Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Πίθανοί αντίπαλοι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος


Άθλος για Ατλαντίδα σήκωσε το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑΣτην πρώτη της συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου στην ΕΠΣΑΝΑ, η Ατλαντίδα Aνθούσας κατάφερε να το κατακτήσει. Νίκησε στα πέναλτι τον Αήττητο Σπατών μετά από ισόπαλο 1 - 1  κανονικό αγώνα και παράταση. 
 Ο Κούτρος άνοιξε το σκορ στο 20΄  γιά την Ατλαντιδα, για να ισοφαρίσει στο 88’ ο Αλεξίου, για τον Αήττητο. 
Στα πέναλτι πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας της Ατλαντίδας
Φυλακτός που απέκρουσε δύο πέναλτι (Γκούμα και Σκαφίδα) και χάρισε τη νικη στην ομάδα του 
ΑΤΛΑΝΤΙΣ : Φυλακτός, Πλατέλλας, Τσιτοφώτος, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (90’ Σιούτης), Μαλάι, Καλιαμπάκας (87’ Κατσιγιάννης), Χρυσάφης, Κούτρος (79’ Καρποντίνης). 
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Βιδάλης (61’ Σέλβια), Αλήμπας (86’ Κοσμάς), Αρκουμάνης, Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας (72’ Σεΐτι).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας στην Ανατολική Αττική σε 23 αγώνες προηγείται ο Αήττητος Σπατών με 62 β. ( +9 απο τον 2ο Ολυμπιακό Λαυρίου, ενω η Ατλαντίδα βρίσκεται στην 4η θέση με 39 βαθμούς (ισοβαθμεί με Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου), έχει 12 νίκες, 6 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 26 -18.


Πήρε το τρόπαιο στον Πειραιά το ΚερατσίνιΌπως και στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Πειραιά, έτσι και σ' αυτόν το Κερατσίνι επιβλήθηκε με 1-0 και άφησε τον Αετό Κορυδαλού να φτάνει για άλλη μια φορά στην πηγή αλλά να μην πίνει... νερό. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 23ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ψυχογιού (το κέρδισε ο ίδιος από τον Μπερίσα). 
 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Σκορδίλης (70’ Βαττής), Μπατής, Αγγελάκης, Φούντας (90’ Διάκος), Ψυχογιός, Γκιάτης, Νταουτάι (82’ Μάλλης) Τουρνάς, Κουρκούτης. 
 ΑΕΤΟΣ: Δρίβας, Αναγνωστάκης, Μάναλης (53’ Τριανταφυλλίδης), Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τσολάκου (82’ Κουτσομύτης), Ξενιτόπουλος, Κράσι, Μούτσας, Δρυμούσης .

Για 7η φορά στην ιστορία της η Ενωση Πανασπροπυργιακού - Δόξα κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής , νικώντας στο τελικό που εγινε στην Ελευσίνα με 3 - 1 τον Μανδραϊκό.