Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στην Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ VOLLEY - Η πιό "γλυκιά" ήττα

http://www.volleyplanet.gr/wp-content/uploads/2017/04/23/asp-korinthos-lamia-mparaz-anodou-2017.jpg
Η νίκη του Ηρακλή Κηφισιάς επί της ΧΑΝΘ κλείδωσε την άνοδο της ομάδας των Βορείων προαστίων στην Α1 των γυναικών και παράλληλα έφερε στην μεγάλη κατηγορία και την Κόρινθο παρά την ήττα της από τον Πορφύρα…
Ωστόσο για την Κόρινθο, αυτή ήταν η πιο γλυκιά ήττα της ιστορίας της, καθώς η ήττα της ΧΑΝΘ από τον Ηρακλή Κηφισιάς σήμανε την άνοδο της στην Α1 Γυναικών.
«Σήμερα είμαστε και τυπικά στην Α1 και τώρα αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει. Από δω και πέρα ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα, γιατί δε θέλουμε να είμαστε περαστικοί στην κατηγορία. Θα φτιάξουμε καλή ομάδα, για να φέρουμε και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο αν και είμαστε σίγουροι ότι όπως και φέτος θα τους έχουμε στο πλευρό μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που 8 μήνες έδωσαν πολλά και πέτυχαν το ακατόρθωτο. Όταν ξεκίνησε σε η σεζόν μας είχαν για υποβιβασμό, αλλά είδατε που φτάσαμε. Μαζί με τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση κάναμε το όνειρο πραγματικότητα, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τον φίλαθλο κόσμο της Κορίνθου που γέμισε το γήπεδο όλη τη χρονιά και δεν είναι τυχαίο ότι δεν χάσαμε βαθμό στην έδρα μας», τόνισε περιχαρής ο τεχνικός της Κορίνθου Γιώργος Μπούκουρας.
Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-9
ΑΟΦ Πορφύρας (Πανδής) Ράπτη, Φωτεινού, Κελεσίδη, Γκολφινοπούλου, Χρήστου, Σιδεράτου, Μουστάκη-λ / Λιάρου-λ, Θαλασσινού, Μπουτσελάκου, Γκούρα, Καράκου, Ξαγοραράκη, Θεοχάρη .
Κόρινθος (Μπούκουρας) Κωστάμη, Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Βακαλόγλου, Μπίσκου, Τομαρά, Μαργαρίτη –λ / Χατζησοφρωνίου, Δημητριάδη, Δημητροπούλου, Μπούκουρα, Ζήση, Καραβούλη, Ελευθερίου