Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Σύσκεψη στην Κόρινθο με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη, για τον συντονισμό των ενεργειών για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων μετά από τις τελευταίες ισχυρές χιονοπτώσεις.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πελοπίδα Καλλίρη, σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, στην οποία ήταν παρόντες οι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι του Νομού, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Συζήτησαν για τον συντονισμό των ενεργειών των εμπλεκόμενων φορέων,  προκειμένου να συνεχιστεί η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων μετά από τις τελευταίες ισχυρές χιονοπτώσεις.
Επιπλέον, αναφέρθηκαν στην αντιπαγετική προστασία και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ασφάλεια των συμπολιτών μας.
Η κοινή προσπάθεια και ο ενιαίος συντονισμός για την αντιμετώπιση αυτών των δύσκολων καιρικών καταστάσεων, δίνει λύσεις στα σημαντικά αυτά προβλήματα που δημιουργούνται λόγω των εντόνων αυτών φαινομένων.



Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη