Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ποιός φοβάται τον Καραμανλή;


Με  ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα “Δημοκρατία”, αναφορικά με τον Κώστα Καραμανλή, και την ανησυχία που προκαλεί στο “σύστημα” η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, με φόντο το μέλλον.
“Ποιός φοβάται τον Καραμανλή;
Η ξαφνική “ενόχληση” του ΔΟΛ για τα στοιχεία-φωτιά που αποκάλυψε η Δημοκρατία, και δικαιώνουν τη διακυβέρνηση 2004-2009.
Η σπουδή του Στουρνάρα, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον μέντορά του για το ξεπούλημα του χρυσού της χώρας το 2003″, είναι η χαρακτητοετική αναφορά της “Δημοκρατίας” στο βασικό πρωτοσέλιδό της.
Το τελευταίο διάστημα, στο περιθώριο ειδήσεων και γεγονότων που δικαιώνουν τον Κώστα Καραμανλή, και… βγάζουν στη σέντρα εκείνους που, σε πολιτικό και δημοσιογραφικό επίπεδο οργάνωσαν την επιχείρηση κανιβαλισμού της διακυβέρνησής του, και τον οδήγησαν τελικά στην πτώση, που άνοιξε το δρόμο για την εθνική δυστυχία των Μνημονίων, παρατηρούνται προσπάθειες του “συστήματος” να αμυνθεί, με υπεράσπιση του ΠΑΣΟΚ και ειδικότερα της διακυβέρνησης Σημίτη, που διαμόρφωσε το πλαίσιο για την εθνική χρεοκοπία.
ysterografa.gr