Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Από τώρα στην Γ΄Εθνική Έρμής Κιβερίου , ΑΟ Λεωνιδίου και Αστέρας Βλαχιώτη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ερμής Κιβερίου Απόλυτος κυρίαρχος στο Αργολικό ποδόσφαιρο , ο Ερμής Κιβερίου , κατακτά το τοπικό πρωτάθλημα και την άνοδό του στη Γ ΄ Εθνική κατηγορία , από τώρα (22η αγωνιστική) Χθες πέτυχε το 22Χ22, (66 β.) νικώντας εντός έδρας ( γήπεδο Λέρνας) με 3 - 0 τον Εθνικό Τολού, και ξέφυγε  κατά 12 βαθμούς της Ένωσης Λέρνας που έμεινε στο 1 - 1 με τον Δρεπανιακό Αστέρα στο Δρέπανο.. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΟ ΛεωνιδίουΑξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω κακοκαιρίας αρκετοί αγώνες στην Αργολίδα αναβλήθηκαν.

Εκτός  από τον Ερμή Κιβερίου , στην Αργολίδα, την παρουσία του στην Γ ΄ Εθνική κατηγορία , εξασφάλισε , στην Αρκαδία και ο ΑΟ Λεωνιδίου. Χθες Σάββατο η ομάδα της Κυνουρίας νίκησε 3 - 0 α.α. τον Παγγορτυνιακό ( 20η αγωνιστική) και βρίσκεται στο +18 από την Τεγέα που έχει ένα αγωνα λιγότερο, δυο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

http://i1.wp.com/taklin.gr/wp-content/uploads/2016/02/arfara.jpg?fit=533%2C400&resize=350%2C200Στη Λακωνία, ο Αστέρας Βλαχιώτη κατακτά το τοπικό πρωτάθλημα και εξασφάλησε την συμετοχή του στην Γ ΄ Εθνική κατηγορία, μία αγωνιστική πριν την λήξη του. Χθες ο Αστέρας στα πλαισια της 21ης αγωνιστικής πέρασε με 5 - 2 από τη Συκέα επι του τοπικού Ατρομήτου διατηρώντας την διαφορά των +4  βαθμών που έχει από τον Ολυμπιακό Γυθείου,ο οποίος συνετριψε με 7 - 0 τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης. Σέ άλλο αγώνα ο Μολαϊκός επικράτησε με 2 -1 επι του ΑΟ Αγγελώνα...