Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Μάχη για τίτλο Ισθμιακός - Πέλοπας , Κόρινθος ΄06 - Παννεμεατικός

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8UDbKc5FzCguajvSh7Cna3GvrHwuwjrXvMAPocfGfp11Z_WKfe8OrY9Elpg4zsMc5SpgHc5Io3F_YeEBt8jSGDTnDH5SfqMLr1MzIzT1bVpMzaS7Js-V0zZjbRxU_HjB0o9orE4-5zlfl/s400/spathobouni_entos.jpg
 Με τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο ( 28/1) στις 3.00 το απόγευμα το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. 
 Η  πρωταπόρος, Κόρινθος ’06, για δεύτερη σερί φορά αγωνίζεται εντός έδρας. Μετά την ήττα της , το  περασμένο Σάββατο από τον Πανκαμαριακό , μάχεται στο ΔΑΚ, απέναντι στον Παννεμεατικό, και έχει στόχο να επιστρέψει στις νίκες . Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ( 2η αγωνιστική) οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς σκορ στη Νεμέα
 Την ίδια ώρα ο Πέλοπας Κιάτου που διατηρεί  ελπίδες για άνοδο, αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο ντέρμπι της ημέρας, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ»  τον Ισθμιακό, που αναζητά τη νίκη εδώ και έξη αγωνιστικές (26/11/16) , με αποτέλεσμα από την κορυφή της βαθμολογίας και την διεκδίκηση  της ανόδου να χάσει σημαντικό έδαφος (-10 β.).  Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1 – 1 στο Κιάτο.
 Μετά τη νίκη του στο Ξυλόκαστρο , ο ΠΑΣ Κόρινθος, επιστρέφει στο Συνοικισμό όπου αγωνίζεται με τον Πανσολυγειακό, ομάδα που στα τελευταία της παιγνίδια έκανε θετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κερδίζοντας πόντους σε Νεμέα και Βέλο. Στο πρώτο γύρο νικήτής είχε φύγει με 2 – 0 ο ΠΑΣ από το Σοφικό.
 Ο θριαμβευτής του περασμένου Σαββάτου , μέσα στην Κόρινθο επί της ’06, και αήττητος εδώ και ενάμιση μήνα, Πανκαμαριακός επιστρέφει στην έδρα του όπου υποδέχεται τον Ηρακλή Λεχαίου, ο οποίος στον αγώνα του πρώτου γύρου , στο Λέχαιο είχε νικήσει με 3 – 1.
 Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Αστέρας Δερβενίου, μετά την ήττα του στη Νεμέα , στο τελευταίο λεπτό του αγώνα από τον Παννεμεατικό. Αύριο στο «ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ» Δερβενίου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1 – 1 στο Λουτράκι.
  Στα Αθίκια ο τοπικός Τενεάτης που αναζητά βαθμούς παραμονής αντιμετωπίζει την Ελλάδα Βέλου η οποία στον πρωτο τον είχε νικήσει το ευρύ 4 – 1.
Βαθμούς παραμονής αναζητά και η Θύελλα  Πετρίου που μάχεται στην έδρα της απέναντι στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου που  δεν ξέρει τη νίκη εδώ και ενάμιση  μήνα. Στο πρώτο γύρο στο Ξυλόκαστρο νικητής με 2 – 0 ήταν ο Ηρακλής.

Στο Χιλιομόδι ο ουραγός Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της ουράς τον Ολυμπιακό Άσσου, σε έναν αγώνα «ζωής – θανάτου», με τις δύο ομάδες να χρειάζονται βαθμούς για την παραμονή τους στην κατηγορία. Κατά τον πρώτο γύρο στον Άσσο ο Ολυμπιακός είχε επιβληθεί με 5 – 0 επι του Ατρομήτου.

Η 17η αγωνιστική
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ  - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ  - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  - ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ  
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ