Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Αρχή και φινάλε στη Γ΄ κατηγορία Κορινθίας - Ντέρμπι κορυφής στα Ροζενά (ραδιοφωνική μετάδοση)


Αύριο Κυριακή ξεκινά και πάλι, μετά από την διακοπή του για τις εορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες του περασμένου Σαββατοκύριακου και το πρωτάθλημα στους δύο ομίλους της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας.


Στον  Γ2΄  όμιλο με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής, ξεκινά ο 2ος γύρος και μάλιστα με ντέρμπι κορυφής, στα Ροζενά, ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα Ταρσινά ’97 και τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα Πανευρωστινιακό. Ένα ντέρμπι που παρότι θα γίνει σε ξερό γήπεδο, σίγουρα μαγνητίζει το ενδιαφέρον και φυσικά από εκεί δεν μπορούν να λήψουν οι ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και το GREEKRADIO WEB CHANNEL 
         
Ο σταθμός θα συνδεθεί με το γήπεδο των Ροζενών όπου σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου θα μεταδώσει απευθείας το μεγάλο ντέρμπι, ενώ παράλληλα ο Βασίλης Λάλος θα σας μεταφέρει τον παλμό των γηπέδων μεταδίδοντας την εξέλιξη όλων των αγώνων...
Μεγάλο  επίσης το ενδιαφέρον και στον αγώνα του 3ου στην κατηγορία και διεκδικητή της ανόδου ΑΟ Λυκοποριάς με τον Παμφενεατικό , που γίνεται την ίδια ώρα στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι. 
Στους άλλους αγώνες της πρεμιέρας του ομίλου ο Αετός Κρυονερίου αντιμετωπίζει ον Α.Ο. Λαύκας, οι Νέοι Στιμάγκας τον Ασπρόκαμπο και η Αναγέννηση Κιάτου τον Α.Ο. Λεχαίου.
Η 10η αγωνιστική:  
Αναγέννηση Κιάτου – ΑΟ Λεχαίου 
ΑΟ Λυκοποριάς – Παμφενεατικός 
Αετός Κρυονερίου – ΑΟ Λαύκας 
Πανευρωστινιακός – Ταρσινά ’97 
Νέοι Στιμάγκας – ΑΟ Ασπροκάμπου
Στον Γ1'  όμιλο διεξάγεται η 11η αγωνιστική, που αποτελεί το φινάλε του πρώτου γύρου.
Ο πρωτοπόρος του ομίλου, Ποσειδών Κ. Βρύσης αντιμετωπίζει το Σοφικό ΄05 , ενώ ο Αστέρας Κορίνθου αγωνίζεται με την ομάδα του Σολομού..
Στη Ξυλοκέριζα  ο τοπικός Εθνικός αγωνίζεται με τον ΑΣ Λουτρακίου. 
Στο γήπεδο του Σολομού ο Μαψός αγωνίζεται με τον Απέσσα Χαλκίου και στο Σοφικό ο Αετός Αγγελοκάστρου μάχεται με τον Αγιάννη, ενώ τέλος ρεπό έχει ο Αίας Κορίνθου.


η 11η αγωνιστική 
Ποσειδών Κυρά Βρύσης – Σοφικό ’05 
ΑΟ Μαψού – Απέσσας Χαλκίου 
Αστέρας Κορίνθου – ΑΟ Σολομού: 
Αετός Αγγελοκάστρου – ΑΠΣ Αγιάννης 
Εθνικός Ξυλοκέριζας – ΑΣ Λουτρακίου 
Ρεπό ο Αίας Κορίνθου.