Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: «Καλοκαιρινοί Αγώνες Άμμου 2017»

«Καλοκαιρινοί Αγώνες Άμμου 2017»
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ακολουθώντας την παράδοσή του στα αθλήματα άμμου, φιλοξενεί και φέτος μεγάλες διοργανώσεις των αθλημάτων BeachSoccer και BeachVolley. Οι εκδηλώσεις, που έγιναν θεσμός και που σηματοδοτούν το καλοκαίρι στο Δήμο μας, υπόσχονται και φέτος να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες προάγοντας τον αθλητισμό στη νέα γενιά.

BeachSoccer (10-11 ΙΟΥΝΙΟΥ)
Η ΕΠΟ αποδεικνύει έμπρακτα την βούληση της να κάνει επίσημη έδρα της Εθνικής Ελλάδος BeachSoccer, το Ξυλόκαστρο,διοργανώνοντας το δεύτερο (2ο) κατά σειρά Επίσημο Διεθνές Φιλικό της Εθνικής μας. Το περσινό δυναμικό κλίμα, που ενθουσίασε θεατές και παίκτες, καλείται και φέτος να επαναλάβει ο Δήμος μας στον κορυφαίο φιλικό αγώνα μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΕΡΒΙΑΣ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 10/6 και την Κυριακή 11/6 (επαναληπτικός) στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου. Και οι δυο αγώνες στις 19:00.
BeachVolley(30 ΙΟΥΝΙΟΥ – 1/2 ΙΟΥΛΙΟΥ)
Η Ομοσπονδία (Ε.Ο.ΠΕ.) προχωράει ένα βήμα παρακάτω την συνεργασία της με τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης καθιερώνοντας το πρώτο «XYLOΚASTRONGRANDSLAM».Το «XYLOKASTRONGRANDSLAM»αποτελεί πλέον θεσμό στο πρωτάθλημα του BeachVolleyστην Ελλάδα, αποτελώντας σταθμό στα MastersCircuitτου πανελληνίου πρωταθλήματος. Η καθιέρωση του συγκεκριμένου τουρνουά σε συνδυασμό με την δυναμική προβολή που εχει προγραμματίσει η ομοσπονδία (ERT2, STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣμε εκπομπή για το beachvolley, κ.α.) καθιστούν το Ξυλόκαστρο προορισμό για όλους τους φίλους και αθλητές του BeachVolley, προσθέτοντας ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιστορία του αθλήματος στο Ξυλόκαστρο.
Έτσι, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου και παράλληλα με την διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθούν και οι πανελλήνιοι αγώνες μεταξύ των καλυτέρων ομάδων στις κατηγορίες Κ19 αγοριών και κοριτσιών.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πιο δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο.