Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Νίκησαν στα ντέρμπι Δάφνη Εξαμιλίων και ΠΑΣ Κλένια.

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1yN91WU_I7bKn7c9HVs4AK3jxHsEjbXN2_nQS-YjMJja4gZ30F9L9sb7nbIKzefvkkgTWU4dcAGeklMeM-tFkvAKChKz2vX9pwzWH8WQQMasTiNxcjop_mDfEhHS8mFVCg2gE1PLeXdc6/s1600/perigiali_ektos.jpg
Άκρως ενδιαφέρουσα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο , η 20η αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, όπου περιλαμβάνει αρκετα ντέρμπι μεταξύ των ομαδων που διεκδικούν την άνοδό τους στη Α΄ κατηγορία, Σε αγώνες ντέρμπι χθες Σάββατο η Δαφνή  Εξαμιλίων επικράτησε με 2 - 0 του ΑΟ Ρομά και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου έχασε με 2 - 4 από  τον ΠΑΣ Κλένια και το πλησίασε στο πόντο με τις ελπίδες αναπτερωμένες για άνοδο. 
Με το ιδιο σκορ έχασε στην έδρα του και ο Άρης Αρχ, Κορίνθου από τον Άρη Βοχαϊκού. 
  Η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα Κυριακή με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Περαχώρα και τον ήδη πρωταθλητή Άγιο Γεώργιο, σε αγωνα που θα μεταδωθεί ραδιοφωνικα από το "Greekradio web channel" και τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ". 
Την ίδια ώρα  η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται στο Γαλατάκι κόντρα στον τοπικό Σαρωνικό,  Στο Συνοικισμό οι Άγιοι Θεοδώροι αντιμετωπίζουν τον Φωκά Αρχ. Κλεωνών και ο Κουταλάς στην έδρα του υποδέχεται την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.  Τέλος ρεπό έχει ο Κύψελος Κορίνθου.

20η αγωνιστική Σάββατο 4/3/17, 15:00 Άρης Αρχ. Κορίνθου -  Άρης Βοχαϊκού 2 - 4 ΑΟ Σπαθοβουνίου -  ΠΑΣ Κλένια 2 - 4 Δάφνη Εξαμιλίων - : - ΑΟ Ρομά 2 - 0 Κυριακή 5/3/17, 15:00 Σαρωνικός Γαλατακίου - Θύελλα Κ. Διμηνιού
 Αγ. Θεόδωροι - Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
ΑΟ Περαχώρας - Αγ. Γεώργιος
 ΠΑΟ Κουταλά - : - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου