Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!


Το τερματίζει ο Μητσοτάκης. μετά τη συνέντευξη Σημίτη συναντά Φώφη και Σταύρο για τα συγχαρητήρια!
Μήπως προηγείται ο Καραμανλής για την ηθική δικαίωση του Βατοπεδίου και πολλών άλλων;
Μα έχει μπερδευτεί τελείως ο Μητσοτάκης; Μήπως ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Χαριλάου Τρικούπη;


> Εντάξει είπαμε, έγινε αρχηγός της ΝΔ με τις ψήφους από άλλα κόμματα, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος δημόσια και όπως έχουν γράψει και πολλοί σοβαροί δημοσιογράφοι (βλ. Κοττάκης) όχι εμείς.
> Εντάξει είπαμε, υπάρχουν 35.000 ψήφοι χωρίς ταυτότητα από τις εσωκομματικές εκλογές που σημαίνει ότι μέχρι να φέρει όλες τις ταυτοποιήσεις είναι αρχηγός σε παρένθεση και με πολλές υποψίες για αλχημείες και νοθεία.
> Εντάξει είπαμε, έχει μαζέψει όλους τους υβριστές της ΝΔ και του Καραμανλή
δίπλα του για να κάνουν επικοινωνιακή στρατηγική, όλους του νεοφιλελέ, όλα τα εξωκοινοβουλευτικά ρετάλια του Σημίτη και όλους τους τυχοδιώκτες της Πολιτικής Άνοιξης και του ΛΑΟΣ για να παίξουν μπάλα στο κόμμα του Εθνάρχη.
> Εντάξει είπαμε, ο ίδιος προσωπικά (με τη συμβολή των Θεοδωρικάκων, Γεωργιάδηδων και των εκπροσώπων της UBER-ταξί) έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις στρατηγικές επιλογές (εκλογές, διαπραγματεύσεις, επιδόματα/συντάξεις, ελεύθερη αγορά, τοπική αυτοδιοίκηση, παντού)!
> Εντάξει είπαμε, οι δημοσκοπήσεις (έστω και σικέ) δείχνουν την αξιωματική αντιπολίτευση να υπερέχει, γιατί η ΝΔ απέδειξε πριν την «ηγεσία» Μητσοτάκη πως μπορεί σε ώρες κρίσης να είναι ένα σοβαρό κόμμα, γιατί ο Τσίπρας έχει αποδειχτεί κατώτερος των περιστάσεων και όχι γιατί ο Μητσοτάκης εμπνέει. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και στις σικέ δημοσκοπήσεις, σε καταλληλότητα είναι πολύ πίσω από τον «ΚΑΝΕΝΑ»!
> Εντάξει είπαμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ίδιος προσωπικά τσαλακωμένος για πολλές υποθέσεις που δίνουν το δικαίωμα στους αντιπάλους να του κάνουν πάρτι εντός και εκτός Βουλής (Siemens, απλήρωτα δάνεια Κήρυκα Χανίων, μπερδεμένα πόθεν έσχες κ.α.) και να εμπλέκουν το σύνολο της παράταξης για ηθικές και νομικές ατασθαλίες του ενός.
> Εντάξει είπαμε, βγαίνουν όλες οι δικαστικές αποφάσεις και δημοσιοποιούνται στοιχεία και έρευνες που δικαιώνουν τον Κώστα Καραμανλή τον ηγέτη της παράταξης και την ίδια την παράταξη και ο νυν αρχηγός της «αδιαφορεί» και προτιμά να δηλώνει ότι ο μπαμπάς του ζει για να τον δει πρωθυπουργό…
> Εντάξει είπαμε, δίνει συνέντευξη ο αρχιερέας της διαπλοκής Κώστας Σημίτης με μενού τον κανιβαλισμό του πατριώτη Κώστα Καραμανλή και το κόμμα του Μητσοτάκη δεν βγάζει καμία ανακοίνωση. Ευτυχώς το κάναμε εμείς! Θυμίζουμε πως όταν ο Κώστας Καραμανλής έβγαλε ανακοίνωση για το Βατοπέδι το σύστημα του βρόμικου ΠΑΣΟΚ θέλησε να λιντσάρει τον τελευταίο πατριώτη Πρωθυπουργό.
> Εντάξει είπαμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν σέβεται την ιστορία και τους πρώην αρχηγούς του κόμματος. Χωρίς αυτούς σήμερα δεν θα είχε κόμμα αλλά κάποιο ρετάλι του ΠΑΣΟΚ.
> Εντάξει είπαμε, διακινεί ο Άδωνις Γεωργιάδης άρθρο-οχετό που εμπλέκει τους Παυλόπουλο – Καραμανλή – Μεϊμαράκη με τη συνωμοσία της δραχμής και δεν διαγράφεται.
> Εντάξει είπαμε, υπερασπίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης τον ήδη καταδικασμένο για ψευδές πόθεν έσχες Γιάννο Παπαντωνίου που φόρτωσε την Ελλάδα με σκάνδαλα και εξοπλιστικά και δεν διαγράφεται. (και πώς θα διαγραφεί ο Γεωργιάδης, όταν ο υιός Παπαντωνίου είναι άλλος ένας ταλαντούχος «άριστος» συνεργάτης του Μητσοτάκη;)
> Εντάξει είπαμε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει μεγάλο σεβασμό για τον Κώστα Σημίτη γιατί υπήρξε λαμπρό κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πριν γίνει βουλευτής με τη ΝΔ, γιατί όπως λέει στο βιογραφικό του (το καλύτερο της χώρας): Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 1999 και για τέσσερα χρόνια εργάστηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας – Venture Capital.

Όμως…
και άρα να υποθέσουμε ότι Κυριάκος Μητσοτάκης συναντιέται με τα πολιτικά παιδιά του ΠΑΣΟΚισμού και του Σημιτισμού για να τους δώσει συγχαρητήρια για τη συνέντευξη του πολιτικού βαμπίρ Κώστα Σημίτη;

> Είναι άγνωστο πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμπνεύσει τους ψηφοφόρους που έχουν καταδικάσει και στείλει στη γωνία το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ (ήδη από το 2004) και τους εκφραστές του, όταν τους ανάγει σε θεσμικούς παίκτες για να φύγει ο Τσίπρας.
> Επίσης είναι άγνωστο πώς η συνεργασία με τα ανίψια και τους καταδικασμένους υπουργούς του Σημίτη θα κάνει τους ψηφοφόρους που επιλέγουν την αποχή θα δώσουν κινηματικό αέρα σε μία ήδη βαθιά και προσβλητικά μεταλλαγμένη ΝΔ.
Το κυριότερο όμως, είναι άγνωστο πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κρατήσει μία κυβέρνηση (με σάπια στοιχεία του Σημιτισμού και του νεοφιλευθερισμού) που θα έχει σχηματιστεί με μόνο κοινωνικό και πολιτικό κριτήριο την αγανάκτηση στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι γιατί θα υπάρχει κοινωνική συναίνεση ή σχέδιο εξόδου από την κρίση. Σίγουρα θα μιλάμε για μία κυβερνητική παρένθεση Μητσοτάκη πολύ συντομότερη από αυτή του πατέρα του. Και αν όχι θα υπάρχει πάντα στη γωνία ένας Σαμαράς που έχει ως επάγγελμα την «πτώση» ενός Μητσοτάκη.
Υ.Γ.
Κυριάκο, δεν φταίει ο Καραμανλής που δεν έγινες υπουργός στην κυβέρνησή του. Στην οικογένειά σου ψάξε το θέμα. Και το ξέρεις, απλά σε βολεύει να το παίζεις δυσαρεστημένος με τον ηγέτη της παράταξης.
ΦΩΣ!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com