Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ και ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ( Ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:00)



ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ



Τα πάντα, θα κρίνονται  σήμερα Κυριακή, στη Γ2 κατηγορία Κορινθίας, όπου με την διεξαγωγή της 18 αγωνιστικής , πέφτει  η αυλαία του πρωταθλήματος.
Γύρω στις 1:00 το μεσημέρι  θα ξέρουμε ποιες από τις τρεις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου κερδίσουν τα δύο εισιτήρια ανόδου , στη Β κατηγορία Κορινθίας.
Τα "εισιτήρια" ανόδου ( πρωταθλητής - δευτεροαθλητής) διεκδικούν οι ομάδες Ταρσινά ΄97 , ΑΟ Λυκοποριάς και Πανευρωστινιακός.

Αυτή την στιγμή προηγούνται στη βαθμολογία του 2ου ομίλου τα Ταρσινά ΄97 με 41 Β. σε 17 αγώνες , και ακολουθούν η Λυκοποριά  με 39 β και στη 3η θέση ο Πανευρωστινιακός με 38 βαθμούς.
Οι τρεις διεκδικητές της ανόδου αγωνίζονται πρωί. Η ομάδα των Ταρσινών , δίνει δύσκολο αγώνα στο Κρυονέρι, κόντρα στον τοπικό Άετό, ομάδα που μέχρι πρότινος διεκδικούσε την άνοδό της στη Β΄Κορινθίας.
Εκτός έδρας, στο Κιάτο, αγωνίζονται και οι "Φυτωριούχοι" της Δυτικής Κορινθίας, ο ΑΟ Λυκοποριάς, με την αδιάφορη τοπική Αναγέννηση. Αντίθετα ο τρίτος της παρέας , ο Πανευρωστινιακός, υποδέχεται στο χωμάτινο γήπεδο του Κουμαριά τον ΑΟ Λεχαίου.


18η ( τελευταία) Αγωνιστική
11:00 
Αετός Κρυονερίου - Ταρσινά '97
Πανευρωστινιακός - ΑΟ Λεχαίου
Αναγέννηση Κιάτου - ΑΟ Λυκοποριάς