Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

"Εφυγε" ξαφνικά από τη ζωή στα 64 ο δημοσιογράφος Κώστας Αριδάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΙΔΑΚΗΣΑπό χθες η αθλητική δημοσιογραφία, έγινε φτωχότερη καθώς δεν είναι πλέον μαζί μας, ένας εξαίρετος συνάδελφος, αλλά και πάνω από όλα φίλος,  ο  δημοσιογράφος Κώστας Αριδάκης .  Ο Κώστας "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών  ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μία ημέρα νωρίτερα είχε πάει για εξετάσεις.
Ήταν η ψυχή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της το 1993, προερχόμενος από την ΕΡΑ 4. Εργαζόταν με πάθος, τόσο στο στούντιο, όσο και στο γραφείο βγάζοντας τη… «λάντζα», φτιάχνοντας τα προγράμματα και τις μεταδόσεις του αθλητικού ραδιοφώνου.
Ο Κώστας Αριδάκης, άφησε το στίγμα του και  σε μερικές από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες. Ξεκίνησε από το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ όπου έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την στήλη «Αγκάθι». Δούλεψε επίσης στον «Φίλαθλο» την «Sportime» και την «Αθηναϊκή».

H γνωριμία μου με τον Κώστα Αριδάκη ξεκίνησε  κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 70, στην εφημερίδα "ΦΩΣ των ΣΠΟΡ" . του Θεόδωρου Νικολαΐδη, στο γραφειο του Νίκου Ρατσιάτου, όπου είχε την δική του στήλη "Αγκάθι", ενώ παρουσίαζε και το ρεπορτάζ του Πανελευσινιακού . Τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν στην κηδεία του εκδότη του Φωτός στο Α΄Νεκροταφείο...  Εμείς μαζί με τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένειά του,  του ευχόμαστε  Κώστα καλό σουταξίδι και καλό παράδεισο