Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Δείπνο πριν το σεξ: Ποιες τροφές να αποφύγετε

2014102403430415726.jpg

Δείπνο πριν το σεξ: Ποιες τροφές να αποφύγετε


Ορισμένες τροφές είναι σχεδόν... απαγορευτικές, όταν πρόκειται να κάνετε σεξ, καθώς μπορεί να μειώσουν τις ερωτικές σας επιδόσεις.
Έτσι αν επιλέξετε το αντίθετο, μόνο σεξ δεν θα θέλετε να κάνετε, αφού υπάρχει περίπτωση να νιώσετε δυσφορία, να πέσει η λίμπιντο σας, ή ακόμη και να θελήσετε να κοιμηθείτε.


Διαβάστε περισσότερα

getattachment-4-aspx1.jpegΠοια είναι τα οφέλη των ζυμαρικών στην υγεία μας;



Πολλοί θεωρούν ότι μια μακαρονάδα δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη διατροφή τους και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καταστρέψει τη δίαιτά τους.
Ωστόσο, τα μακαρόνια μπορούν να προστατεύσουν την

υγεία μας με διάφορους τρόπους, πολλούς από τους οποίους δεν γνωρίζουμε.

Διαβάστε περισσότερα

i-elleipsi-katanoisis-stin-epikoinonia-ton-syntrofon.jpgΗ έλλειψη κατανόησης στην επικοινωνία των συντρόφων


Το πιο συχνό φαινόμενο στις συνεδρίες των ζευγαριών είναι το εξής : O σύμβουλος γάμου γίνεται παρατηρητής μιας ατελείωτης διαφωνίας μεταξύ των δύο συντρόφων σχεδόν για τα πάντα! Για το “τι” είναι καλύτερο, για το “ποιος” έχει δίκιο, για το “που”, “πότε”, “ποιανού”, “πως” κλπ. Τα ζευγάρια διαφωνούν για όλα: συμφωνούν τουλάχιστον ότι διαφωνούν; Όχι! Ούτε σ'αυτό συμφωνούν, γιατί διαφωνούν για την ένταση, τους λόγους και πάνω απ'όλα για τις ερμηνείες του ενός για τον άλλον... Ένα απίστευτο γαϊτανάκι αντιθέτων που αδυνατούν να συνθέσουν το Ένα, μία ενότητα, τον πυρήνα της σχέσης...

Διαβάστε περισσότερα

SIMBOULES_HGIA_TIN_ASFALEIA_TON_PAIFION_TO_KALOKAIRI.jpgΣυμβουλές για την ασφάλεια των παιδιών το καλοκαίρι.


Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και στη χώρα μας καλοκαίρι ισοδυναμεί με μπάνιο σε θάλασσες και πισίνες. Ο πνιγμός αποτελεί κύρια αιτία θανάτου για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών και των νηπίων. Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε τα εξής, μας εξηγεί η κυρία ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΥ ΧΑΡΑ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

enFlow_care_area_intensive_care.jpgΚΕΕΛΠΝΟ: Πίνακες επιτυχόντων προσωπικού, για τις ΜΕΘ και ΜΕΝΝ


Εκδόθηκαν σήμερα, 12/05/17. από το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων του συμπληρωματικού διαγωνισμού για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάστε περισσότερα

tileorasi-stin-krevatokamara-pos-alitheia-epidra-stin-seksoualiki-zoi-tou-zevgario.jpgΤηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα: Πώς αλήθεια επιδρά στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού;


Η τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά , παραδόξως με ό,τι πιστεύαμε έως σήμερα, φαίνεται να βελτιώνει την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα

super-friendship-hd-wallpaper_1_1600x900.jpgΠόσους φίλους πραγματικά χρειαζόμαστε στη ζωή μας;


Οι φίλοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, και γι’ αυτό όλοι ψάχνουμε να βρούμε φίλους που θα είναι δίπλα μας στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα

oi_eftixismenoi_anthropoi.jpg7 καθημερινά πράγματα που κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι!


Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως έχουμε επίδραση  στο 12% των πραγμάτων που καθορίζουν την ευτυχία μας.

Διαβάστε περισσότερα

παδι και σκυλιΟ σκύλος ωφελεί το παιδί με αυτισμό


Τα παιδιά με αυτισμό μπορούν να βρουν πραγματική βοήθεια στην αγάπη ενός σκύλου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύει το HealthDay.

Διαβάστε περισσότερα


 


stogiatro.gr