Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Τρομοκρατική επίθεση σε όχημα που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος - Ο πρώην πρωθυπουργός και ο οδηγός του τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί στον "Ευαγγελισμό"

 http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/05/papadimos-ekrixi-1000.jpg
Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος..
Η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένο φάκελο ο οποίος εξερράγη αμέσως μόλις ανοίχτηκε ο φάκελος από τον πρώην πρωθυπουργό.

papadimos-ekrixi-1 Τρομοκρατική επίθεση σε όχημα που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος [εικόνες & βίντεο]Τα τζάμια του αυτοκινήτου, που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίσθηκαν. Άνοιξαν οι αερόσακοι και βγήκε καπνός. Πίσω από το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου ακολουθούσε συνοδευτικό της αστυνομίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός, έχει τραύματα στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα με τους γιατρούς να κρίνουν πως η κατάστασή του δεν κρίνεται πολύ σοβαρή.
papadimos1_1 Τρομοκρατική επίθεση σε όχημα που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος [εικόνες & βίντεο] 
Ήδη, κατά πληροφορίες, ο κ.  Παπαδήμος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου θα νοσηλευτεί προληπτικά στην ΜΕΘ.Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό και του οδηγού του.
Ο κ. Παπαδήμος έχει τις αισθήσεις του ενώ οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας προκειμένου να δουν ποια τραύματα ακόμα έχει ο πρώην πρωθυπουργός από την έκρηξη αφού το σώμα του απορρόφησε μεγάλο μέρος του ωστικού κύματος.
Νεώτερες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως οι γιατροί προχωρούν άμεσα σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα για τον κ. Παπαδήμο.
eleftherostypos.gr