Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου ξεκινά το ταξίδι του για περισσότερη διάκρηση, στο Κυπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, Υποδέχεται την Καλαμάτα

Φωτογραφία του χρήστη Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1928.
Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το Ξυλόκαστρο και το «Σωτήρης Αγγελόπουλος» για ακόμα μία φορά με τον Ηρακλή! 
Αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου ο  ιστορικός Γηραιός του Ξυλοκάστρου Κυπελλούχος Κορινθίας ξεκινά το ταξίδι του για περισσότερη διάκρηση, στο Κυπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, από τον 7ο όμιλο, όπου συμμετέχει,
  Ο Κυπελλούχος Κορινθίας Ηρακλής Ξυλοκάστρου αντιμετωπίζει κατά την 1η  αγωνιστική της Α¨ φάσης του θεσμού, στο Ξυλόκαστρο  τη «Μαύρη Θύελλα» του Νότου , την . Καλαμάτα Κυπελλούχο Μεσσηνίας σε αγώνα νοκ-άουτ για την πρόκριση στην επόμενη φάση!.


Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου η ομάδα του Νίκου Κολιμάδη αναδείχθηκε Κυπελλούχος Κορινθίας, αποκλείοντας εκτός έδρας τον ΑΟ Μαψού 5 - 0, τον ΠΑΣ Κλένια με 5 -1, την Δάφνη Εξαμιλίων με 1 - 0 , τον Τενεάτη Αθικίων , επίσης, με 1 - 0 και στον τελικό μετά από κανονικό αγώνα και παράταση  1 - 1 , στη διαδικασία των πέναλτι , επικράτησε 4 - 3 επί του ΑΣ Κόρινθος 2006 , στο 45ο Τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας, που εγινε στο κατάμεστο γήπεδο του Ζευγολατιού.
Η "Μαύρη Θύελλα" αναδείχθηκε Κυπελλούχος Μεσσηνίας, καθώς, στην πρώτη φάση της διοργάνωσης αναδείχτηκε ισόπαλος 2 - 2, στους Γαργαλιάνους με τον Τέλο Άργα , τον οποίο απέκλεισε με σκορ 3 - 0 σε αγώνα  της δεύτερης φάσης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Στην τρίτη φάση του Κυπέλλου , σε αγώνα νοκ άουτ η Καλαμάτα απέκλεισε με 5 - 1 , στο Δώριο την τοπική ομάδα, όπως νοκ άουτ ήταν και ο αγώνας της τέταρτης φάσης όπου σάρωσε με 7 - 0 , εντός έδρας, την ομάδα της Μικρομάνης. Σε διπλό αγώνα της πέμπτης φάσης η Καλαμάτα μετά τον ισόπαλο 1 - 1 στην Ανδρούσα με την τοπική ομάδα την απέκλεισε κατά τον επαναληπτικό αγώνα , στο Ασπρόχωμα, με σκορ 3 - 1. Στο τελικό του Κυπέλλου η " Μαύρη Θύελλα" υπέταξε με 1 - 0 , στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, την Αναγέννηση Παραλίας.

Επίσης στον 7ο όμιλο κατά την αυριανή 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης του Κυπέλλου σε νοκ άουτ αγώνες ο ΑΟ Κατασταρίου Κυπελλούχος Ζακύνθου μάχεται με τον Κυπελλούχο Αχαϊας Κεραυνό  Αγίου Βασιλείου, ενώ ο Κυπελλούχος Κεφαλλονιάς  ΑΟ Σάμης υποδέχται  τον Πανηλειακός Κυπελλούχο Ηλείας. 
Ο νικητής του αγώνα ΑΟ Κατασταρίου - Κεραυνός Αγ. Βασιλείου κατά την 2η αγωνιστικής , στις 12 Απριλίου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα    ΑΟ Σάμης - Πανηλειακός.
Ο νικήτης που θα προκίψει από τον παραπάνω αγώνα , θα αντιμετοπίσει κατά την 3η αγωνιστική  , στις 19 Απριλίου τον νικητή του αγώνα Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Καλαμάτα

7ος ομιλος
Α ΦΑΣΗ

1η Αγωνιστική 05/04/2017,
 Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Καλαμάτα
ΑΟ Κατασταρίου - Κεραυνός Αγ. Βασιλείου
ΑΟ Σάμης - Πανηλειακός   


2η Αγωνιστική 12/04/2017,
 Νικητής αγώνα
ΑΟ Κατασταρίου - Κεραυνός Αγ. Βασιλείου - Νικητής αγώνα  ΑΟ Σάμης - Πανηλειακός Πύργου

3η Αγωνιστική  19/04/2017
Νικητής ΠΑΟ Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Καλαμάτα - Νικητής αγώνα 2ης αγωνιστικής.


 6ος ομιλος
Οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας μαζί με τους Κυπελλούχους της ΕΠΣΑΝΑ , ΕΠΣΔΑ και Ευβοίας απαρτίζουν τον 6ο όμιλο του Κυπέλλου.

Α ΦΑΣΗ
1η Αγωνιστική 05/04/2017,
  Ηρακλής Ψαχνών - ΑΣ Αστέρας Βλαχιώτη
  Αργοναύτης Νέας Κίου - ΑΟ Ατλαντίς Ανθούσας
  Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξα - Λεωνίδιο