Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Κέντρο Υγείας Μαστού άνοιξε η Νατάσσα Παζαΐτη

pasaitie1.jpg
Το δικό της ιατρείο μαστού, το οποίο ειδικεύεται στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού, άνοιξε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη.

Η ίδια ανακοίνωσε το επιχειρηματικό της βήμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Με αγάπη για τη γυναίκα δημιούργησα το Κέντρο Υγείας Μαστού για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα
κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί. Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα».
Με αγάπη για τη #γυναίκα, δημιούργησα το "#Κέντρο_Υγείας_Μαστού" για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί.

Είναι ένα υπερσύγχρονο #ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα.