Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Την Κυριακή στο Ξυλόκαστρο το μπαράζ ανόδου Ταρσινά ΄97 - Πανευρωστινιακός

Την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στις 4:00 το απόγευμα, στο ουδέτερο γήπεδο του Ξυλοκάστρου  θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στις ομάδες Ταρσινά '97  και στον   Πανευρωστινιακό. Ο νικητής του αγώνα θα κερδίσει την άνοδό του στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας ως δευτεραθλητής της Γ2 κατηγορίας, καθώς πρωταθλήτρια είχε αναδειχθεί μετά από συγκλονιστικό ντεμαράζ , ο ΑΟ. Λυποποριάς, μόλις στην τελευταία αγωνιστική στις 19/3/17.                              Έτσι την Κυριακή , περίπου στις 6 το απόγευμα, θα ξέρουμε αν η ομάδα των Ταρσινών ή ο Πανευρωστινιακός θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΑΟ Λυκοποριάς , τον Ποσειδώνα Κυράς Βρύσης και τον  Αστέρα Κορίνθου ( οι 2 τελευταίοι της Γ1 κατηγορίας) στη Β΄κατηγορία Κορινθίας.

Αλλά ας θυμηθούμε τι έγινε εκείνο το πρωινό της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017 , τελευταία αγωνιστική στη Γ2 Κορινθίας , με το συγκλονιστικό φινάλε
Ο Α.Ο. Λυκοποριάς , οι "Φυτωριούχοι" της Δυτικής Κορινθίας, στο φινάλε του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ2 κατηγορίας ( 18η αγωνιστική), με την εκτός έδρας νίκη τους , με 3 - 0 στο Κιάτο επί της Αναγέννησης Κιάτου, έκοψαν πρώτοι το νήμα μόλις στην τελευταία   στροφή του πρωταθλήματος και ανακηρύχτηκαν αυτοί Πρωταθλητές, και ανεβαίνουν επάξια στη Β΄κατηγορία Κορινθίας. Στο "Μαραθώνιο" των 18 αγωνιστικών ημερών ο ΑΟ Λυκοποριάς, μετά , κατόρθωσε να κόψει πρώτος το νήμα και να στεφθεί πρωταθλητής συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς.
Οι "Φυτωριούχοι" του Δημήτρη Λύρα στο πρωτάθλημα σημείωσαν 13 νίκες, εκ των οποίων οι 8 εκτός έδρας ( μεταξύ αυτών και οι εκτός έδρας νίκες με Ταρσινά και Πανευρωστινιακό.), 3 ισοπαλίες ( 2 εντός έδρας με Αναγέννηση Κιάτου και Αετό Κρυονερίου και μία εκτός έδρας στο Κρυονέρι) ενώ ηττήθηκαν 2 φορές στην έδρα τους ( στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου) από τον Ασπρόκαμπο και τα Ταρσινά. Ο ΑΟΛ είχε την πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα με ενεργητικό 51 τερματων και την 4η άμυνα στον όμιλο με παθητικό 21 τερμάτων.


Ένα βαθμό πίσω από την "ερυθρόλευκη" πρωταθλήτρια ,στους 41 βαθμούς τερμάτισαν οι ομάδες των Ταρσινών και ο Πανευρωστινιακός με 13 νίκες , 2 ισοπαλίες , 3 ήττες και τέρματα 46 - 16 έκαστος Δευτεροι σε βαθμολογία - επίθεση και άμυνα.  
Στο Κρυονέρι , σταμάτησαν, τα Ταρσινά ΄97, καθώς έχασαν με 1 - 0 από τον Αετό Κρυονερίου. Η ομάδα των Ταρσινών στο πρωτάθλημα ηττήθηκε 3 φορές (1 εντός από  ΑΟ Λυκοπορίας και 2 εκτός έδρας από Πανευρωστινιακό και Αετό Κρυονερίου), ενώ σε 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι με ΑΟ Λεχαίου εντός και με Αναγέννηση Κιάτου εκτός. 
Στα Ροζενά , ο Πανευρωστινιακός, σημείωσε μεγάλη νίκη με 4 - 1 επί του ΑΟ Λεχαίου. Ο Πανευρωστινιακός ηττήθηκε 3 φορές ( 1 εντός από την Λυκοπορια όπως ηττήθηκε και εκτός εδρα στο Δερβένι καθώς και από τα Ταρσινά. Ισοπαλίες ο Πανευρωστινιακός απέσπασε σε Φενεό και Κρυονέρι. 
Οι δύο ομάδες (Πανευρωστινιακός και Ταρσινά ΄79 μπορεί να "έφθασαν κοντά στή πηγή και νερό να μην γεύτικαν"  χθες, όμως έμειναν ζωντανοί στον στόχο για άνοδο, την οποία θα διεκδικήσουν σε αγώνα μπαράζ.