Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ

samaras-mitsotakis

Ο εμφύλιος πόλεμος στους συνεταίρους της εξουσίας της νέας ΝΔ καλά κρατεί. Το blog του Αντώνη που αγαπήσαμε, δεν χάνει ευκαιρία να τα «χώνει» στο νέο πρόεδρο της ΝΔ.
Συγκεκριμένα γράφει στο άρθρο με τίτλο » Πόσο… έτοιμος είναι ο Κυριάκος;»:

«Ακούμε με ενδιαφέρον τον Κυριάκο να λέει «αν δεν μπορείς Αλέξη φύγε. Είμαι έτοιμος, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τα ηνία της χώρας».
Όχι, όμως. Δε φτάνει να τον ακούμε αλλά πρέπει και να τον πιστέψουμε. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας πει το σχέδιό του, κι όχι να το κρύβει. Αν π.χ. γίνουν εκλογές στις αρχές Μαρτίου, νικήσει η ΝΔ, είναι αυτοδύναμη ή και όχι αλλά σχηματίσει κυβέρνηση. Τι θα κάνει στην πρώτη συνεδρίαση του Eurogroup ο… Σταϊκούρας; Τι θα πει στον γέρο Σόιμπλε; Θα δεσμευτεί για ποια μέτρα και ποιο θα είναι το σχέδιό του για να μην υπάρξει ο εφιάλτης του 2015;
…. Η αντιπολίτευση είναι εγκλωβισμένη σε παλαιοκομματικές νοοτροπίες που λένε ότι δεν πρέπει να σπάσουμε αυγά. Πώς θα κάνουμε ομελέτα; Άγνωστο.»
Ο Αντώνης Σαμαράς κλιμακώνει τις επιθέσεις του. Συνεχώς αμφισβητεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στρατηγική που ακολουθεί και για τις ικανότητές του. Αυτό είναι γνωστό. Και τον κρατάει από τη μύτη, από τη στιγμή που του προσέφερε στήριξη στις εσωκομματικές εκλογές και όλη την τεχνογνωσία από το 2009 για να τις κερδίσει. Το αποτέλεσμα; Δεκάδες χιλιάδες ψήφοι χωρίς ταυτότητα, δεν το λέμε εμείς, το λέει και ο σοβαρός Μανώλης Κοττάκης με άρθρο του στη Δημοκρατία.
Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει να είναι πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης και όχι ένας πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός.
Ο Αντώνης που αγαπήσαμε!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com