Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Συνάντηση Φάνη Σιτέ με το Δ.Σ. του Συνδέσμου προπονητών Κορινθίας



Εμφάνιση 16683187_10206788175176652_1181777045_n.jpgΕθιμοτυπική συνάντηση  έγινε χθες το απόγευμα τριμελούς επιτροπής του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο'' με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Κορινθίας στα γραφεία του Συνδέσμου στην Κόρινθο.
Πέρα από το τυπικό της συνάντησης έγινε μια πραγματικά παραγωγική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του Κορινθιακού ποδοσφαίρου όπου τέθηκαν στο τραπέζι πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τους προπονητές αλλά και το σύνολο του ποδοσφαίρου του νομού μας.
Από την πλευρά του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο''
ζητήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο να κατατεθούν εγγράφως οι προτάσεις του Συνδέσμου έτσι ώστε αυτές να αξιολογηθούν και να συμπληρώσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού.
Η έναρξη των επαφών του επικεφαλή του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το  Κορινθιακό ποδόσφαιρο'' Φάνη Σιτέ με τους προπονητές στηρίζεται στην βασική αρχή που διέπει τις αρχές του συνδυασμού ότι οι προπονητές είναι πρώτα παιδαγωγοί και μετά προπονητές.
Σε αυτήν την αρχή και στο δύσκολο έργο που επιτελούν θα έχουν την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση όλων.
Οι επαφές του συνδυασμού ''Νέος Ορίζοντας για το  Κορινθιακό ποδόσφαιρο'' με τους υπόλοιπους θεσμικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε το πρόγραμμα που θα κατατεθεί να συμπεριλαμβάνει προτάσεις και ιδέες όλων των θεσμικών παραγόντων του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

Aπό το γραφείο τύπου