Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Μάχες φωτιά σε Κόρινθο και Κιάτο αύριο στην Α΄ Κορινθίας - Ραδιοφωνικά ο αγώνας Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Αστέρας Δερβενίου

 Η ποδοσφαιρική δράση ξεκινά και πάλι στην Κορινθία αύριο , μετά την διακοπή του τοπικών πρωταθλημάτων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.
Αύριο Σάββατο , στις 3 το απόγευμα διεξάγεται η 14η  (προτελευταία Α΄ γύρου) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας. Της αγωνιστικής δεσπόζουν οι μάχες ανάμεσα στην πρωτοπόρο Κόρινθο ΄06 και στον Ισθμιακό , στο ΔΑΚ, και του Πέλοπα Κιάτου με τον ΠΑΣ Κόρινθο, στο Κιάτο.
Στο ΔΑΚ η πρωτοπόρος Κόρινθος  06 αντιμετωπίζει   τον 3ο της βαθμολογίας Ισθμιακό.  
Με νίκη της η 06 θα έχει ένα βήμα  για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αν νικήσει ο Ισθμιακός πάλι μπαίνει στο χορό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διαιτητής του αγώνα ο  Ι. Κακριδής, με βοηθούς τους Μπούμπα και Παπαγεωργόπουλο.

Στο Εθνικό στάδιο του Κιάτου διεξάγεται η δεύτερη μεγάλη μάχη της ημέρας μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων του Πέλοπα και του Π Α Σ Κόρινθο. Με νίκη η "ερυθρόλευκη" ομάδα του Κιάτου μπαίνει και πάλι στο χορό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τη νίκη στοχεύει και ο ΠΑΣ για να διατηρηθεί σε τροχιά πρωταθλήματος. Το ντέρμπι διευθύνει ο Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους Μπετσόγλου και Μπουρτζοβίτη, ενώ πατατηρητής του αγώνα είναι ο κ. Καλλιόλιας.

Φωτογραφία του Tassos Mitsopoulos.
Στο Χιλιομόδι αγωνίζεται ο Αστέρας Δερβενίου , κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο. Διαιτητής του αγώνα ο Π. Κακριδής με βοηθούς τους Σάνο και Κλεπετσάνη. Την ίδια ώρα στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου θα προσπαθήσει για την νίκη απέναντι στην Ελλάδα Βέλου, Τον αγώνα διευθύνει ο Κωνσταντόπουλος με βοηθούς τους Δ. Μπεκιάρη και Τσάκωνα, ενώ παρατηρητής ειναι ο κ. Ντούλης.
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός, υποδέχεται τον Τενεάτη, σε αγώνα που διευθύνει ο Αστέρης με βοηθούς τους Καλαρά και Παπαδημητρίου, ενώ παρατηρητής είναι ο κ. Θεοδωρόπουλος. Την ίδια ώρα "ποδαρικό" στον Ολυμπιακό Άσσου κάνει ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, σε αγώνα που διευθύνει ο Ψυχογιός με βοηθούς τους Σπηλιώτη και Ν. Τσολάκή, ενώ παρατηρητης είναι ο κ. Καλπακίδης. Στη Νεμέα σε αγώνα που διευθύνει ο Ρούτσης με βοηθούς τους Τάγκαλη και Αντωνόπουλο, ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό, ενώ στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής μάχεται με την Θύελλα Πετρίου σε αγώνα που διαιτητής του είναι ο Σεφέρης με βοηθούς τους Παπανικολάου και Κεκερή, με παρατηρητή τον κ. Γκουρβέλο


14η Αγωνιστική
Πανκαμαριακός - Τενεάτης Αθικίων  
ΣΦΛ Ολυμπιακός -  Ελλάς Βέλου 
Κόρινθος '06 - Ισθμιακός 
Ολυμπιακός Άσσου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
Παννεμεατικός -  Πανσολυγειακός 
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Αστέρας Δερβενίου 
Ηρακλής Λεχαίου -  Θύελλα Πετρίου  
Πέλοπας Κιάτου -  ΠΑΣ Κόρινθος