγωγών ζήτησε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Κωνσταντίνος Μίχαλος, τονίζοντας ότι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να αποκατασταθεί το βιοτικό επίπεδο που διατηρούσε η χώρα έως το 2009- αυτήν τη φορά, όμως, σε στέρεες βάσεις- και

Απο τα ξημερωματα στημενοι στις ουρες και στο κρυο Ατέλειωτες ουρές των συνταξιούχων για τον «μποναμά» του Τσίπρα

Ουρές σχημάτιζαν από τα ξημερώματα οι συνταξιούχοι, στους λογαρισμούς των οποίων πιστώνεται σήμερα το έκτακτο βοήθημα.
Οι χαμηλοσυνταξιούχοι κόντευαν να πάθουν αποπληξία όταν διαπίστωσαν ότι κόπηκε στη μέση το επίδομά τους. Ωστόσο οι περισσότεροι «παρηγορήθηκαν» με

Το αίσθημα κοινωνικής κατωτερότητας... παχαίνει



eatingtoo.jpgΤο αίσθημα κοινωνικής κατωτερότητας... παχαίνει


Όταν οι άνθρωποι αισθάνονται κοινωνικά κατώτεροι, έχουν την τάση να ποθούν πιο λιπαρά τρόφιμα έδειξαν πειράματα ερευνητών από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang στη Σιγκαπούρη και το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

Διαβάστε περισσότερα

sad-facebook.jpgΈχετε κατάθλιψη; Κάντε ένα διάλειμμα από το Facebook!


Nέα μελέτη δείχνει ότι η τακτική χρήση των κοινωνικών δικτύων μπορεί να επιδράσει αρνητικά στη διάθεσή μας και την ικανοποίησή μας από τη ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε logout για πάντα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επαναπροσδιορίσετε τη συμπεριφορά

ΕΥΧΕΣ diastixo.gr

diastixo.gr

Χρίστος Δήμας | Καθυστερήσεις και αναποτελεσματικότητα στη χρηματοδότηση επενδύσεων μέσω του ΕΣΠΑ και του Αναπτυξιακού Νόμου








Το ζήτημα των καθυστερήσεων στην αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2014-2020, αλλά και του αναποτελεσματικού αναπτυξιακού νόμου που ψηφίστηκε πριν λίγους μήνες, έφερε στη Βουλή με ερώτηση του ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.
Ο κ. Δήμας θέτει έξι ερωτήματα προς το αρμόδιο Υπουργείο, διαπιστώνοντας ιδιαίτερα χαμηλή απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων σε μια εποχή που η χώρα

ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ




avatar
georges antoninis
@prismafm

prisma news: Πέμπτη 22-12-2016/07.30 πμ…. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ... prismavirus.blogspot.com/2016/12/22-12-…

reply
retweet
favorite





avatar
olympiada
@olympiada

ΠτΔ: Ιερή αποστολή η υπεράσπιση της Πατρίδας και του Έθνους. olympia.gr/2016/12/22/%cf…


reply
retweet
favorite
 1





avatar
parakato.gr
@parakato

Ο κίνδυνος στρατηγικής περιθωριοποίησης της Ευρώπης dlvr.it/MxXzqX


reply
retweet
favorite





avatar
Christos Dimas
@chrisdimas1980

Σε μια περίοδο που η αγορά έχει ανάγκη από ρευστότητα, υπάρχει ιδιαίτερα χαμηλή απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ 2014-2020 ➜ bit.ly/2huGfyj


reply
retweet
favorite
 2





avatar
LiFO
@lifomag

Δήμος Θεσσαλονίκης: Τις ημέρες των γιορτών μην πετάτε τα σκουπίδια όπου βρείτε








reply
retweet
favorite





avatar
Χρήστος Σταϊκούρας
@cstaikouras

Δήλωση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος
goo.gl/yjSM9l


reply
retweet
 3
favorite
 23