Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα γιά Ζευγολατιό και Μεγαλόπολη. Νίκησαν και..περιμένουν

 Αρνητική απάντηση της Παναχαϊκής στην Αχαϊκή για την Αγυιά
¨Η "μάχη"  γιά  την παραμονή στη Γ΄  Εθνική  του ΑΟ Ζευγολατιού και της Δόξας Μεγαλόπολης, παρατείνεται για μία ακόμη αγωνιστική , την τελευταία.. Καί οι δύο ομάδες , σε σημερινούς αγώνες, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο, νίκησαν πρίν από λίγο,στις έδρες των. 
Ο ΑΟ Ζευγολατιού, η ομάδα του Παντελή Κολλιάκου επικράτησε με 2 - 0 ( 1 -0) του Αιολικού Μυτιλήνης, ενώ η Δόξα Μεγαλόπολης επικράτησε με 2 - 1 του Παναργειακού (16' αυτογκόλ, 81' Λυμπερόπουλος Ν. / 68' Παναγιωτόπουλος)
Η μάχη ανάμεσα στον ΑΟ Ζευγολατιού και τη Δόξα Μεγαλόπολης για την αποφυγή του υποβιβασμού, θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική. 
Η ομάδα της Βόχας θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα , εκτός έδρας, κόντρα στην Αχαϊκή, παιγνίδι που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Η ομάδα της  Δυτικής Αχαϊας  που αντιμετωπίζει γηπεδικό πρόβλημα, ζήτησε με σχετικό αίτημα  της από το Δήμο Πατρέων, να διεξαχθεί το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με το Ζευγολατιό στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και έλαβε  θετική απάντηση. . Εκτός έδρας θα αγωνιστεθεί την τελευταία αγωνιστική και η Δόξα Μεγαλόπολης, στη Μυτιλήνη , κόντρα στο Αιολικό.
* Σε τυχόν ισοβαθμία Ζευγολατιό – Δόξα, υπερισχύει η ομάδα της Κορινθίας (μία νίκη η ομάδα της Βόχας στη Μεγαλόπολη, μια ισοπαλία (1 -1) στο Ζευγολατιό στους μεταξύ τους αγώνες).