Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Αγώνες φωτιά στην Κορινθια

PdigxpcgΜε αγώνες "φωτιά" συνεχίζεται , το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου αντιμετωπίζει στην αήττητη έδρα του, στο γειτονικό ντέρμπι , την  Ελλάδα Βέλου. Ο Πέλοπας του  Τάσου Πέρρα έχει στόχο την νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή που οδηγεί στην Γ΄Εθνική, απέναντι στο δυναμικό συγκρότημα του Χρήστου Καρσιώτη
.
Την ίδια ώρα η Κόρινθος ΄06 , πραγματοποιεί δύσκολη έξοδο στο Δερβένι, στην κόντρα της με τον Αστέρα Δερβενίου. Η μέχρι πρότινος πρωτοπόρος ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη  ,έχασε το περασμένο Σάββατο πόντους από τον Τενεάτη στο ΔΑΚ, όπου προχθές απέκλεισε τον ΠΑΣ Κόρινθος απο το Κύπελλο, Τώρα οι παίκτες της ΄06 , θα προσπαθήσουν, να πάρουν την νίκη μέσα στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", την έδρα του Αστέρα, μία έδρα που κάθε αντίπαλος τα βρίσκει μπαστούνια, καθώς η ομάδα του Γιώργου Καραούζου ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μέχρι και την τελευταία στιγμή και θέλει την αυτή την νίκη για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.
Μετά τον αποκλεισμό του από το  Κύπελλο ο  ΠΑΣ Κόρινθος ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας στο Χιλιομόδι τον ουραγό Ατρόμητο, μέ στοχο την νίκη και τον τίτλο που οδηγει στην Γ΄Εθνική.
Στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" ο Ισθμιακός  μάχεται με τον ισόβαθμό του  Πανκαμαριακό., την ίδια ωρα ο Ηρακλής  Ξυλοκάστρου  υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίο, Στο Πετρι η  Θυελλα αντινετωπίζει στο Νεμεάτικο ντέρμπι τον Παννεμεατικό, ενω στα Αθίκια ο Τενεάτης υποδέχεται τον  Ηρακλή  Λεχαίου. Στο Σοφικό  ο Πανσολυγειακός  αντιμετοπιζει τον Ολυμπιακός Άσσου 


 22η Αγωνιστική
 4/3/17, 15:00
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - ΠΑΣ Κόρινθος
Θύελλα Πετρίου -  Παννεμεατικός
Αστέρας Δερβενίου - Κόρινθος '06
Πανσολυγειακός - Ολυμπιακός Άσσου
Ισθμιακός -  Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - ΣΦΛ Ολυμπιακός
Τενεάτης Αθικίων - Ηρακλής Λεχαίου
Πέλοπας Κιάτου -  Ελλάς Βέλου