Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΑΙΓΙΟ - Χατζηδάκης: Η σημερινή κυβέρνηση θα καταρρεύσει μέσα στο 2017

Χατζηδάκης: Η σημερινή κυβέρνηση θα καταρρεύσει μέσα στο 2017
Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο στην εξουσία και θα καταρρεύσει μέσα στο 2017 προχωρώντας σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εκτίμησε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που διοργάνωσε στο Αίγιο η τοπική κομματική οργάνωση της ΝΔ.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι οι Έλληνες γυρνούν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας
πως όποτε και αν γίνουν εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα αναδειχθεί κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας, και θα κυβερνήσει σε συμμαχία με όλους τους πολίτες, στην βάση της κοινής λογικής και της σοβαρότητας.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Κωστής Χατζηδάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατακτήσει ρεκόρ στα ψέματα και τη δημαγωγία, αφού όπως ανέφερε, δεν άφησε προεκλογική υπόσχεση που να μην την πετάξει στα σκουπίδια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η κυβέρνηση έχει κάνει σημαία και καθημερινή πρακτική το ψέμα».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε την σημερινή κυβέρνηση ως την χειρότερη μετά την μεταπολίτευση, τονίζοντας ότι «έχει λάβει μέτρα πολλών δισ. ευρώ, ξεχαρβαλώνοντας έτσι την οικονομία και κάνοντας ζημιά στο επενδυτικό κλίμα».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ