Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΕΠ: Τροποποιήσεις στην προκήρυξη 2Κ/2017 (ΦΕΚ)


Με απόφαση του, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, το ΑΣΕΠ τροποποιεί: Την υπ’ αριθμ. 2Κ/2017 Προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ 5/13.2.2017 (Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) και αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες), ως εξής:

1. Στη σελίδα 81 του ανωτέρω Φ.Ε.Κ., στην παράγραφο 2, της περίπτωσης II. Του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Β΄ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, η φράση «Παράβολο δεκαπέντε (15) ευρώ» Αντικαθίσταται στο ορθό «Παράβολο τριών (3) ευρώ»
2. Στη σελίδα 83 του ανωτέρω Φ.Ε.Κ. στην παράγραφο 11, του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ’ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ-ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, η φράση «Στην ένσταση επισυνάπτεται και παράβολο πενήντα (50) ευρώ» Αντικαθίσταται στο ορθό «Στην ένσταση επισυνάπτεται και παράβολο είκοσι (20) ευρώ»
3. Στη σελίδα 101 του ανωτέρω Φ.Ε.Κ., στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΣΕΩΝ – ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ, στην περίπτωση ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ Ή ΤΕΚΝΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ, Τρόπος απόδειξης, η πρόταση «Ο ένας εκ των γονέων με τρία παιδιά ή ένα εκ των τριών τέκνων:» διαγράφεται.
aftodioikisi.gr