Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ποιες τροφές να προτιμώ (και ποιες να αποφεύγω) για ένα υγιές χαμόγελο;

foodsoralhealthromanou.jpg

Ποιες τροφές να προτιμώ (και ποιες να αποφεύγω) για ένα υγιές χαμόγελο;


Οι τροφές που καταναλώνουμε έχουν τεράστια σχέση με τη στοματική μας υγεία. Και αυτό είναι λογικό, αν σκεφθούμε ότι οι τροφές μας έρχονται σε άμεση επαφή
με τα δόντια μας.

Διαβάστε περισσότερα

massagelowbackpainromanou22.jpgΤο μασάζ βοηθά σημαντικά στην οσφυαλγία


To μασάζ βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση και στην καταπολέμηση του πόνου της οσφυαλγίας, που αποτελεί κύρια αιτία απώλειας εργατοωρών στις ΗΠΑ, σημειώνει νέα μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα

injectioneyee124.jpgΜπλόκο του ΕΟΠΥΥ στις Μ.Η.Ν. για θεραπεία της ωχράς κηλίδας


Την απόφαση του ΕΟΠΥΥ που απαγορεύει στις Οφθαλμολογικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) τις  ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις για την αντιμετώπιση της ωχράς κηλίδας καταγγέλλει η  Πανελληνία Ένωση Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας (Π.Ε.Μ.Η.Ν.)

Διαβάστε περισσότερα

dogdiabetesromanou22.jpgΜήπως ο σκύλος μου έχει διαβήτη;


Είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά τα συμπτώματα του διαβήτη στους σκύλους και στις γάτες μοιάζουν εντυπωσιακά με εκείνα που παρατηρούνται στον άνθρωπο, αφού και εκεί συναντάμε τα 3π του διαβήτη:

Διαβάστε περισσότερα

atigravityyogaromanou22.jpgΗ yoga που ...αψηφά τη βαρύτητα!


Πρόκειται για μία σχετικά νέα μορφή της yoga, που έχει κατακτήσει στους χώρους άθλησης της χώρας μας. Aποτελεί παραλλαγή των παραδοσιακέών σκήσεων yoga, που εκτελούνται μέσα σε υφάσματα που κρέμονται από το ταβάνι.

Διαβάστε περισσότερα

biopathologia.jpgΑντιδράσεις για την κατάργηση της Ειδικότητας "Ιατρική Βιοπαθολογία"


Την αντίδραση των γιατρών έχει προκαλέσει το Σχέδιο Νόμου περί οργανισμών Νοσοκομείων του Υπουργείου Υγείας, στο οποίο προτείνεται η ιατρική ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας να κατατμηθεί και τα διάφορα επιμέρους τμήματα να παραδοθούν σε άλλους επιστήμονες μη ιατρούς (χημικούς και βιολόγους).

Διαβάστε περισσότερα

mpakalexise89.jpgΑ. Μπακαλέξης: Το ασφαλιστικό σύστημα εξελίχθηκε σε μία βραδυφλεγή βόμβα


Σε μία βραδυφλεγή βόμβα για την οικονομία εξελίχθηκε το ασφαλιστικό σύστημα, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με τον διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ),  Αθανάσιο Μπακαλέξη.

Διαβάστε περισσότερα

brandex125.jpgBradex: Συμμετοχή στο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Έκθεση HELLAS PHARM


Η φαρμακευτική εταιρεία Bradex, του ομίλου DEMO ΑΒΕΕ, συμμετείχε στην έκθεση HELLAS PHARM που έγινε στο Μαρούσι 1-2 Απριλίου και που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα

papataxiarxis.jan78.jpgM. Παπαταξιάρχης: Η φαρμακοβιομηχανία καλύπτει τους ανασφάλιστους


Η κάλυψη των ανασφάλιστων κατέστη δυνατή κυρίως λόγω της φαρμακοβιομηχανίας, η οποία κάλυψε το κόστος μέσω clawback και rebate, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Janssen Ελλάδος και πρόεδρος της AMCHAM Pharma Committee, κατά την ομιλία του στο συνέδριο THE FUTURE OF HEALTHCARE IN GREECE: «Health on a wire:  Balancing priorities».

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr