Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΨΗΛΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ( 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ - Σταδιου 24)


Εμφάνιση ΑΦΙΣΑ  ΨΗΛΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.jpg
ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Λυρικές αφηγήσεις, τραγούδια από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΓΑΝΗΣ- MOTTET- ΞΕΝΙΑ ΓΑΡΓΑΛΗ.

Φίλοι μου αγαπημένοι σας περιμένω με μια αγκαλιά γεμάτη λέξεις και νότεςτη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 και ώρα 20:30 μ.μ. στο Café Ianos (Σταδίου 24, Αθήνα)στη νέα μουσική μου παράσταση όπου συνυπάρχουν το πάθος, η δύναμη, η συγκίνηση,η οικειότητα, η Εσωτερικότητα και η Εξωστρέφεια.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Άννα Μπιθικώτση που ξεχωρίζει για το ταλέντο και την προσωπική της γραφή, συνυπάρχει επί σκηνής μέσα από τις λυρικές αφηγήσεις της με τρεις σπουδαίους ερμηνευτές και δυο μουσικές μπάντες όπου όλοι μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους συνδέοντας γλυκά εποχές, ήχους και συναισθήματα μέσα από τραγούδια της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής, στους δρόμους της κοινής αισθητικής και του ονείρου. 
Τραγούδια των Χατζιδάκι, Λοΐζου, Κατσιμίχα, Αλκίνοου Ιωαννίδη και Βαρδή θα ερμηνεύσουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες :
Χριστίνα Μαραγκόζη, Σωτήρης Δογάνης
πλαισιωμένοι από τους μουσικούς:Σπύρο Κονσολάκη (κιθάρες), Παντελή Πέτρου ( πιάνο) Κυριάκο Πέτρου (βιολί- φωνή)
Τραγούδια διασκευασμένα κοντά σε classical και acoustic style από το ξένο ρεπερτόριο που αγαπήσαμε, θα αποδώσουν η ταλαντούχα Ξένια Γαργάλη και η εξαίρετη μπάντα "Mottet
την οποία απαρτίζουν οι διακεκριμένοι μουσικοί: Δημήτρης Κουζής (βιολί),Σωτήρης Καστάνης (ακουστική κιθάρα),Γιώργος Μπαμπάνης (ακορντεόν)
Συντονίζει - παρουσιάζει η έγκριτη δημοσιογράφος της Ε.Ρ.Τ, Άρια Αγάτσα
Κατά την έναρξη χαιρετισμό θα απευθύνει η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος κ. Νίνα Διακοβασίλη
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, ενώ το βιβλίο, από το περιεχόμενο του οποίου πηγάζει το σενάριο της παράστασης, στηρίζει με τις πωλήσεις του τους σκοπούς και τις δράσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Αννα Μπιθικώτση