Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο Άρης Βοχαϊκού επικράτησε με 2 - 1 της Δάφνης Εξαμιλίων


Αποτέλεσμα εικόνας για αο σπαθοβουνιουΜε τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (15:00), το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις ομάδες που διεκδικούν τη 2η και τη 3η θέση της βαθμολογίας , θέσεις που οδηγούν στην Α' κατηγορία.. 
Στην σημερινή Αυλαία της αγωνιστικής ο   Άρης Βοχαϊκού, επικράτησε, στο γήπεδο Ζευγολατιού με 2 - 1 επί της διεκδικήτριας της ανόδου Δάφνη Εξαμιλίων.
Αύριο Κυριακή ο πρωτοπόρος Άγιος Γεώργιος έχει εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον ουραγό ΠΑΟ Κουταλά, ενώ η Περαχώρα που διεκδικεί άνοδο δοκιμάζεται στην εκτός έδρας κόντρα της με τον ΑΟ Ρομά, ο οποίος θέλει την νίκη για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για την άνοδο. Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού ζητά την νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο κόντρα στους αδιάφορους Αγίους Θεοδώρους. Την νίκη για τον ίδιο σκοπό αναζητά και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου στον εκτός έδρας αγώνα του, κόντρα στον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αγωνίζεται με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, ενώ τέλος στο Συνοικισμό ο Κύψελος αναζητά βαθμούς κόντα στην Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

19η Αγωνιστική
Άρης Βοχαϊκού -  Δάφνη Εξαμιλίων 2 - 1
19/2/17, 15:00 
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - ΑΟ Σπαθοβουνίου
Αγ. Γεώργιος - ΠΑΟ Κουταλά
Σαρωνικός Γαλατακίου - Άρης Αρχ. Κορίνθου
ΑΟ Ρομά - ΑΟ Περαχώρας
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Αγ. Θεόδωροι
ΠΑΣ Κύψελος - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
Ρεπό έχει ο ΠΑΣ Κλένια