Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Κοσμοπλημμύρα στην κοπή της πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων, με ομιλητη το Μάκη Βορίδη(Εικόνες - video)


Τελικά .πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που βρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ  Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων αποδείχθηκε το ισόγειο του ξενοδοχείου ΜΑΝΤΑΣ...
Η αίθουσα του ξενοδοχείου δε χωρεσε το πλήθος στελεχών που βρέθηκε χθες το απόγευμα για να ακούσει τον τομεάρχη  Εσωτερικών και Βουλευτής Αττικης , Μακη Βορίδη στα πλαίσια της κοπής της πίτας   της ΔΗΜ.Τ.Ο. , .Αλλά και αυτός δεν τους απογοήτευσε με την επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση στο λόγο του που πολλες φορές διακόπηκε από χειροκροτήματα. 



Ο πρώην Υπουργός και σημερινός Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, στην ομιλία του αναφέρθηκε πολλές φορές στη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ κατακεραυνώνοντας την πολιτική της, αλλά και στην ιστορική ευθύνη της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας που όπως χαρακτηριστικά είπε "Έχουμε αποδείξει ότι κάθε φορά που ο λαός μας χρειάζεται, είμαστε εκεί για να κάνουμε το χρέος μας για την πατρίδα. Έτσι θα κάνουμε και τώρα".
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να συνεχίσει να εκφέρει ρεαλιστικό πολιτικό λογο ώστε να ενώσει ολους τους Έλληνες πολίτες και να βγάλει την πατρίδα μας επιτέλους απο αυτό το τέλμα.  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, ο τέως Υπουργός Νίκος Ταγαράς, οι πρώην  Βουλευτές Αθηνά Κόρκα,  Κώστας Κόλλιας, οι πολιτευτές Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Καρπούζης, Γιώτα Μπάγκα, Γεώργιος Πετρίτσης,κΣιάτος ο τομεαρχης Ν.Δ. Κορινθιας, αντιναυαρχος  Νικολαος Φατουσηςη κ. Κατερίνα Οικονόμουο πρόεδρος Χρήστος Κορδώσης και μέλη της ΝΟΔΕ Κορινθίαςο πρόεδρος της Δημοτικής Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ξυλόκαστρου-Ευρωστίνης ιατρός κ Αναστάσιος Γκιολής. οι περιφερειακοί σύμβουλοι Απόστολος ΠαπαφωτίουΑθανάσιος Γκίκας, Γιώργος Πετρίτσης και Μαρινέλα Σούκουλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορίνθου κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο πρωην Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας κ. Παύλος Παύλου και πλήθος κόσμου





Φωτογραφίες - Video: ekorinthos.gr - loutrakiblog.gr