Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 Ενσωματωμένη εικόνα 1Ενσωματωμένη εικόνα 1


Προσφυγόπουλα θα παίξουν και θα διασκεδάσουν στην αίθουσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος πρωτοπόρος στις κοινωνικές δράσεις ανοίγει για άλλη μια φορά την αγκαλιά της σε όσους έχουν ανάγκη.
Γιατί όλα τα παιδιά του κόσμου ανεξαρτήτως εθνικότητας, χρώματος και θρησκείας έχουν δικαίωμα στην ζωή, στην αγάπη και στο παιχνίδι.
 Έτσι διοργανώνει αύριο (11:30) με την συμπαράσταση των «Γιατρών του κόσμου», του ΟΑΚΑ και του ΕΚΑΕ (Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών), εκδήλωση για την γνωριμία των προσφυγόπουλων με το άθλημα του χάντμπολ.

Θα δώσουν το παρόν προσφυγόπουλα από το Κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στην Παιανία, που εγκαινίασαν πρόσφατα οι Γιατροί του Κόσμου.
Η Ομοσπονδία θα συνδράμει με το τεχνικό επιτελείο της, στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο χάντμπολ, το ΟΑΚΑ παραχωρεί την αίθουσα, ενώ το ΕΚΑΕ θα έχει την ιατρική επίβλεψη της εκδήλωσης.
 Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης δήλωσε: «Αυτή η κίνηση ελπίζουμε να βρει μιμητές σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό και όσο για εμάς είναι η πρώτη πιλοτική προσπάθεια και θα ακολουθήσουν και άλλες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η εκπαίδευση και ο αθλητισμός είναι βασικά στοιχεία για ενσωμάτωση αυτών των παιδιών στην κοινωνία».
Ελάτε λοιπόν να παίξουμε χάντμπολ

Ενσωματωμένη εικόνα 1   Ενσωματωμένη εικόνα 1 

Konstantinos Chatzidimitriou
Press Office
Hellenic Handball Federation
3rd September 56- GR 10433 Athens, Greece