Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Β΄ Κορινθίας: Μάχες για 2 θέσεις ανόδου


 Επιστροφή και πάλι στα γήπεδα και στην αγωνιστική δράση αύριο Κυριακή, στις 4.00 το απόγευμα, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος ,λόγω των Εορτών του Πάσχα και στην Β΄ κατηγορία Κορινθίας. Αύριο Κυριακή διεξάγεται στην Β΄κατηγορία η 26η αγωνιστική , που περιλαμβάνει ένδιαφέροντα ματς.
 Ο ήδη πρωταθλητής της κατηγορίας (για πρώτη φορά στην ιστορία του) Άγιος Γεώργιος, αντιμετοπίζει σε εντός έδρας αγώνα την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, η οποία με πιθανή ήττα της, χάνει κάθε ελπίδα για άνοδο.
Την ίδια ώρα οι διεκδικητές της ανόδου μέσω της 2ης και της 3ης θέσης ΑΟ Σπαθοβουνίου και Δάφνη Εξαμιλίων αγωνίζονται εκτός έδρας με Σαρωνικό Γαλατακίου και Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, αντίστοιχα. 
ΠΑΣ Κλένια και Περαχώρα  μαχονται στο ντέρμπι της ημέρας και θα τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη , μία νίκη που σε τυχόν στραβοπάτημα της 3ης Δάφνης Εξαμιλίων, στην έδρα του Φωκά,θα οδηγήσει τον νικητή στην τρίτη θέση. 
Νίκες που θα τους κρατήσει σε τροχιά ανόδου θέλουν και οι Άγιοι Θεόδωροι με τον ΑΟ Ρομά που αντιμετοπίζουν τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου και την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, αντίστοιχα. 
Στο ντέρμπι της ουράς ο ΠΑΣ Κύψελος αντιμετωπίζει τον ουργό ΠΑΟ Κουταλά. Τέλος ρεπό έχει ο Άρης Βοχαϊκού.


26η αγωνιστική
 Σαρωνικός Γαλατακίου – ΑΟ Σπαθοβουνίου
 ΠΑΣ Κύψελος – ΠΑΟ Κουταλά
Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών – Δάφνη Εξαμιλίων
ΑΟ Ρομά – Πρόοδος Αγίου Βασιλείου
 Άγιοι Θεόδωροι – Αρης Αρχαίας Κορίνθου
ΠΑΣ Κλένια – ΑΟ Περαχώρας
Άγιος Γεώργιος – Θύελλα Κάτω Διμηνιού
Ρεπό: Άρης Βοχαϊκού