Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΜΠΑΜ με Κόλα ο Πανευρωστινιακός



Δεν απομένουν λίγα 24ωρα, πριν τον αγώνα ντέρμπι με την ομάδα των Ταρσινών, στα Ροζενά ,και ο Πανευρωστινιακός προχώρησε με μια σημαντική προσθήκη στο ροστερ του ενόψει του 2ου γύρου της Γ2 Κορινθίας. Απέκτησε  με την μορφή δανεισμού του Κλέντι Κόλα. 


Ο 20χρονος εξτρεμ που ανήκει στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, θα συνεχίσει στον σύλλογο της Ευρωστίνης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος Στέφανος Καϊτσας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Σαφώς πρόκειται για ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος κατά την περσινή περίοδο πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα και βοήθησε με τη σειρά του τα μέγιστα την ομάδα του να επιστρέψει στην Α’ κατηγορία.                                                                                     Μάλιστα ήταν και ο άνθρωπος που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο ματς – θριλερ για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Κορινθίας της περασμένης σεζόν. Στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στην υπόλοιπη Ελλάδα, το θερμόμετρο της αισιοδοξίας και το πάθος γιά την νίκη , που θα τους φέρει πιο κοντα στον επιθυμητό τους στόχο, βρίσκεται στα ύψη, μετά την μεγάλη μεταγραφική κίνηση - βόμβα της διοίκησης.