Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Κουτσούμπα και το… παρασκήνιό της



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου, με το Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, στη Βουλή.
Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για ξεχωριστές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Στη συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας, στο κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί και στη συνεχή υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών.
Στις βαρύτατες ευθύνες της Κυβέρνησης και στις παρεμβάσεις της σε θεσμούς όπως η Δικαιοσύνη και τα Μ.Μ.Ε. Στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις της επανεκκίνησης της οικονομίας και της ανασυγκρότησης της χώρας.
Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι ασφαλώς με το Κ.Κ.Ε. υπάρχουν σημαντικές ιδεολογικές διαφορές, αλλά είναι κοινή θέση μας ότι έχουμε – και οφείλουμε να έχουμε – ειλικρινείς και αξιόπιστες σχέσεις προς όφελος της λειτουργίας της Δημοκρατίας.