Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ο Γιάννης Φιλέρης νέος διευθυντής στο ιστορικό “Φως των Σπορ”



Ο Θόδωρος Νικολαϊδης θα χαμογελάει με νόημα και ικανοποίηση, από εκεί ψηλά όπου βρίσκεται. Το “Φως των Σπορ”, η εφημερίδα-θρύλος που δημιιούργησε ο εμβληματικός εκδότης, περνάει μετά την πρόσφατη απώλειά του στα χέρια του Γιάννη Φιλέρη, σε επίπεδο διεύθυνσης.
Η σχετική ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Γιάννη Φιλέρη, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, με ευχαριστίες προς τη Μαρία και την Όλγα Νικολαϊδου, τις δυο κόρες του Θόδωρου Νικολαϊδη, που αναλαμβάνουν πλέον να διατηρήσουν ζωντανό τον μύθο της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας.

Η τιμή μεγάλη, η υποχρέωση τεράστια απέναντι στην κληρονομιά μιας ιστορικής εφημερίδας. Ευχαριστώ τη Μαρία και την Olga Nikolaidou για την ανάληψη της διεύθυνσης της καλύτερης αθλητικής εφημερίδας στην Ελλάδα, το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.
“Η τιμή μεγάλη, η υποχρέωση τεράστια απέναντι στην κληρονομιά μιας ιστορικής εφημερίδας. Ευχαριστώ τη Μαρία και την Olga Nikolaidou για την ανάληψη της διεύθυνσης της καλύτερης αθλητικής εφημερίδας στην Ελλάδα, το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ.”, έγραψε ο Γιάννης Φιλέρης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.
Ο νέος διευθυντής του “Φωτός” είναι ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς δημοσιογράφους των τελευταίων δεκαετιών, με εμβληματικό προσωπικό αποτύπωμα, χάρη στην υπεραξία της πένας του.
Καλοτάξιδος…