Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει τα δημόσια ΚΤΕΟ στους ιδιώτες ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Λαϊκή Συσπείρωση


                                                                                                           Τρίπολη 30-01-2017

Στις 16-1-2017 η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου αποφάσισε να παραχωρήσει το δημόσιο ΚΤΕΟ Κορινθίας σε ιδιώτες.
Πρόκειται για ΚΤΕΟ με πλήρη εξοπλισμό που είναι σε ετοιμότητα λειτουργίας από καιρό, από τότε που έγινε αποκατάσταση ορισμένων προβλημάτων που προκλήθηκαν από μερική υποχώρηση του εδάφους παλαιότερα.
Παρά τον ανταγωνισμό από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, το 2011 μέχρι τα μισά του 2012 που διεκόπη η λειτουργία του, το δημόσιο ΚΤΕΟ Κορινθίας είχε κέρδη περίπου 1.500.000 €.
Πρώτα σταμάτησαν τη λειτουργία του ΚΤΕΟ με συνέπεια το έργο του να πάει στους ιδιώτες και τώρα τους δίνουν και τις εγκαταστάσεις του.
Το ΚΤΕΟ Κορινθίας μπορεί να ξαναλειτουργήσει ως δημόσιο άμεσα, αρκεί το πιστοποιημένο προσωπικό του, που έχει αποσπαστεί στις υπηρεσίες συγκοινωνιών να ξαναπάει στη δουλειά του και να επιλυθούν μικροπροβλήματα που μπορεί να προκάλεσε η αδράνεια των τελευταίων ετών.
Ας κόψει η Περιφέρεια μερικές χιλιάδες Ευρώ από τα εκατομμύρια που σκορπά για διαφημίσεις και να εξοπλίσει το ΚΤΕΟ Κορινθίας και με κάποια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ενδεχομένως να χρειαστούν.
Αυτή είναι η αλήθεια για το δημόσιο ΚΤΕΟ Κορινθίας.
Η κ. Νικολάκου και όσοι άλλοι δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι η Περιφέρεια ανοίγει τα δημόσια ΚΤΕΟ να σταματήσουν να προκαλούν.

Βαγγέλης Γούργαρης 
Περιφερειακός Σύμβουλος 
Με τη Λαϊκή Συσπείρωση