Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Γ΄ κατηγορία Κορινθίας: Ντέρμπι ανόδου ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ , ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡ. - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΟ Λυκοποριάς και του Πανευρωστινιακού
Με ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα στους δύο ομίλους της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας 

Στη Γ2΄ κατηγορία την Κυριακή διεξάγεται η 13η αγωνιστική ,όπου δεσπόζει το ντέρμπι "φωτιά" στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου , ανάμεσα στις συνδημότισσες και διεκδικήτριες της δεύτερης θέσης που οδηγεί στη β΄  κατηγορία ομάδες του ΑΟ Λυκοποριάς και του Πανευρωστινιακού. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη. 

Η μεν ομάδα των "φυτοριούχων" της Λυκοποριάς , η οποία είχε επικρατήσει , κατά τον πρώτο γύρο μέσα στα Ροζενά, βρίσκεται στην 3η θέση στο -4 από τον Πανευρωστινιακό, θέλει την νίκη και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να πλησιάσει κοντά στην κορυφή διεκδικώντας την άνοδο από τον γείτονα και συνδημότη της. 
Ο Πανευρωστινιακός, καλείται , στο αυριανό ντέρμπι στο Δερβένι, να υπερασπιστεί τη 2η θέση που κατέχει, η οποία οδηγεί στη β΄ κατηγορία. Βρίσκεται στους -3 βαθμούς πίσω από τα πρωτοπόρα Ταρσινά ΄97 που αγωνίζονται εκτός έδρας με τους Νέους Στιμάγκας.
Στους αλλους αγώνες του ομίλου Ασπρόκαμπος - Παμφενεατικός , Κρυονέρι - Αναγέννηση Κιάτου και ΑΟ Λεχαίου - Λαύκα

13η αγωνιστική
ΑΟ Ασπροκάμπου – Παμφενεατικός 
Αετός Κρυονερίου – Αναγέννηση Κιάτου 
 Νέοι Στιμάγκας – Ταρσινά ’97 
 ΑΟ Λεχαίου – ΑΟ Λαύκας 
 ΑΟ Λυκοποριάς – Πανευρωστινιακός 

Στη Γ1 κατηγορία  διεξάγεται η 14η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ποσειδώνα Κυρά Βρύσης και τον 2ο του ομίλου , (στους -2 βαθμούς από την κορυφή) Εθνικό Ξυλοκέριζας, ο οποίος είχε επικρατήσει κατά  τον πρώτο γύρο στην έδρα του με 2 - 1. 
Στο Συνοικισμό ο ισόβαθμος του Εθνικού, Αστέρας Κορίνθου αντιμετοπίζει τον Αίαντα Κορίνθου, την ίδια το Σοφικό ΄05 αγωνίζεται με τον Αγιάννη. Στους άλλους αγώνες Απέσσας - Σολομός και Μαψός - Αγγελόκαστρο, ενώ ρεπό έχει ο ΑΣ Λουτρακίου


14η αγωνιστική
 Απέσσας Χαλκίου – ΑΟ Σολωμού 
 ΑΟ Μαψού – Αετός Αγγελοκάστρου 
 Ποσειδών Κυρά Βρύσης – Εθνικός Ξυλοκέριζας 
 Σοφικό ’05 – ΑΠΣ Αγιάννης 
 Αστέρας Κορίνθου – Αίας Κορίνθου 
 Ρεπό: ΑΣ Λουτρακίου