Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ













Από τον Αστέρα Δερβενίου εξεδόθη η ακόλουθη Ανακοίνωση:

"Προς κάθε ενδιαφερόμενο
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με αφορμή προσκλήσεις για δοκιμές και φιλικούς αγώνες που δόθηκαν σε κάποιους από τους πολλούς ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που διαθέτει στις τάξεις του ο Σύλλογος, ανακοινώνει τα εξής :
  • μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017 αναμένει από οποιονδήποτε Σύλλογο, ο οποίος επιθυμεί να δοκιμάσει παίκτες του Συλλόγου μας, να προσέλθει σε συνεννόηση μαζί μας, ώστε να υπογραφούν συμφωνητικά μεταξύ μας που θα δεσμεύουν τον ενδιαφερόμενο Σύλλογο, ώστε αυτός να καλύψει τα έξοδα αποθεραπείας των παικτών μας σε ενδεχόμενες περιπτώσεις τραυματισμών τους κατά τη διάρκεια των δοκιμών ή και φιλικών αγώνων. Αν διαπιστωθεί με οποιονδήποτε τρόπο παράβαση των ανωτέρω, για τους Συλλόγους αυτούς θα υπάρξει επίσημη καταγγελία στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Κορινθίας για να κινηθούν εναντίον τους οι νόμιμες διαδικασίες και για τους παίκτες θα επιβληθούν ποινές από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
  • μετά τις 30-6-2017 μόνο οι παίκτες που η προσυμφωνημένη ένταξή τους στο Σύλλογό μας λήγει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και δεν έχουν άλλη υποχρέωση, θα είναι ελεύθεροι να δοκιμαστούν ή να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε Σύλλογο επιθυμούν. Για όλους τους άλλους ισχύουν τα ανωτέρω.
15-5-2017"

asterasderveniou.gr