Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Την 1η Μαρτίου θα ξέρουμε το "ζευγάρι" του Τελίκου του Κυπέλλου Κορινθίας. "Ανοικτούς λογαριασμούς" μετά τα σημερινά "Χ" σε Κόρινθο και Ξυλόκαστρο


"Ανοικτούς λογαριασμούς" άφησαν στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας οι 4 ομάδες που διεκδικούν την πρόκρισή τους στον Τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κόρινθο στις 15 Μαρτίου 
Το ζευγάρι που θα  μονομαχήσει για την κατάκτηση του κορινθιακού τροπαίου θα αναδειχθεί από τους επαναληπτικούς αγώνες (ρεβάνς της φάσης των "4" που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου στο ΔΑΚ και στα Αθίκια.
Σήμερα στο γήπεδο του Συνοικισμού , σε έναν πρόωρο  τελικό,  οι δύο ομάδες της κορινθιακής πρωτεύουσας οι οποίες πρωταγωνιστούν και στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, ο ΠΑΣ Κόρινθος και ο ΑΣ  Κόρινθος 2006 αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1 - 1. Προβάδισμα στο σκορ πήρε ο Α.Σ. Κόρινθος 2006 με διαγώνιο σουτ του Δημητριάδη στο 70΄, για να ισοφαρίσει για τον ΠΑΣ με κεφαλιά ο Κούσης στο 84'. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι η "Μπάρτσα" είχε και δύο δοκάρια (ένα σε κάθε ημίχρονο). Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τον ΠΑΣ ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας Πολύζος.
Στον άλλο αγώνα της ημιτελικής φάσης που έγινε στο Ξυλόκαστρο  και ύστερα από παιγνίδι που δεν διεκδικεί  ποιοτικές δάφνες Ηρακλής Ξυλοκάστρου και Τενεάτη Αθικίων παρέμειναν  στο "στείρο" 0 - 0, με τις δύο ομάδες να λύνουν την διαφορά τους στον επαναληπτικό αγώνα των Αθικιών, όπου η νικήτρια ομάδα θα περάσει  στον Τελικό όπου θα αντιμετωπίσει  τον νικητή του έτερου ζευγαριού τον Α.Σ. Κόρινθος 2006   ή τον  ΠΑΣ Κόρινθο.