Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση για την Υγεία στο Δερβένι

Εκδήλωση για την Υγεία στο Δερβένι
Αγαπητοί κάτοικοι
Το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας, η Κρατική Οφθαλμολογική Κλινική, η Β Ορθοπαιδική Κλινική και το Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και Μικροχειρουργικής του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης  θα υλοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα πρόληψης στον όμορφο τόπο σας για τον καρκίνο του δέρματος, την εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, το γλαυκώμα, τη Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια και τα ορθοπαιδικά προβλήματα.
Το πρόγραμμα θα γίνει  το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρες 10πμ έως 2μμ στο Αγροτικό Ιατρείο Δερβενίου καθώς και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 6μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.
Όσοι είστε πάνω από 45 ετών ή πάσχετε από Σακχαρώδη Διαβήτη σας περιμένουμε να ελέγξουμε τα μάτια σας για γλαύκωμα, εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια με βυθοσκόπηση.
Σας περιμένουμε, ανεξάρτητα ηλικίας, να σας ενημερώσουμε για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και να ελέγξουμε ελιές στο σώμα σας.
Επίσης σας περιμένουμε όλους, ανεξάρτητα ηλικίας να ελέγξουμε τυχόν ορθοπαιδικά προβλήματά σας.
Την Παρασκευή 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 6μμ στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ θα γίνει ενημερωτική ομιλία για τους κατοίκους και τους γονείς και εκπαιδευτικούς με θέματα την ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ και τον ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από ομιλητές του ΓΝΑ Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.
Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τον έλεγχο της υγείας σας παρακαλούμε όσοι θέλουν να ελεγχθούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 27433 60101, και ώρες 8πμ – 2μμ κ. ΚΑΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.
Δήμοs Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης