Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

"Κόλλησε" και ο Θ. Φραντζής στον Παννευρωστινιακό

 

Στον Πανευρωστινιακό , ή υπό τον Στέφανο Καΐτσα , διοίκηση της ¨ερυθρόλευκης" ομάδας της Ευρωστίνης, είναι αποφασισμένη για την πολυπόθητη άνοδο. 
Και αυτό φαίνεται από την μεταγραφική φόρα που έχει πάρει, για να ενδυναμώσει περισσότερο το έμψυχο δυναμικό της εν όψει του δύσκολου  και  καθοριστικού 2ου γύρου , στο πρωτάθλημα της Γ2'  Κορινθίας, που αρχίζει την Κυριακή. 
Δύο 24ωρα πριν το ντέρμπι κορυφής με τα Ταρσινά '97 και μετά την απόκτηση, υπό μορφή δανεισμού από τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, του Κλέντι Κόλλα, ο Πανευρωστινιακός, ενέταξε στο δυναμικό της από την ίδια ομάδα και τον τερματοφύλακα Θεόδωρο Φραντζή, που παλαιότερα είχε φορέσει και τη φανέλα της Αναγέννησης Κιάτου, του Αστέρα  Δερβενίου, του Πανκαμαριακού, και μεχρι τώρα του Ηρακλή  Ξυλοκάστρου.
Ο Φραντζής, μπορεί με την εμπειρία που διαθέτει να βοηθήσει το σύλλογο να πραγματοποιήσει το μεγάλο βήμα. Μην ξεχνάμε πως την περσινή σεζόν υπήρξε βασικότατο στέλεχος για τους πράσινους του Ξυλοκάστρου στην πορεία ανόδου στην Α’ κατηγορία. Κράτησε μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια την ομάδα του με εξαιρετικές επεμβάσεις και σπουδαίες εμφανίσεις.
Πρόκειται για μια κίνηση από τον Πανευρωστινιακό που σίγουρα προκαλεί αίσθηση και δείχνει τη διάθεση των ανθρώπων του να επαναφέρουν την ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. 
Ασφαλώς  δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι στον Κουμαριά την  Κυριακή ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα Ταρσινά ’97 και τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Πανευρωστινιακό. Ένα ντέρμπι που παρότι θα γίνει σε ξερό γήπεδο, σίγουρα μαγνητίζει το ενδιαφέρον και φυσικά από εκεί δεν μπορεί να λήψει και το
GREEKRADIO WEB CHANNEL

Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης το ενδιαφέρον και στον αγώνα του 3ου στην κατηγορία και διεκδικητή της ανόδου ΑΟ Λυκοποριάς με τον Παμφενεατικό , που γίνεται την ίδια ώρα στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι