Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Αχαϊκή - ΑΕ Καραϊσκάκης το "ζευγάρι" του Τελικου Κυπέλλου Γ Εθνικής

 Κύπελλο Γ' Εθνικής: Ώρα ημιτελικού για την Αχαϊκή-Απέναντι στην Κηφισιά  Στο Δ.Α.Κ. Άργους στις 14:30 το μεσημέρι
Αχαϊκή - ΑΕ Καραϊσκάκης ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γ Εθνικής, που θα διεξαχθεί στις 9/4 σε έδρα που θα ορίσει η ΕΠΟ.
H Aχαϊκή σε αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γ Εθνικής, που έγινε  στο  ουδέτερο  ΔΑΚ του Αργους προκρίθηκε με 5 - 4 στη διάδηκασία των πέναλτι επι του ΑΕ Κηφισιάς μετά από κανονικό αγωνα και παράταση σκορ 1 -1. Η ομιάδα της Κυφισιάς πήρε προβάδισμα στο 24΄ με τον Σουλελέ , ενώ η Αχαϊκή  ισοφάρισε στο  62'  με τέρμα του Κωστούλα. 
Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εν συνεχεία στα πέναλτι, όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο (4-4).
Στα νοκ άουτ πέναλτι ο παίκτης της Κηφισιάς έστειλε την μπάλα άουτ, με την Αχαϊκή να είναι εύστοχη με τον Λεωνίδα Αγγελόπουλο και να επιστρέφει με το εισιτήριο του τελικού στην Αχαγιά.
Η ομάδα της Αχαΐας στάθηκε πιο τυχερή στα πέναλτι και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γ Εθνικής.
Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Ρίλντι, Κωνσταντινόπουλος, Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος, Μικελάτος, Λαμπρόπουλος, Αποστολόπουλος.
ΑΕ Κηφισιάς: Καλδέλης, Χαλκιάς, Ταμπάκης, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Σάμιος, Ρέντζης, Σουλελές, Φαρινόλα.

Αντίπαλος της Αχαϊκής , στον τελικό του Κυπέλλου, η ΑΕ Καραϊσκάκης που σημείωσε μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις επι του τυπικά γηπεδούχου Απόλλωνα Καλαμαρίας με σκορ 3 -2  στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου που έγινε στό ουδέτερο γήπεδο των Γρεβενών. 
 Η ομάδα της Άρτας πήρε προβάδισμα με τον Ζυγκερίδη στο 31΄ ενώ στο 36΄ με αυτογκολ του Αβραμίδη, ο Απόλλων ισοφάρισε και στο 67΄ με τον Συμελίδη ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα στο 72΄ ο Γυφτοκώστας ισοφάρισε σε 2 - 2 για την ΑΕ Καραϊσκάκη που πήρε τη μεγάλη πρόκριση στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+')  με τον Μαζιώτη να γράφει το τελικό 3 -2