Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

21η αγωνιστική: ΠΑΣ Κόρινθος - Αστέρας Δερβενίου / Κόρινθος ΄06 - Τενεάτης., αγώνας "φωτιάστο Λουτράκι Ολυμπιακός Λουτρακίου - Πέλοπας Κιάτου


H 21η αγωνιστκή στο πρωτάθλημα της Α. κατηγορίας , διεξάγεται αύριο Σάββατο 25/2, στις 3.00 μ.μ., στην Κορινθία. Ένώ  η πρωτοπόρος Κόρινθος ΄06, αντιμετωπίζει, στον ΔΑΚ, τον Τενεάτη Αθικίων , στον γειτονικό Συνοικισμό. ο ΠΑΣ Κόρινθος μάχεται σε ενδιαφέροντα αγώνα, με τον Αστέρα Δερβενίου, μία από τις ομάδες  που κατά τον πρώτο γύρο την είχε νικήσει ( την "ξέρανε") στο 95΄ μετά από συναρπαστικό αγώνα στο Δερβένι. Ο Αστέρας , παρότι το περασμένο Σάββατο, προηγήθηκε στο ημίχρονο στα Αθίκια, είδε τον Τενεάτη να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο Β’ μέρος και να παίρνει το πολύτιμο τρίποντο. Σταθερός στην πορεία του όπως τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στην ελιτ του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, αναμένεται να αποτελέσει και αυτός ρυθμιστή της φετινής κούρσας για τον τίτλο. Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, φαβορί η Μπάρτσα, με τον Αστέρα να είναι ομάδα που δεν τα παρατάει. 
Όσο για τόν αγώνα στο ΔΑΚ  οι Κορίνθιοι του Σταύρου Μπινιάρη θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή και να υποδεχτούν την Μπάρτσα για το κύπελλο, με την καλύτερη ψυχολογία. Σε καλή κατάσταση με αρκετούς όμως τραυματισμούς να ταλαιπωρούν την ομάδα. Με ένα τέτοιο ρόστερ όμως υπάρχουν επιλογές και όπως βλέπουμε μπορούν να βοηθήσουν την πορεία προς τις εθνικές κατηγορίες. Ο Τενεάτης την Τετάρτη παίζει ένα ιστορικό ματς με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου για το κύπελλο. Αλλά δεν αισθάνεται ασφαλής ακόμη στο πρωτάθλημα. Έτσι είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει σε κάθε ματς το αποτελέσμα και αυτό προσδίδει στο αυριανό παιχνίδι σασπένς. Φαβορί φυσικά οι γηπεδούχοι, με τους Αθικιώτες να μην τα παρατάνε.

Την ίδια ώρα στο "Θωδειο" Στάδιο θα μονομαχίζουν σε αγώνα "φωτιά" με στόχο την νίκη ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με τον Πέλοπα Κιάτου. Οι "ερυθρόλευκοι" θελούν το τρίποντο που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν σε παραμονή τους στην κατηγορια. Αντίθετα με τον Πέλοπα, που θέλει την νίκη για να παραμείνει στο πόντο από την Κορυφή αισιοδοξόντας γιά τίτλο και άνοδο. 
Στο Ξυλόκαστρο ο Πανκαμαριακός υποδέχεται τη Θύελλα Πετρίου, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Στον Άσσο ο Ολυμπιακός Άσσου σε ενδιαφέροντα αγώνα μάχεται με την Ελλάδα Βέλου,την στιγμή που ο Ισθμιακός αγωνίζεται στο Χιλιομόδι με τον ουραγό Ατρόμητο. Τέλος στο Λεχαιο ο τοπικός Ηρακλής υποδέχεται  τον Πανσολυγειακό

21η Αγωνιστική
25/2/17, 15:00
ΠΑΣ Κόρινθος - Αστέρας Δερβενίου
Ηρακλής Λεχαίου -  Πανσολυγειακός
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Ισθμιακός
Παννεμεατικός - Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Κόρινθος '06 - Τενεάτης Αθικίων
Ολυμπιακός Άσσου - Ελλάς Βέλου
Πανκαμαριακός - Θύελλα Πετρίου
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Πέλοπας Κιάτου