Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

LETS DOIT GREECE ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Εμφάνιση αφισα.jpg
Δελτίο Τύπου
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης συμμετέχει ενεργά στη Μεγαλύτερη Εθελοντική Εκστρατεία καθαρισμού της χώρας στο «Lets Do It Greece». Χιλιάδες εθελοντές θα συντονιστούν ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με σκοπό να διαδώσουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε όλη τη χώρα.
Με σκοπό την ανάδειξη των προσπαθειών των ανθρώπων που προσφέρουν καθημερινά στον τόπο τους, των ανθρώπων που συνεργάζονται σε μια κοινή προσπάθεια, που μοιράζονται τη χαρά της συμμετοχής και της δημιουργικότητας, ο Δήμος διοργανώνει, την Κυριακή 2 Απρίλιου, μια σειρά από εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του αισθητικού δάσους του «Πευκιά».
Ξεκινώντας στις 09:00 από το δημαρχείο, θα γίνει δενδροφύτευση στο δάσος του «Πευκιά» και παράλληλα καθαρισμός των ακτών κατά μήκος του δάσους. Τέλος, θα ακολουθήσει φύτευση εποχιακών καλλωπιστικών φυτών στην κεντρική πλατεία του Αγ. Βλασίου και καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί δενδροφύτευση στα Σαρανταπηχιώτικα και στα Γελινιάτικα.

Καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού.
Ελάτε να μοιραστούμε το κοινό όραμα της αγάπης και του σεβασμού στο περιβάλλον.
Στις 2 Απριλίου 2017, στις 09:00 ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί Let’s do it Greece!

«Γίνε η αλλαγή που περιμένεις»

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνη