Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ολυμπιακός 2 - 0 τον Άρη και πέρασε στα προημιτελικά του κυπέλλου

Ολυμπιακός - Άρης, Κύπελλο Ελλάδας: 2-0
Σε ένα ματς που δε διακρίθηκε για την ποιότητά του και θα ξεχαστεί γρήγορα, ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στον Άρη με 2-0 και συνολικό σκορ 3-1. Η ομάδα του Πειραιά ήταν κυρίαρχη σε όλη την αναμέτρηση, με τον Άρη να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό οι Σισοκό και Νικολάου.
Λίγος κόσμος βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη. Ντεμπούτο έκαναν για τους «ερυθρόλευκους» οι Σισοκό και Παρέδες, με τον πρώτο μάλιστα να πετυχαίνει και το «παρθενικό» του γκολ, το οποίο άνοιξε και το σκορ του αγώνα στο 50'. Για τους φιλοξενούμενους, ντεμπούτο έκανε ο Μακουτά.
Στο 65' ο Καρντόσο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου, μετά από την εξαιρετική συνεργασία του με τον Ανσαριφάρντ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού Νικολάου στο 86', ο οποίος, όπως και ο Σισοκό, σημείωσε το «παρθενικό» του τέρμα με τη φανέλα των Πειραιωτών και αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσο, Νικολάου, Παρέδες (80' Φιγκέιρας), Σισόκο, Μαρτίνς (77' Ρομαό), Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ελιουνούσι (71' Σεμπά), Ανσαριφάρντ και Καρντόσο.
ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο (87' Καρβούνης), Ντούνης (74' Παυλίδης), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά (70' Ανάκογλου), Μπαργκάν.